godnatt mina vänner

sängen lockar alldeles för mycket nu. måste först borsta tänderna jätte noga eftersom jag fått skit ont i en tand. är det mitt första hål som är på väg? hoppas inte.

smarta amanda kom på en sak idag som var ganska kul faktiskt. men jag håller på det så länge! (ledtråd: vem är min granne?) pusss

a walk to remember



Landon Carter tillhör kärnan av det coola gänget på skolan. Folk ser upp till honom, inte bara för hans häftiga bil och tuffa stil, utan för att han själv vet att han är ball. När grupptrycket i gänget leder till en svår olycka händer dock saker som inte var planerade. Helt plötsligt uppenbarar sig en tjej som visserligen alltid gått i Landons klass men som ingen brytt sig om och speciellt inte Landon. Hon ser något i honom som varken han själv eller andra har upptäckt...


Nicholas Sparks

har precis kollat klart på en annan kärleksfilm, a walk to remember. en jätte bra film det med!

nicholas sparks heter en man som har skrivit många kärleksberättelser, han har bland annat skrivit böckerna:

- the notebook
- a walk to remember
- the last song
- dear john


och dessa har sedan blivit filmer. jag har sett allihopa och de är faktiskt sjukt bra! det är fantastiskt att en man kan skriva så himla många bra böcker (filmer).



underbar film

har precis kollat klart på filmen. verkligen en helt fantastisk film, men samtidigt så himla sorglig. jag har gråtit floder kan jag lova. just nu känner jag mig bara helt tom.

på senaste tiden har jag blivit sån som gråter åt allt möjligt. alltfrån att andra personer blir lyckliga, att andra personer är med om något jobbigt, avsked m.m.

nu måste jag verkligen sova. godnatt!


Bild från WeHeartIt.com

 Citat från filmen Dear John -
"No matter where you are in the world, The moon is never bigger that your thumb."


dear john

ska lägga mig i sängen redan nu. ska slå på en film, dear john heter den. jag har länge velat se den och det visade sig idag att mixo hade den. hoppas den är lika bra som jag tror!

jag älskar kärleksfilmer. så om ni har några bra tips på sånna filmer så skriv gärna en rad!


29

ska göra mig klar för dagens andra träning. idag har jag bara tittat på tv och sovit. så himla skönt då jag var hur trött som helst.

nej nu måste jag skynda. pusss

tjuvlyssnat.se

hemma från träningen nu. igår satt jag och kollade på tjuvlyssnat.se (hade glömt bort att gå in där på ett tag). hittade några roliga som jag tänkte dela med mig.










just enjoy the ride

nu har tjejerna åkt hem (vid tio men ändå) och jag är verkligen jätte trött. det är nog dags att sova, i alla fall lägga sig i sängen och kolla film.

imorgon är planerna två träningar bara. pusss

adventmys

snart kommer tjejerna över på adventsmys. mycket mera än så har jag inte att säga! pusss



från förra året på julafton. elsa


28

idag mår jag bra. jag var bara irriterade igår och behövde skriva av mig precis då det hänt (ändrade lite i texten idag eftersom vissa saker behöver man inte skriva även om man tycker det). men nu glömmer vi det! jag har ett jätte bra liv och jag saknar ingeting just nu.

en annan sak jag gjorde igår på tegel var att klämma fingret i dörren. fingret dunkar och värker fortfarande, jag tror nog att nageln åker av snart. vågar inte göra något med den för är rädd att den ska åka av, det vill jag verkligen inte. haha

idag ska jag bara ta det lugnt framför tvn, bakisdag. så ser det ut! pusss

tegel kväll

det var absolut en trevlig kväll med vännerna men sen finns det ju vissa människor som ska vara patetiska och försöka förstöra. men mig kan de i alla fall inte lura. det är som om de är föda igår. jag finner liksom ingen anledning till vad de håller på med. men det är kul att ni roar er med någonting.

puss & godnatt

uppsala u19+elit

ska strax börja röra mig mot hallen för att få skjuts därifrån till uppsala. hoppas spelet funkar idag! jag vill verkligen det.

