ELSA 1 år

för trött och snart faller det igen, skriver imorgon. älskade lillasyster fyller 1 år idag, GRATTIS SÖTNOS

i promise


300109

Hej! Kom hem för en stund sedan, fick sluta ungefär en timme tidigare än vanligt, härligt! jag är hur trött som helst, vi har tränat sten hårt denna vecka, indivduellt träning som varit hård och börjat halv åtta tre gånger i veckan. jag är trött och skulle somna vilken sekund som helst, jag är inte alls med i svängar och det var kanske därför jag tappade bort mina nycklar sista lektion.

snart beger jag mig mot borlänge för att spela en tävling i helgen, som spelas i sandviken. sedan fyller min lillasyster ett år imorgon så det blir att fira henne också.

nu längtar jag tills jag sitter på tåget, för då kommer jag äntligen få falla in i en djup sömn i två timmar.



Love me? Hate me? .. who cares. You aint me!!


min dag

jag är helt slut och borde egentligen sova, men håller på att packa. jag har tränat två pass och det var hur jobbiga pass som helst, men det är bra. jag behöver det! jag och jennu var jätte trött på slutet så blev en hel del skratt. känner verkligen hur roligt det är att träna igen, hur skönt som helst. kollade senare elitserien, inte så spännande men bättre att inte göra något. tänkte bara säga godnatt och ha en trevlig kväll! kyss

it made my day!


(bilden är från förra året p&l)

fick nyss ett mejl från peace and love, VÄRLDENS BÄSTA HÅKAN till p&l. tårarna kom fram, åh va jag älskar honom. hur ska denna sommaren kunna bli bättre? brudarna och håkan <3 Jag är så glad så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Hans enda spelning i sommar har han bestämt sig för att göra där, den enda. åh det är så bra! vi älskar honom

natti


tänkte ge er allmänt snygg bild på mig, helt oredigerad och allt! varsågod folket

tänkte faktiskt sova nu, händer inte mycket här inte. jag är hungrig funderar på att ta något att äta faktiskt, men vi får se. imorgon består dagen av 2 träningspass (morgon, eftermiddag) sen är det också skola, sen funderar jag på att fixa en tvättid, ska ju på tävling i helgen så måste tvätta upp lite sånt.

tänkte avsluta med att säga tack till min underbara mamma. hon ger mig så mycket saker hela tiden, hon är underbar.  jag älskar dig mamma. hoppas du får det bra i thailand även om det är några dagar kvar innan du åker! min mamma är bäst

bloglovin

jag har lagt till den ikon i menyn, det betyder också att jag tycker ni ska följa min blogg genom bloglovin! trycka bara på ikonen i menyn :)


kungsberget

för hela slanten. min dag har jag tillbringat i kungsberget, åkt massa skidor och så. jag och lunkan började i barnbacken, det var säkrast eftersom det var ett tag sedan vi åkte och sist lunkan åkte så skadade hon ledbandet tror jag, så vi tog det lugnt. sen prövade vi på de mera vågade backarna, vi körde i alla fall en röd back, stolt över det faktiskt! jag lyckades ramla en gång i ankarliften, såklart. sen tappade jag staven i liften, sen lyckades jag också ramla och slå i mig rätt hårt i hakan. men det var ju som sagt rätt väntat att jag inte skulle klara mig hel skinad genom resan! jag och lunkan skaffade oss ett par nya vänner under dagen i alla fall, vi hittade på  en nv07mu grabb som hände med oss ett bra tag, trevlig prick. han lyckades spela in mig när jag satt i sittliften och bad om att överleva (högt upp ju), mycket dramtiskt. mycket skratt och jätte roligt ändå. en sak som var tråkigt var att massa saker blev snodda, ipod och plånböcker osv, det suger men som tur var klarade jag mig från det. :) jag tror jag fick med allt jag tänkte berätta! bilder kommer förmodligen senare när jag fått dem från lunkan. kyss

du är död, det har du alltid varit.



tänkte sova, godnatt på er. tänkte bara höra med er om vad ni skulle köpa i present till en 1 åring? hm, det är så att mina lillasyster fyller 1 år i helgen. jag har ingen aning om vad jag ska köpa! jag blir borta hela dagen imorgon, vi ses imorgon kväll som sagt.

besök i uppsala

nu är jag hemma efter ett besök i staden, uppsala. jag blev upp hämtade av tobbe, vi åkte då till badminton hallen och där träffade jag syster och allt folk, saknar henne. vi kollade badminton, inte så bra badminton som jag hoppats men det dög. jag fick som sagt träffa min syster! på slutet blev det stressigt att hinna med tåget, jag har 10 min på mig från hallen till tågstationen + att jag skulle hämta ut biljetten. panik! ja, det hade jag. irritationen steg och förlåt för alla som blev lite drabbade, ber så mycket om ursäkt. och tack tobbe som rusade iväg med bilen och skjusade mig! tack borlänge folk för en trevlig kväll.

imorgon bär det av till kungsberget för att åka lite slalom, jag och lunkan i backarna. AKTA ER! nejdå, det blir inge farligt. här kommer vi sandviken!



det kommer sluta in i ett träd! om det ens räcker ? :P

270109

jag sitter i skolan på engelska lektion. nu är det repetion till provet som gäller, vilket jag egentligen måste plugga sten hårt till. så nu ska jag plugga hade jag tänkt. fan vad engelska är svårt, jag och jennu pratade nyss om hur mycket vi skulle vilja ha mvg i ämnet, eftersom det är ett viktigt ämne. men nej, istället ligger man på ig gränsen.

ikväll så ska jag till uppsala och kolla badminton, elitserien. min syster och lite borlänge folk ska dit så tänkte jag kunde ta tåget dit och göra dom sällskap! fick reda på idag att jag fick åka hem och fira min lillasyster i helgen och så får jag spela min tävling, jippi!




tänkte sova nu

Jag har inte mycket att säga till er, jag kan säga att besökantalet börjar stiga. Jag hoppas inte det är för att jag skriver om allt det dära, fast det är väl säkert sånt som folk tycker är intressant som sagt. Skit samma, nu ska jag inte skriva något mer om det, ska i alla fall försöka. Ska försöka vara en mogen flicka och lägga det bakom mig, det är ju det jag vill. Som mamma säger så har jag riktiga vänner som jag älskar och mera än det behöver jag inte!

Imorgon kommer min dag bestå av träning och skola, sen ska jag kanske med jennu och sola annars kanske jag åker mot Uppsala för att träffa kära syster. Men vi får se, blir svårt att ta mig till Uppsala faktiskt. Vilket är jätte tråkigt eftersom det skulle vara grymt kul att träffa syster! Dags för sängtime, kyss


tidsmaskin

jag är bara trött på allting just nu. allting är ju värst i början, men snart lägger det väl sig och vi glömms bort. så kan inte vi inte bara hoppa fram någon månad, typ till i sommar. sommaren kommer bli bäst! som sagt livet är för kort för att bråka och vara olycklig.

skriver jätte många inlägg, men jag vill bara försöka få ut allting jag känner just nu. jag vet att jag inte borde skriva allting här, men så får det bli. jag är inte direkt någon proffsbloggare, jag är bara någon liten flicka i värd med massa känslor.

Hellre själv än i dåligt sällskap



ibland undrar man verkligen

är jag bara patetisk? borde jag inte bry mig?  jag vet att han skulle kunna göra detta, men inte du. nej, inte du.
jag är varken arg, ledsen, bara allmänt tom. jo jag kanske är besviken


260109

skön dag. jag slutade 13.50 ungefär och begav mig emot, jag var jätte trött och tänkte jag skulle sova en stund. jag vaknade upp nu, det betyder att jag sovit 4 timmar. helt slut är jag, men det var skönt. undra om jag kommer somna ikväll? jo men det går nog bra. jag behövde några extra timmars sömn. Vad har ni gjort i eftermiddag?

nu måste jag laga mat och duscha. jag vet att ni älskar mig

godnatt

 my biggest love

VR Fråga pär

Läste lite ur VR, då kom denna upp fråga upp under fråga pär! hm..
 
Tycker killar att det är okej att dejta ex-tjejens kompisar?
Fråga: Det tog slut mellan mig och mitt ex för drygt en månad sedan. Och nu har jag hört genom en kompis att han har börjat träffa en tjej som umgås i samma kompiskrets som jag. Inte direkt bästa kompisar, men i alla fall. Jag undrar förstås varför ingen av dem har sagt något till mig. Framför allt är jag besviken på honom. Hur är det med er killar egentligen , tror ni att det är helt okej att ge sig på kompisar till ex-tjejen hur som helst? / Annika,24

Svar: Den här typen av beetende kan jag tycka hör hemma i lågstadiet. Som vuxen är det inte okej. Visst kan det hända att man blir kär i en ex-tjejs kompis och det är väl inte för all framtid skrivet i sten att man inte kan bli till tillsammans med kompisen. Men man måste kunna sköta det snyggare än vad din kompis och ditt ex gjorde. Han borde pratat med dig och framför allt tagit det lite lugnt. Tyvärr så tror jag generellt att många killar har svårt att hantera en sån hära situation. Inte för att de är dumma, utan snarare fega. Vi behöver bli bättre på det helt enkelt!


lillskiten

söt lars var här och skulle hälsa på i helgen föresten, men jag var inte hemma då det suger. jag saknar lars! (lars är mitt ex lillebror)

VR

komma hem för en stund sedan, gick förbi affären för att handla lite mat. med hem följde VR, det blir att ligga och läsa den under kvällen! jag tog med mig snabbmat hem eftersom jag inte ha lust att stå och laga. det blev den underbara nachotallriken! love it!



igår så blev det inte riktigt som jag tänkt mig, men det slutade i alla fall att jag var med jenny och ida. jätte mysgit! det blev godis, och film. grabben i graven brevid, nej jag har inte sett den ännu men den var bra! nu är det iaf bestämt att ida också ska med till p&l, vilket p&l år det kommer bli! grymt kul vi kommer ha. det blir som ett litet avsked till ida, för sen åker hon ju till usa i ett år och pluggar :( . fick lite foton av ida också som hon inte skulle ha, snygga va? :)


240109

jag vaknade precis och jag är grymt trött. jag funderade på att åka senare men nu när jag ändå är vaken kan jag lika gärna åka till sis (swedish international stockholm). idag kommer jag hem en aning tidigare än igår, för jag ska ut ikväll och måste hem och fixa mig för det. så jag kommer skriva ett inlägg här någon gång när jag kommer hem igen, även om det blir mot kvällningen. ska nog ta och äta lite frukost, det behövs eftersom det blir en lång dag med badminton.



lång dag på SIS

jag är äntligen hemma nu. sent va? har varit borta precis hela dagen och kikat på badminton. vi gick på workshops som innebär ett vi träffade martin lidberg, han som vann let's dance förra året, han träffade vi och han snackade om sitt liv i idrottskariärren. grym kille asså! han lockade tillslut nästan alla på kursen att köpa hans bok om träningstips, 150 olika övningar. dom har foppa tränat med och dessa var grymt bra så hur skulle jag kunna hålla mig? boken gick på 220:- och den rekomenderas verkligen av mig! det är boken på bilden här brevid!


jag ska duscha nu och sen svara på kommentarerna, jag är inte van med många kommentarer det tycker det är massa kommenterarer att svara på! men det är inget mot alla kenzas kommenterar. jag har ju bara uppåt 10st, så haha. jag är en ovan liten bloggare!

imorgon beger jag mig 9.14, ska in till stan och kolla på badminton igen. Det är en stor tävling och det är massa bra matcher så jag lär mig mycket. därför tillbringar jag hela dagarna där!