imorse tänkte jag att jag skulle äta 2 portioner gröt istället för 1 som jag brukar, för att ladda upp extra mycket till tävlingen. jag läste att gunde svan brukade äta en hel karott när han tävlade. men fan vad mätt man blir på gröt alltså, jag åt nog 2/3 sen höll jag på att dö. nu har jag ju ont i magen. haha 

dags att göra sig klar. pusss

"det här är min tid"



ska bara packa klart sen ska jag hoppa i säng. ska vara utvilad tills imorgon då jag åker till uppsala på tävling.

just nu sitter jag och lyssnar på håkans nya album - 2 steg från paradise. håkan är bäst helt enkelt!

26


fastnade verkligen inte på bild idag. blev less efter ett tag

träffade som sagt upp jenny i staden. vi började att leta en jacka till jenny och jag lovar vi letade, överallt känns det som men vi hittade ingenting. jennys kommentar var hela tiden - den är för tunn! jag tror varenda jacka var en höstjacka och alldeles för tunn (enligt henne då). haha, söt du!

vi tog även en fika på ett mysigt café och satt där några timmar och bara snackade. har haft en super mysig dag! tack!

nu ska jag kolla på idol som börjar snart. pusss

 


stan med jenny


jag och jenny på studenten!

ska göra mig klar för att åka in till staden och möta upp jenny. blir nog mysigt! pusss


lovely dress



var och provade en underbar klänning från h&m i tisdags. testa kan man alltid!
har ändå kommit på att min användning av långklänningar inte är stor så att ingen idé att jag köper den. men fin är den allt! puss


träningen är klar för idag

andra träningen är avklarad och nu blir det vila tills imorgon bitti. sitter i soffan och kollar på robinson. ska strax ta någonting att äta.

idag får jag kolla på mitt älsklingsprogram, vampire diaries. det är ju nu kl20.00 men kollar reprisen på tv6play eftersom jag tränar till 20.00 och missar början. pussss

julklappar?

satt och kollade runt lite på internet och hittade jätte fina smycken (rea dessutom)!! beställde hem två saker och har tänkt ge bort de i julklapp, i alla fall en möjligen båda. jag vill gärna ha dem själv men bättre med julklappar för jag måste ju ändå köpa de senare så smidigaste att ge bort de.

ska strax börja rensa tvätt och sen gå ner och tvätta. pusss

arbeta



hemma från jobbet nu. det gick bra ikväll! jag blir bättre, vilken tur va? har även fått jobbar kläder idag.

nu ska jag hoppa i säng för att stiga upp tidigt imorgon och träna. puss

24

det var bara jag på träningen imorse, så det blev indivduell träning och därför bara en timme och en kvarts träning. jag var hemma tidigare och sov därför från tio till tolv, underbart var det.

nu är jag pigg i alla fall men ligger fortfarande kvar i sängen och kollar på grey's! behövde tydligen inte åka till jobbet fören tio över fyra.  pusss


träning

Ska strax börja röra mig till träningen. Men idag var jag verkligen trött! Usch! Ville så gärna sova vidare.

Det värsta är att jag ska jobba idag så jag hinner förmodligen inte sova efter träningen heller (eller jo jag hinner men vill inte slösa bort timmarna jag har hemma idag på att sova)

Your past never defines your future.

tänkte säga godnatt nu. har kollat klart på alla dagens program nu (paradise hotel, desperate housewifes, cougar town) !

imorgon börjar dagen med träning sen blir det jobb, i shopen i hallen! perfekt! pusss

shopping

vet ni vad jag har gjort? ja ni kan väl läsa rubiken i försig. gick till centrum och fick med mig lite saker hem, en kavaj och en blus. har tagit kort t.om. så här får ni (dock tagna med mobilen därför kvaliten)




hård träning

jag trodde nästna att jag skulle spy idag på träningen. fyfan vad jobbigt det var, men det alltid lika skönt efteråt! (jag behöver träna upp min kondition och uthållighet)

idag har jag ingen andra träning så idag ska jag bara ta det lugnt. mysa framför tvn precis hela dagen! visst låter det skönt?

pusss


22

1. jag hatar tandregleringen. kan de bara ta ut den fula saken ur munnen som de egentligen skulle gjort för 37 dagar sedan? nej... de bara skjuter upp det och det innebär att jag kommer få börja betala från och med nästa år också.
 