bilden är dålig eftersom den är tagen med mobilen. och ursäkta min "min" men det var martin som sa att jag skulle puta med läpparna, så varför inte? ;)

utläst

Tårarna rinner, jag finner inga ord. Jag känner mig tom! Jag mår inge bra tror jag, känner mig bara tom och inte alls för att sova. Boken slutade inte som jag ville, och jag blev besviken på att Bella kände som hon kände för en viss person. Men det blev ändå hon och Edward tillslut! Men det förstörde ändå allting och jag känner mig helt tom, jag vet inte vad jag ska säga? Hur? Varför? Nu kan jag inte sova, ligger bara och lyssnar på sorglig musik. BLÄ




sov min enda kärlek

Nu ska jag sova, eller läsa lite bok kanske. Jag blir aldirg klar jag blir galen, och jennu blir också arg när jag aldrig blir klar :D haha! måste packa också, träningssaker inför imorgon. Imorgon kommer jag inte kunna tillbringa mycket tid åt datan eftersom det är SIS (Swedish Internatinal) och kommer tillbringa i stortsett min eftermiddag där. Men jag hör av mig så fort jag kan! Puss älsklingar

- you're my life now


ljudet av ditt hjärta

dröm vackra drömmar. du är den enda som någonsin rört vid mitt hjärta,och det kommer alltid tillhöra dig. SOV, MIN ENDA KÄRLEK!

torsdag

jag är hemma nu från min andra träning idag. första träningen idag gick inget vidare, men den andra gick hyffsat! det börjar gå bättre, något. just nu lagar jag mat, det blir samma mat som varje dag. det är enkelt och gott, makaroner och korv, hih! vad ska ni äta till middag?

ska lägga mig och läsa boken nu, och vänta tills maten är klar (även om jag gör den själv, jag behöver inte passa maten hela tiden)

godnatt

tänkte bara säga godnatt, det blir tidigt för mig ikväll. men det behövs eftersom jag sover dåligt i vanliga fall! har suttit och drömt om min robert hela kvällen (+ att jag faktiskt städat, det ser bra ut nu!) , han är underbar!! tänkte avsluta med en snygg bild på honom. ni kommer falla direkt! men han är min tyvärr



And so the lion fell for the lamb. Stupid lamb, sick masochistic lion.

beställning från yonex

¨

här är en grejerna jag fick med mig från yonex.dk. det lär väl bli mera inom kort! :)

<3


kladdkaka & twillight

jennu åkte precis hem, vi har kollat på twillght och käkat kladdkaka, mums. perfekt! roligt att göra något :) tråkigt att sitta själv jämt! vi hade det jätte mysigt i alla fall. just jag hade mitt matte prov , vilket jag inte kan säga hur det gick för jag har ingen aning. jag ska städa nu och sen duscha och göra massa saker! och läsa min underbara bok!

jag älskar dig

snart mattec prov

ska snart sätta mig och göra det sista på dagen, mitt MatteC prov. jag hoppas verkligen det kommer gå bra! men jag börjar inte fören om en 1timme så tänkte att jag skulle sätta mig och plugga en stund nu innan. jag slutar redan kvart över 2 idag, skönt. får se om jag och jennu kanske gör något, vill inte bara sitta hemma framför datan hela eftermiddagen.  men jag är nervös över provet! önska mig lycka till!


godmorgon

jag vaknade för en stund sedan, ska snart be ge mig mot gymmet. jag vet att jag är lite sen, men går på 5 min att gå dit men men. ska springa iväg nu, tänkte bara skriva lite snabbt! vi hörs senare

tisdag

kom för en stund sen hem från elitserien, det blev seger för kista! har precis duschat och ska lägga mig och kolla igenom matte en sista gång. sen ska jag läsa min underbara bok. jag önskade precis artister till peaceandlove! gör det du också! puss  

fan, han är upptagen

090120

kom hem för sen stund sedan, ska snart be ge mig mot hallen för att träffa lunkan och mixo. sen ska vi hem till lunkans mormor och käka middag! sen beger vi oss sakta men säkert till kista för att kolla elitserien. borde ´plugga massa med matte eftersom har prov imorgon, men har inte tid och kan faktiskt det mesta, tror jag? /: föresten kollade vi innebandy idag så en grymt snygg kille, enligt mig, jag vill ha! men just nu sitter jag med min lindt 70% choklad, vad gott det är med mörk choklad. har redan smält i mig en hel sådan här på 2 dagar, inte bra. kan inte sluta äta. vad har ni för planer ikväll?



peaceandlove09

jag, jennu och berfin! peace and love 09, fan vad kul tjejer <3

glöm din första kärlek



man ska glömma sin första kärlek, läs artikeln här

shopping

sakerna jag shoppade igår



      

bella's lullaby


jag kan inte sluta!

matteC plugg

jag pluggar matte, har matteC prov på onsdag. jag måste få ett g, jag har väldigt svårt för det vi håller på med men jag ska klara det. jag har suttit med det nu ändå sen jag kom hem från skolan vid typ halv 3-tiden. men känns inte som jag kommer någonstans. jag kan i alla fall 1 av 2 kapitel. måste plugga vidare nu! för det blir inte mycket plugg imorgon för jag ska och kolla på täby-kista elitserien. spännande! hörs


här får ni en bild på snyggrobert!

lööööve

hur kan man bli så kär i en människa som är med i en bok? någon påhittade person. jag bara är fast. det bara hugger till i bröstet när det händer honom något. det är ju bara sjukt! jag är helt galen i honom! alla tycker säkert jag är löjlig just nu, men nu skulle bara veta hur jag känner! det låter helt sjukt, men asså ahhhh



?

"i'm totally over you, i think"

natti

kom precis hem till stockholm för ett tag sedan, det blev en lång resa eftersom vi var hela 30min försenade med tåget. idag så hämtade mamma mig vid 3-tiden och vi åkte till kupolen, som vanligt blev det shopping. en jacka, klänning, 2tröjor, linne och strumpbyxor. nöjd! tack mamma <3 ska försöka få upp bilder på grejerna! sen åkte vi och kollade när min kusin, marcus, spelade hockey. vi kollade inte länge men hörde sen att dom förlorade! jag har kommit på att hockey är rätt roligt att kolla på, eller vad tycker ni? sen åkte jag hem till pappa&ulrika och umgicks sista sista stunden med dom. men nu ska jag lägga mig, jag börjar tidigt imorgon. blää! godnatt älsklingar

yonex



sitter på yonex.dk. ska beställa massa kläder, ha ett b-kontrakt med dom så har massa pengar kvar att beställa för. jag vet inte riktigt vad jag vill ha, massa badminton kläder! i like

godmorgon

jag vaknade för en stund sedan, har precis satt mig för att äta frukost. min lillasyster hänger vi min ben och ber om att få komma upp, hon är för söt! idag så kommer syster hit och äter, sen kommer mamma och hämtar mig så ska vi ses sen stund. sen blir det att åka hem vid tio i åtta. sent men men! hörs senare

hemma

nu är jag hemma från jönköping, det blev en kort resa dit. och nu är jag hemma i borlänge igen! i jönköping så var jag och spelade badminton, tävling. det gick inte så bra, men hade roligt! ikväll ska jag bara ta det lugnt, alldeles för trött för att göra något. måste plugga massa matte också, yes!

fredag

jag har inte mycket tid på mig att skriva, men i alla fall jag drar till jönköping i helgen! vi hörs på söndag eller lördag kv'äll, kommer inte ha tillgång till en dator tyvärr. puss


.

människor förändras. man växer ifrån varandra.


orkar inte

jag orkar inte ta tag i något, jag bara ligger här i sängen och kollar på the hills. jag måste ju packa, kom igen nu amanda!

torsdag

kom hem för en stund sedan, kanske en timme eller så. jag har precis ätit och ska snart hoppa in i duschen! jag har tränat idag och första passet var väldigt roligt men samtidgt hur jobbigt som helst. jag har hur mycket träningsvärk som helst redan! idag har det inte hänt något förutom träna och skola. borde egentligen plugga och packa tills imorgon men jag är trött, alldeles för trött och orkar bara sitta och kolla på mitt nya favorit program the hills!

kyss

color


my girls <3 på innebandyn innan lovet! länge sedan men hittade bilderna nu och var tvungen att visa.


jag var då rosa!

140109

idag har jag hållt på med tvätten och städat hela dagen, därför jag varit upptagen så jag inte haft tid att skriva. nu ser det lite bättre ut här i lägenheten ifall, det känns mycket bättre. jag har precis duschat och ska snart lägga mig ner och läsa min underbara bok. love it! har fått massa låtar från filmen twilight, dom är så bra. idag i klassrummet så fick jag höra dem på jennus ipod, och när jag hörde en av låtarna då skriker jag ut, - åh det är ju den här, vid bullen, åh! sen ba, jag kanske sa det dära alldeles för högt haha. jag och jennu asgarvade som vanligt. gillar den tjejen, hon är så härlig! det är alla andra också ju, :) imorgon kommer jag inte varar hemma fören vid 17-tiden, kanske hinner med en dator i skolan med vi får se annars hörs vi då. godnatt!

zigge 5år


en av mina älsklings vovvar fyller 5år idag, bästa vovven! <3 GRATTIS!

die schule

sitter i skolan. vilken onödig dag säger jag bara! vi gör ingeting, får bara veta massa betyg och sen hejdå, vad gör man här? jo jag vill inte få massa frånvaro. finns inte mycket att säga förutom att jag fick mvg i betyg i naturkunskap! jag var oerhört ledsen igår kväll, det berodde mycket på att jag läste min bok, den var så sorglig och det gjorde mig grymt ledsen. att killar jämt ska lämna än även om det älskar en säger jag bara! men idag ni, jag är på bra humör idag faktiskt oavsett, du stoppar mig inte :) längtar tills jag får åka hem och läsa min underbara bok! ha en bra dag vänner!

- mike fick föresten rött kort i resurscentrumet, haha!

why?

varför är det någonting som håller en kvar vid dom dära dåliga killarna? man ska inte låta dom behandla en hur dom vill, men ändå! man gör allt för dom, men det duger inte. man duger aldrig, bara när dom vill.
 sätt gränser

elitserien

kom precis hem från elitserien. det slutade med 4-4 det var väldigt bra gjort! varför ser det så himla enkelt ut för dom när dom spelar? jag vill också bara flyga fram över banan. borde se ut som en klump mot dom! i alla fall när jag sa där så började jag i när jag hör din röst vilken bra bok redan! jag är fast åter igen i en av dessa böcker, det blir läsning ikväll. lunkan sa att hon skulle ta boken ifrån mig för annars skulle jag sitta uppe hela natten! men den är så underbar.

jag ska nog se lite the hills nu och sen gå och lägga mig, ska försöka komma i säng i tid idag! så säger jag alltid, men så blir det aldrig. jag vet jag vet :P

nudrarjag!


tisdag

en kort skoldag idag, i alla fall för mig. skolan hade jag min redovisning som faktsikt gick bra, hyffsat för att vara mig och prata inför folk. senare hade jag mitt företagsekonmi prov, vilket inte var någon höjdare kan jag säga. vi får se hur det går sen men jag ska inte hoppas för mycket. skulle egentligen solat med jennu idag, men så blev det inte för jag hade ingen lust att sola ikväll och åka in till stan och sola. men istället beger jag mig mot badminton hallen för att kolla på elitserien. täby - fyrisfjädern! vi hoppas på täby som vanligt. vi tjejer och hanky ska käka innan så ska snart be ge mig faktiskt! puss på er 

plugg

sitter nu med företagsekonmin som jag suttit med ett bra tag. jag får inte in mycket i mitt lilla huvud. men vg vill jag ha, så jag ska kämpa tills jag kan det. eller kanske, ska fan sova vid 12-tiden. men jag vill så gärna kunna det, varför har man inte lätt för skolan för. åh! idag har min dag bara bestått av plugg och imorgon ska jag bara chilla, det blir the hills för hela slanten. jag slutar tidigt imorgon, vilket är underbart! tack för mig


hm's nyheter



jag har suttit och kollat lite på internet och det finns så mycket jag vill ha från hm's katalog. åh, kan jag inte få beställa hem allt. detta är bara lite av allt jag skulle vilja ha med mig hem!