2. jag är tillbaka i stockholm. men har haft en jätte mysig dag hemma hos mormor! jag och mamma åkte dit efter besöket i falun.

3. jag har precis tränat och jag är så trött att jag mår illa.



tack för mig. pusss

21

idag har jag jobbat mellan 11-20. efter jobbet åkte jag hem till pappa för att packa alla saker och umgås lite med han, ulrika och elsa. sen hämtade mamma upp mig, nu sitter jag här uppe i skogen och kollade beck.

imorgon ska jag till tandregleringen så det är därför jag stannar kvar här i borlänge. åker ner till stockholm imorgon runt 2! pusss

HP DEL 1


var ju och kollade på HP & dödsrelikerna del 1 idag! mycket bra film (fast jag älskar ju HP filmerna) och nu vill jag bara se nästa film.

20


körde på glasögon idag då det inte är bra med linser när man är förkyld.



ska åka hem till farfar nu. dit och fika och bara hälsa på! händer inte ofta när jag bor borta. senare ikväll blir det HP & dödsrelikerna del1 med syster!

igår jobbade jag nästan hela dagen. så det var den dagen!!

 


tjejen som får världens utbrott

i veckan hörde jag ngt snack om denna video men jag hade aldrig sett den. tills idag då syster la upp den på hennes blogg. jag dör verkligen vad rolig den är!!

jag tycker verkligen tjejen är as skön för det är verkligen det vi tjejer tycker är jobbigt som hon blir lack över. men hon går ganska mycket över gränsen. jag älskar när hon säger att hon inte älskar pojkvännen för att han inte köper några kläder till henne.


damon salvatore

precis kollat klart på vampire diaries. usch vad ont jag fick i hjärtat av att se damon så sårad! jag vill bara hoppa in i skärmen och göra honom glad igen.


18

jag mår inte alls vidare, känner mig febrig men har sovit dåligt också. jag ska vila från träningen veckan ut för att bli frisk någon gång! eftersom det är tävling nästa helg så vill jag kunna träna fullt ut näst vecka.

när jag ändå inte kan träna åkte jag hem till borlänge lite tidigare. vara hemma här och ta det lugnt bara. är uppe hos mamma nu men ska åka ner till pappa imorgon förmiddag. pusss

kan jag bli frisk?

har varit och tränat ikväll som sagt. men känner mig sjuk och bara allmänt trött. min sjukhet försvinner aldrig, det är min tredje vecka jag är inne på med halsont, snorig och hosta. kan det bara försvinna så jag kan träna på hårt och bra som vanligt?!

ska hoppa i säng nu och hoppas att sömnen gör mig friskare. puss

Life is so unpredictable

hemma nu i alla fall, det gick bra. har precis käkat lunch, pasta carbonara.

ska mysa framför grey's anatomy innan jag ska på träningen ikväll. pusss

17

godmorgon!

vaknade upp för ett tag sedan. tog sovmorgon idag eftersom jag jobbade sent igår kväll, ända till 23.det behövs bra med sömn för att kunna träna bra. det gick i alla fall bra att jobba igår, lärde mig ganska mycket men det var svårt så jag kan nog inte allt ännu!

jag ska börja göra mig iordning snart för att åka till hallen och ha en badmintonskolegrupp. hoppas det går bra. har typ aldrig gjort sånt förut. men det är bra att lära sig och ha en fot inne lite var som! pusss

16

har inte gjort speciellt mycket idag efter träningen. har precis ätit i alla fall och ska strax bege mig mot hallen för jobb! kommer vara hemma ganska sent ikväll så detta blir nog det enda inlägget idag.

jag har inte mycket mera att skriva faktiskt. ska göra mig klar nu! pusss

det gör ont

hemma från träningen nu. gud vad trött jag är! det blir en tidig kväll för mig.

imorgon på schemat är det träning mellan 8-10, sen "jobbutbildning" i shopen mellan 16-22/23. däremellan ska jag bara ta det lugnt!


glömt att berätta att i söndags var pappa och ulrika förbi mig här nere. de hade haft en helg i stockholm så när de åkte hem passade de på att hälsa på mig! det gjorde mig på bättre humör!