.

i want youuuuuuuuuuuu.

what do I really want?


klar!

för en halv timme sedan satt jag och skulle börja med bokredovisningen. nu är jag klar! yes, om man vill så kan man. jag måste dock träna lite mer på det, men jag är klar med skrivandet och vet va jag ska säga. vet ni hur glad jag är nu? :D

måndag

det är åter måndag igen. för en vecka sen var jag hemma i borlänge med min mysiga familj. men en vecka senare sitter jag här alldeles själv och längtar efter att ha någon brevid mig. men idag har jag mycket att göra. det jag ska börja med är att sätta mig och fixa klart redovisningen för min bokredovisning imorgon, jag är nervös eftersom jag inte tycker om att stå framför klassen att prata. men förhoppningsvis går det bra! vi hörs senare älsklingar nu måste jag plugga! vad ska ni göra ikväll? :)

godmorgon

nu är jag vaken, jag har sov morgon idag. det blir nog den sista sovmorgonen för min del under denna termin vilket suger, men livet är hårt. jag är jätte trött eftersom jag inte kunde somna igår, jag har vänt på dygnet tror jag. idag går jag i skolan ändå till 16.30, vilket jag inte är så taggad på just nu men så är det. jag måste gå och en halvtimme så måste snabba på lite. vi hörs!

godnatt

jag tänkte faktiskt stänga av datan nu och lägga mig i sängen. tänkte läsa ut det sista sidorna i boken. jag har tyvärr bara suttit och läst boken idag och inte hunnit med företagsekonmi. men jag har hela dagen på mig imorgon, imorgon ska jag verkligen plugga järnet. jag måste verkligen! jag har mycket tid på mig imorgon så det är nog ingen fara faktiskt. vi hörs imorgon mina älsklingar.

föresten så gillar jag skarpt den dära tatueringen på "magen", jag gillar den bara mera och mera, och den kommer nog sitta fint på mig om några år. jag vet att många är negativa till tatueringar och tycker man ska tänka på hur dom kommer se ut när man blir äldre? men ärligt så känner jag bara att man måste få vara ung och leva. jag känner också att kommer jag verkligen bry mig så mycket när jag är 50 bast. ärligt så tror jag inte det och jag tror jag bara komma titta tillbaka på tiden och minnas allting som hände i min ungdom och vara glad :) . vad tycker ni om tatueringar?



tatueringar

jag och jacob sitter och kollar på lite tatueringar. här får ni några bilder på dom vi tycker var snyggast, eller kanske jag. den med läppen borde jacob gör och skriva lips eftersom han heter lips i efternamn. alla tatuering kanske inte är så snygga, men det är i alla fall ställen där jag skulle vilja göra. den på armen är tycker jag dock att killar borde göra, det är så grymt snyggt. vart tycker ni att det är snyggast att ha en tatuering? föresten för er som inte vet så har jag en tatuering i nacken bakom örat, det är också snyggt.

     

-

döden är lätt, livet är hårdare

kladdkaka och plugg



jag sprang nyss ner till affären och köpte med mig en kladdkaka hem! jag har varit sugen på det ett bra tag nu faktiskt. för att vara lite nyttig följde en vattenmelon med hem också. jag måste ha något gott om jag ska kunna plugga hela dagen. och senare ikväll blir det china mat.
vad ska ni äta till middag? kyss

söndag

usch, jag vaknade sent idag också. jag tycker inte alls om det men så är det, idag måste jag verkligen plugga och läsa bok! jennu bjöd hem mig till henne på tårta och tacos för att hennes syster fyllde år. men ärligt tror jag inte att jag hinner eftersom jag vaknade upp nu. det blev så sent idag eftersom r inte kom fören 12tiden och stannade till 02.20 ungefär. sen efter det var jag inte alls trött, så jag stannade uppe vid datan en stund. men sen då fick jag massa telefon samtal av fulla människor ändå till 05-tiden. så efter det somnade jag faktiskt, därför blev det så sent idag. irriterad på vissa personer just nu men det går väl över.

nu ska jag lägga mig och läsa min underbara bok!

bättre humör

japp så är det. jag får besök! bättre sent än aldrig, eller hur?
 vad har ni gjort ikväll?  puss

överraskningsfesten

kom på att jag fortfarande inte har berättat om överraskningsfesten ännu. såhär började det i alla fall.

frida hade bjudit de närmaste vännerna på middag hemma hos henne, det var jätte mysigt. massa skratt och god mat! vid 21 tiden sa vi till frida att vi var tvungna att gå, hon anande ju förstås något då och hon visste att något skulle hända efter. vi åkte då till badminton hallen, vi rev alla nät och plockade fram stolar och bord inför kvällen. tillslut kommer frida, niklas och hugo med ögonbindel, musik i öronen och "öronpuffar" så dom inte hörde/såg något. det var så kvällen var, det blev massa dans och sånt under kvällen! kvällen blev jätte lyckad i alla fall tycker jag :)

här kommer några bilder!




