15

idag stannade jag efter träningen för att börja stränga rack. jag har idag alltså strängat mina två första rack!

och är precis hemkommen. det tar väldigt lång tid första gången man gör det! har alldeles ont i kroppen nu. ska gå iväg på träningen om en timme igen. kanske onödigt att åka hem tycker ni men jag behövde hämta nya träningskläder eftersom det inte var planerat att stanna idag.

hörs ikväll! pusss

the funny thing is

nobody ever really knows how much anybody else is hurting. we could be standing next to somebody who is completely broken and we wouldn’t even know it.


don't jugde people too fast

jag har lärt mig en läxa det senaste veckorna. en sak som jag tror många gör väldigt ofta, och jag förstår dem för det är ganska enkelt att göra det.

döm inte människor fören du känner dem. skaffa dig din egen uppfattning. jag hade ganska förutfattade meningar om en människa för några veckor sedan eftersom jag hört ganska mycket om denna (då jag egentligen inte borde ha någon uppfattning).

det visade sig att jag hade ganska fel. vi är inte bästa vänner och kommer förmodligen aldrig bli det. men det visade sig att denna var en ganska fin person (än så länge).

fars dag

det är fars dag idag. GRATTIS pappa och låtsaspappa på dagen!

(och förstås grattis alla andra pappor som kikar in här)


paow.se

jag måste bara säga att jag tycker bloggaren paow är väldigt modig och stark när hon kan publicera sina åsikter rätt ut inför alla tiotusentals människor som läser hennes blogg dagligen. hur hårda, sjuka och möjligen fel åsikter så visar hon ändå vem hon är och står för det. jag tycker det är jätte starkt!

jag kan med ärligthet säga att jag vågar inte publicera vissa saker här fasten det är bara några enstaka som läser detta. jag skulle därmed aldrig kunna bli en storbloggare, tack för det kanske. pusss

söt vovve

hittade en till video på foki's blogg. det är en söt video på en vovve som sover. han drömmer och gör konstiga ljud ifrån sig!


LE, bara LE



jag skulle inte skriva men jag tänkte bara ge er ett tips om ni tex är sura, arg, deprimerad eller något liknande. om ni är på det humöret så LE, LE för dig själv, för hur deppig man än är och så LER man blir man mycket gladare. i alla fall jag, har ni testat det? om inte gör det!



why can’t everything just work out? for once…

jag skriver när jag har lust. jag orkar inte just nu... 


"girl goes crazy with her cam's special effects"

var precis inne på foki's blogg. hittade en jätte rolig video hon hade lagt upp! en tjej som får ett hysteriskt skrattanfall när hon leker med sina nya webkamera funktioner. man kan ju inte annat än skratta med/åt henne!  
 


vem vinner idol?

jag har precis käkat middag, blev lövbiff potatis och beasås. kände att jag ville ha något godare än det vanliga så jag lyxade till det lite jämfört med mina vanliga maträtter.

sitter också och kollar på idol. jag hejar på olle om jag ska heja på någon! iår är det verkligen ingen som står ut mot de andra, som det brukar vara och jag gillar det inte. många tycker kanske att det är roligare att alla är jämna så att man inte har en blekaste vem som vinner men det tycker inte jag.

imorgon ska jag åka till sollentuna. mixo hämtar upp mig strax efter elva. såklart blir det en dag tillbringad i sollentuna hallen, det är distriktmästerskap som ska spelas! det är ganska stor skillnad på spelarna här i stockholmslänet jämfört med dalarnas. men det kan också vara kul att testa på! puss


städat klart

nu är jag klar. blev att rensa lite skåp på gammalt skit, torka ur (?) hyllor och skåp och sen tvätta golvet. nu är det lite fräschare här hemma!

nu ska jag kolla på grey's, fått låna hem de tre första säsongerna av sanna. fick låna de för ett bra tag sen men har inte blivit att jag kollat tidigare men nu så! pusss

12

jag tränade inte imorse, vet ni varför? jag glömde ställa alarmet på mobilen igår kväll. väldigt klantigt! men fick ju en skön sovmorgon istället.

nu har jag tänkt äta upp min frukost och sen börja städa. det blir att tvätta golvet idag! det var länge sedan och det behövs. pusss

vampire diaries



världens bästa program. jag lovar!
har precis kollat klart och ja finns inte mycket mer än att säga det jag redan sagt.
underbar säsongsavslutning på säsong 1.


inspiration

vad finner storbloggarna inspirationen? jag har i alla fall ingeting att skriva.

jag skulle kunna lägga upp en jätte fin klänning jag hittat. den skulle passa jätte bra till julafton men det är ett tag kvar dit! det har blivit att jag har lagt upp mycket saker jag vill ha på senaste men det är bara saker jag tycker är fint, men som ändå aldrig blir mitt utan ett jobb.


11

idag hade jag ingen träning, vi hade istället ett möte med träningsgruppen. för att gå igenom lite hur vill att träningen ska se ut osv.

idag har jag absolut inga planer alls fram tills träningen ikväll. puss

täby vann matchen

nu sitter jag och kollar på grey's. jag missade början så jag förstår inte riktigt varför det spelar in själva? kan någon förklara. det är bara jobbigt att kolla när det är så.


xperia X10 mini pro

jag vet inte varför men jag har hittat jätte mycket saker jag vill ha nu. jag som ska spara eller inte slösa bort pengarna. men det jag hittat nu är en ny mobil, jag som bara haft min nyvarande i strax över ett år. jag vill ha en sån där man drar ut så blir det ett tangentbord, vet ni vad jag menar? sen en med lite mera funktioner än min nuvarande. men jag får nog stå ut med min ett tag till!  


10

det känns som det var första november igår... jag blir nästan rädd när jag märker att det är den tioende. vad hände med all tid? jag måste verkligen börja göra någon nytta av min tid så den blir minnesvärd.

idag har jag tränat, tvättat, lagat mat och städat toaletten. jag fick en pik på facebook (spåkulan) att det var dags att städa här hemma så det är bara att köra på!

ikväll ska jag och kolla på elitserien i täby. det är mellan täby och malmö! pusss


due date


jag har varit in till staden och mött upp jenny som precis kom från jobbet. vi gick på bio, det blev due date. jag har verkligen skrattat så tårarna runnit, galen film. den måste nog klassas som den roligaste filmen jag sett! ni kommer definitivt inte bli missnöjda om ni ser den. jag skulle gärna gå på den igen!


skinnjacka från cubus

igår när jag och mamma var på kupolen hittade jag även denna skinnjacka. det var en jätte fin brun färg på den tycker jag. brunt har inte varit min favorit färg på kläder den senaste tiden men den här var riktigt fin tycker jag.


499:- från Cubus


9

hemma från träningen nu. hade sovmorgon imorse, träningen började kl9 istället! det är faktiskt stor skillnad även om man inte tror det.

sitter nu framför tvn med en skål fil. hade tänkt tvättat idag men det fanns inga tider i tvättstugan, så det får bli imorgon. pusss

halloween

kommer lite bilder från helgens halloween party för er som inte sett på facebook redan.







8

varit hemma från träningen ett tag men har duschat, käkat och lite sånt. nu sitter jag och kollar igen program jag missade förra veckan. jag hinner inte med allt som jag gör i stockholm när jag åker till borlänge!

idag hämtade mamma upp mig och vi åkte till kupolen och käkade lunch. sen kollade vi affärerna och jag hittade verkligen jätte mycket jag ville ha, det var länge sedan. mest av allt vill jag ha ett par stövlar.

efter det skjutsade hon mig till tåget. väl hemma var det bara snabba ryck till träningen som sagt! nu har jag tänkt kolla klart programmet och sen sova. pusss


dessa skor var det. 1199:- från Din Sko


i stockholm igen

har varit hemma i tjugo minuter men nu ska jag sticka iväg på träning! vi hörs ikväll helt enkelt.

skott i pannan

igår var det halloween fest på s2 som sagt. jag körde på ett skott i pannan som ulrika fixade mycket bra! det kommer lite fler bilder sen. men just nu får ni en på skottet i huvudet! kvällen var riktigt bra tycker jag.

idag har jag bara jobbat...