?

vad skulle hända om jag slutade andas dig
frågan är vem som skulle dö först
jag
eller du


lördag

ja, vill ni veta hur min lördag slutar? jo hemma helt själv. det suger! och jag är lätt irriterad just nu. det handlar inte om att jag inte måste göra någoting, utan att man måste vara helt själv. jag har liksom varit hela själv hela helgen, okej om man hade haft någon som sina föräldarar, syskon eller liknande. ja, snart kommer väl detta sluta med att jag går runt och pratar med mig själv!

godmorgon

jag vaknade för en stund sedan. jag är rätt irriterad på en person just nu, men det går över. så vad ska jag göra idag? jag vet faktiskt inte ännu, jag funderar på att dra till centrum ett tag och kika efter en väska. jag behöver faktiskt en! sen ikväll har jag inget planerat, jag och jennu funderade på att göra något men hon skickade sms att hon inte kom hem fören 22.00 ikväll så vi får se hur det blir med den saken faktiskt. allting känns rätt jobbigt just nu och jag vaknade inte på en bra sida, allting verkar redan hålla på att cpa. hoppas det löser sig till kvällen bara!





denna scen gör mig kär



bästa scenen i filmen! det gör mig kär

designen

jag har gjort om min design lite nu, vad tycks? :)

kvällen



kväll blir det taco bar. jag har längtat! så gott. vad ska ni äta till middag?
det finns inte mycket att skriva, men jag drar nog till centrum en stund. varför inte? jag "jäspar" reda. det blir tidigt ikväll!


fredag

idag är det fredag, gud vad jag längtat. känns verkligen skönt eftersom jag är helt sliten sen i onsdags och skolan. jag behöver sömn! så ikväll blir det massa sömn, kan jag lova. var i skolan idag och det hände inte mycket, förutom att jag, lunkan och jennu hade våran idrottlektion, vet ni i vad? jo badminton så klart! det gick bra, och vi fick högst betyg. bra va? jenny kom ju precis hem från thailand och hon är verkligen as brun! i alla fall så hade hon med sig en liten "present" till oss tjejer, jätte gulligt.


här ser ni ju skillnaden mellan mig och jennu, hon är ju en aning brunare än mig? eller?

 
och detta fick jag av jennu <3

I will walk with my head held up high

Ibland måste jag bara sätta mig ner och fundera, om det verkligen är så att jag vill ha honom tillbaka. Och det som verkligen får mig att inte vilja det är när jag läser detta, som Sarah Mian skrivit, läs här! Det hjälper mig väldigt mycket. Eftersom jag känner igen mig i texten. Jag pratar med människor och alla säger jag ska gå vidare, "det finns bättre" , men ändå så är det någonting som håller mig kvar. Men snart släpper jag taget helt, för det är över..

vem orkar?

just nu väntar jag på att tessan ska ringa, hon ska komma och lämna min plånbok som hon råkade få med sig hem igår. men hon verkar aldrig ringa, så småningom ringer hon väl :)

jag orkar inte göra någonting just nu, jag ligger fortfarande med träningskläder och jackan på, och jag kom hem för en och en halvtimme sedan. jag är så trött så jag dör! ikväll blir det verkligen att sova

goddag

ett tag sedan jag skrev, jag  vet. men nu är det så att jag snart ska åka på badminton träning så har inte tid att skriva ett långt inlägg om gårdagen, det får bli ikväll. hörs senare


onsdag

sitter i skolan just nu. egentligen har jag en lång håltimme, men eftersom jenny inte är här och amanda har lektion så följde jag med henne på lektionen. hon har naturkunskap, men är i en datasal. knappsatsen är helt kass så man kan knappt skriva. men i alla fall så sitter vi och planerar lite inför kvällen! jag är taggad! är ni?

jag fick föresten mvg på mitt naturkunskap, ni finns det goda chanser för mvg i kursen!


vilken kärlek

idag har jag besök rekord också, härligt! nu börjar det likna något. :) försätt såhär!

ligger just nu och kollar på twilight, stor kärlek till den filmen, speciellt edward cullen. jag förstår inte hur man kan bli såhär tokig i en skådespelare som jag är i han. som patrik frågade, så ja, jag ska gifta mig med han! klart som fan jag ska! helt sjukt, men tårarna kommer för jag vet inte vart jag ska ta vägen när jag ser filmen, vilken underbar grabb asså! tänk om det fanns flera som han, men icke.

efter filmen är slut ska jag lägga mig och sova, jag börjar som sagt klockan 08.00 imorgon med träning, nu börjas det igen. får se när jag har tid att skriva imorgon, någon gång ska det i alla fall bli. senare på kvällen ska vi hem till frida, hon har ju fyllt 18 år. så där blir det middag sen blir det att dra vidare, så kommer inte komma hem under denna natten så inget skrivande efter 18.00 imorgon i alla fall. så är det ibland!

GODNATT

mimmi har tävling



Nu har Mimmi tävling igen, denna gång står det 5 biobiljetter på spel. Vem vill inte ha det? Kika in här om ni vill vara med och tävla, Mimmi!!

stockholm igen

nu sitter jag här i min lägenhet igen, ensamt är det. men jag vänjer mig snart! det enda jag orar mig för är när jag ska börja packa upp alla saker jag haft med mig hem till borlänge över lovet, det är så tråkigt att packa upp! tycker inte ni? i alla fall så tänker jag inte göra det idag, kanske jag börjar men inte allt. ikväll är det ju twilight som gäller för min del, fast måste kolla på 90210 också, det går väl idag eller? jag har missat så många tv program under lovet så vet inte om dom tagit slut eller så.

på tåget så satt jag och läste den hemska boken "tillbaka till livet" en sann berättelse om en kvinna som blir våldtagen och misshandlad (nästan halshuggen och uppskuren mage). Den handlar om hur hon kämpar för att överleva, hur hon aldrig ger upp. Och att det är ett mirakel hur hon lyckas överleva. Den är en jätte bra bok som jag tycker alla borde läsa, man behöver läsa den hur hemsk och äcklig den än är. Har någon av er läst den?



uppdatering:
det är ju inte alls 90210 idag, jag trodde det var måndag idag men det är ju inte alls. jag har helt blandat ihop dagarna. ursäkta!