5

idag har jag och sanna åkt runt halva staden för att leta halloween prylar, hittade vi något? NEJ! men nu på kvällen var pappa, ulrika, elsa och jag ute och åkte så då svängde vi förbi BR-leksaker och köpte ett smink kit vi sett. det blir nog att göra några äckliga sår i ansiktet bara!

nu sitter jag och kollar på idol. jag kan nog säga att alla vara riktigt bra idag!

imorgon blir det hallen och spela serien hela dagen. efter det hem och käka middag med kusin och faster som är här uppe och hälsar på  samtidigt som jag ska göra mig klar inför kvällen (som innebär hallween party).


4

varje dag när jag inte skriver något ökar statistiken... konstigt? ja!

jag har ont i halsen, ont i kroppen, ont i huvudet och extremt trött. hade faktiskt tänkt lägga mig nu och sova ut imorgon, ingen träning alltså. jag längtar att få vakna upp av mig själv (kl står på 10 utifall).

imorgon blir det barnens hus och kolla outfit till lördagens halloween party. pusss


grey's

hem från en seg träning. nu sitter jag och kollar på grey's!

jag har liksom ingeting att skriva alls. pusss


zigge

hittade lite bilder på zigge. även om han är stor!



3

imorse körde jag slut mig på träningen. det var dock en riktigt bra träning men blev väldigt trött!

nu har jag precis gjort lite mat. gjorde jätte god mat idag! lax, couscous med grönsaker i och limesås. glömde ta kort men det var i alla fall juvligt.

nu ska jag vila inför andra träningen. pusss

liten irma

hittade bilder på irma när hon var liten. man glömmer bort att hon va så liten med tanke på att hon fortfarande liten. tänk att valpar är så söta!! tror inte jag har några bilder på de andra hundarna som små, defintivt inte lovika eftersom jag inte var med på den tiden.






tv kväll

som ni vet är det tv kväll som gäller här. det är fullt med massa bra program som man bara måste se! nu är det desperate housewifes men snart börjar ett favorit program, cougar town. jag längtar att få se hur det går mellan jules och grayson.




the buried life



har ni kollat på det programmet? de har en lista på 100 saker de vill göra innan de dör. tror de höll på tre år innan de tillslut fick de en tv-serie på mtv!

roligast är nog när de blir utmanade att ta ett hårstrå från robert pattinson. jag förstår inte hur de lyckades men det gjorde de! man kan gå in och kolla här


2

jobbig träning imorse, jag körde på fullt fasten jag hade ont i halsen. jag vet inte varför men det blev så. när jag kom hem la jag mig och sov ett par timmar! kan aldrig lägga mig i tid på kvällarna eftersom att paradise hotel reprisen alltid går så sent.

ska snart gå ner och handla lite. pusss

dags att träna

nu ska jag springa iväg på träning. jag är tillbaka efter tio!


there is always somebody that loves you



i'm so sorry

idag är en dag då jag uppdaterat väldigt dåligt, tyvärr... eftersom det var väldigt många nya besökare inne och kollade! jag har faktiskt fått flera läsare på sista tiden men idag var det extra många. vilka är ni? berätta gärna

ikväll har jag tränat och sen varit på möte (precis hemkommen faktiskt). ska väl hoppa i sängen nu och hoppas min kropp mår bättre imorgon. pusss


1

jag har tränat men kan inte träna fullt eftersom jag har sträckt låret efter helgens spel. men ikväll är det en viktig träning då serielaget tas ut, jag funderar på att köra på och hoppas att jag kan genomlida smärtan.

nu ska jag inte göra något, måste nog sova ett tag i alla fall. puss


RSS 2.0