tisdag

jag har precis ätit och nu är jag uppe för att packa ihop de sista grejerna och bära ner det. det är en hel del grejer! jag har verkligen ingen lust att komma ner till en tom lägenhet, jag gillar inte alls att vara ensam även om det är skönt ibland. nu har jag ju vant mig igen att ha någon nära mig, men jag får lära mig att vara ensam igen då. det är tråkigt som dom som har vägarna förbi får gärna komma in och hälsa på! jag ska kolla på twilight ikväll hade jag tänkt, någon som är på? :)  i alla fall nu måste jag springa ner och tillbringa sista stunden med familjen. mamma ringde nyss och det känns jobbigt att lämna er här uppe igen. jag hatar avsked.

nu ska jag gå, för mitt tåg går om mindre än en timme. jag hör av mig så fort jag har kommit hem till min ensamhet! kyssmig

tävling hos amaendah

nu är det tävling igen hos amaendah, en ipod nano andra generationen i färgen svart. så varför inte vara med och tävla du också? :) kika in här om du vill vara med amaendah!


godmorgon

jag vaknade precis, lite tidigt eftersom jag inte kom i säng runt närmare 04.30. men det var bra att jag vaknade i tid då hinner jag med allting idag! Idag ska jag packa, duscha och mysa med familj sen åker jag till stockholm igen. jag har en stor klump i magen, jag vill verkligen inte!


Just living my life


natti

jag är vaken ännu, tror det eller ej men jag sitter och kollar på hockey. sverige ligger dock under med 2-0 mot canada, men vi kan fortfarande ta igen! sverige kan allt, eller?

ikväll så har jag suttit och spelat TP med familjen, för min del gick det inte så bra men det var ju inte oväntat. det har varit en lugn och mysig kväll med familjen! imorgon hade jag och pappa planerat att åka och träna men så blir det inte eftersom det är en "röd" dag imorgon och det innebär att badmintonhallen inte öppnar fören ett-tiden och jag hinner knappt då när jag ska åka med tåget. så istället blir det väl lugn dag. jag ville egentligen till kupolen eftersom det hade stor utförsäljning på triumph men så blir det nog inte, vi får se vad som händer.

<3



fick hem den film idag av syster, har inte sett den än men ska göra det! det blir nog imorgon när jag är i stockholm igen. kärlek till denna film!

Go'kväll

Jag sitter här med datan i mitt knä, det finns inte mycket att skriva men kände jag ville göra det i alla fall. Just nu sitter jag och kikar runt på massa andra bloggar! Och känns verkligen som jag måste byta design på min blogg nu, den har varit här alldeles för länge. Så jag ska ta tag i det nu när jag kommer ner till Stockholm igen, då jag har tid för mig själv och har min egen dator att fixa på. Just nu vill jag bara tillbringa den sista tiden med min familj!

Det har kommit in massa nya favoriter på h&m, jag som alla andra fastnade för dessa skor. Visst är dom snygga? Dom finns i 2 andra färger också! Ett par såna här kommer garanterat komma hem till min skohylla till sommaren! Dom kostar bara 149:- och jag älskar dom!


måndag

jag vaknade precis. mamma skulle sova en stund för hon skulle jobba natt så då somnade jag också, vilket var jätte skönt men nu känner jag mig ännu tröttare.

idag så åkte vi ut med scoter och åkte lite, roligt. fast det är lite läskigt fortfarande när håkan kör så himla fort. men vi åkte i alla fall en stund och sedan stannade vi och grillade korv. mysigt, fast det blev väldigt kallt efter ett tag. hehe, och ja alla som inte vet så bor vi i skogen med mamma! och alla som undrar så nej jag vågar inte köra själv, jag prövade men inte riktigt min grej. heldre sitter jag där bak och åker med!

nu ska jag snart åka ner till stan för att åka hem till pappa, för imorgon åker jag hem till stockholm igen. åker vid 14-tiden, får se om jag hinner skriva innan det. puss söt!

promenad

jag och mamma var precis ute och gick med hunden. det är svin kallt ute verkligen, tårarna rann när man gick för det vafr så kallt. igår när vi åkte hem så var det -23 grader, är det inte alldeles för mycket? i alla fall så var det skönt att gå ut och gå en liten stund. men nu sitter jag åter här inne och vet inte vad jag ska hitta på. men det blir nog att lägga sig framför tvn med en filt!

hur kallt har ni det?


-

"om jag kunde drömma skulle jag drömma om dig"

Godmorgon

idag vaknade jag sent, så idag har jag sovit ut. det värker fortfarande i min kropp. idag är det min sista dag kvar i borlänge, sen åker jag till stockholm imorgon. det är både negativt och positivt! egentligen vill jag bara stanna och mysa med familjen ett bra tag till, men samtidigt vill jag ner och träffa vännerna.

ingenting bestämt vad jag ska göra idag, det blir nog bara en slö dag med mamma. jag hör av mig lite senare!


FRIDA 18 ÅR!



Min söta vän Frida Berzelius blir 18 år idag! GRATTIS TJEJEN <3

Goddag

Ett tag sedan jag skrev, JAG VET! men ja, det är för jag har haft träningsläger hela helgen. jag har hunnit med att träna 6 pass och känner mig rätt nöjd eftersom det var ett tag sedan jag tränade, men har jag kommit igång igen. min kropp är helt slut och det värker, men lika glad är jag för det!

just nu sitter jag och Håkan och kollar på bilar åt mig, eller? Jag fyller som sagt år snart! Jag hittade två snyggingar som jag vill ha men den är lite för dyr för min ekonomi. Men jag ska spara! Jag lägger upp en bild här så får ni se. Kyss mig!




år 2008

nu ska ni få se hur hela mitt år varit, från början till slut. lite suddiga bilder men det får ni leva med!

JANUARI

jag tillbringade mitt nyår med amanda lundqvist och jenny wan.



Min pojkvän var i Thailand och jag kom ihåg hur mycket jag saknade honom, usch vad ont det gjorde att vara utan han så länge. Men tillslut kom han hem!


I mitten av Januari fick jag och Amanda idén att färga håret, rosa/lila/svart


Och i slutet av månanden kom en underbar sak till vägen, min lillasyster.



Februari

Min älskade farmor dog, den 18:de. en stor saknad!


Det var också semeldagen under februari, och min älskling gjorde en semla till mig.


Sen var det alla hjärtans dag, den tillbringades med älsklingen. hur mys som helst var det!


Min älskling hade också fest senare, med Johanna. Det var kul!



Mars
under mars hände inte så mycket, jag saknade famor men mycket mer hände faktiskt inte.

Jag skaffade en ny mobil!



Jag var i Malmö och spelade SM!


Under denna månad följde Jacob med mig hem till Borlänge, för först gången kanske?


April
- under denna månad hände ännu mera. några badminton tävlingar och mys med pojkvännen var det som var bara! Jag skulle dock kolla på Tokio Hotel men det blev inställt /:





Maj
- under denna månad fyllde en hel del folk år (mamma, sanna, malin)

malin fyllde 18 år!


Jacobs mamma hade 50års fest!


Mamma, Mormor och Linda kom ner och hälsade på mig här i Stockholm


De var också badmintonavslutning


Juni

Syster tog studenten, grattis!


Sen slutade vi 1:an!


Lillasyster döptes till Elsa


Sen började Peace and Love -08. och jag fick träffa min största kärlek, håkan hellström



 

Juli

Jag åkte ner till Jacob och vi gjorde massa, meckade med moppen, festade, stan och sånt.


Jag gjorde en tatuering


Jacob kommer upp till Borlänge och fick jobba lite med mig på Pappas jobb.


Min kusin fyllde 18år!


Jag, Jacob, Syster och Kristofer åkte ner till Göteborg på semester. Det blev liseberg och ullared.


  


Augusti
Hände inte mycket, jag åkte ner till stockholm ett antal gånger sen hände inte mycket mera. Jag flyttade ner till mina nya lägenhet i Stockholm bara, min mamma var där och hjälpte mig i ordning.

Septemper
Jag fyllde 17 år och det blev party och mys med vänner och pojkvän.

Oktober
jag och pojkvännen gjorde slut efter 10 månader. vad ska jag säga om det? det var bra eftersom det var dåligt på slutet, men jag saknar honom nu ändå. resten av månanden måddde jag inte bra och jag gjorde ingeting.


Jag färgade håret brunt som jag trivs i!


November
Denna månad var jag fortfarande ledsen, men jag tillbringade den med syster lite och var med min lillasyster på babysim. Sen kom Ulrika, Pappa och Elsa ner och hälsade på mig i min nya lägenhet.

 



December - Var det Julafton med underbara familjen. allting var jätte mys och jag hade lov och tillbringade det i borlänge. På Nyår åkte jag i sista sekund ner till stockholm för att fira med Emilia och Jossan! <3 Året började bra!



godmorgon

idag är det fredag och det händer ingeting speciellt, fortfarande trött efter nyår. jag vaknade för en stund sedan och ska snart be ge mig mot mamma, för idag fyller håkan år! GRATTIS TILL HONOM! så idag så ser min dag ut så att vi ska fira håkan, sen kanske jag ska ner till hallen och träna. vi har nämligen träningsläger i helgen, det blir skönt. jag kan säga at jag inte tränat på typ 2,5 vecka. det har väl nästan aldrig hänt förut, men jag tycker det var skönt. men nu ska jag ta tag i det igen! vi hörs kväll och ikväll lovar jag att fixa ett inlägg med genom året.


skolavslutningen -05 !


nyår

jag har varit trött hela dagen så har inte orkat tagit mig till datorn, blev inte mycket sömn inatt. jag glömde tyvärr kameran så det blir inga bilder. jag hade på mig samma klänning som jag hade på julafton, och i håret hade jag en fläta i luggen, som ett diadem (öra till öra typ, om ni förstår) så här var i alla fall mitt nyår;'



jag hade planerat att jag skulle vara hemma i borlänge under nyår och fira det med syster, men ändrade planer blev det eftersom vi inte hittade på något att göra och hade ingen lust att sitta hemma bara. så sanna for till falun med kristofer och jag bestämde mig för att åka ner till stockholm och fira med emilia och jossan. kvällen började med att emilia kom till min lägenhet och vi åt middag, och jag fixade mig klar. sedan väntade vi på jossan, vi skulle möta upp henne vid tåget för att sedan be ge oss till åkersberga där det var en lokalfest. vi stannade där nästan hela kvällen, och firade 12-slaget där. allting var jätte bra och trevligt! sedan skulle vi dra på någon efterfest med några, ja så vi skulle ta oss till österkär från åkersberga, och killarna vid gick med sa det skulle ta omkring 5-10 min, medan det tog typ 30 min. jag hade ett par högklackade skor på mig och jag har så jävla ont i fötterna idag så jag vet inte vad, har aldrig haft så här ont. + att vi dansade i skorna hela kvällen sen ska vi börja gå jätte långt. men men, det är bara nyår en gång om året. sedan fick vi vänta hos några ändå till 05.21 för då gick första tåget hem, jag och emilia for hem till mig och sov. det blev 2 timmars sömn sen var det upp och åka till centralen för att be ge mig mot borlänge igen. kvällen slutade väl inte så bra som den började. men min nyårsafton var as bra, en bra start på det nyår året. känns som detta år kommer bli jätte bra tillskillnad från förra! tack tjejer för en jätte bra kväll! <3 så här vad min kväll, hur var erat nyår?

jag tänkte kanske imorgon, eller någon annan dag göra ett kollage genom hela året. allting som hänt, upp och nedgång osv. vi hörs imorgon!

RSS 2.0