30 september 2012

Hoppas er helg har varit bra! Jag är nöjd och glad men nu sitter jag på tåget igen mot Stockholm.

På lördagen blev det en vända på kupolen, bio med systrarna, sedan inflyttningsfest och utgång på det. En bra dag med nära och kära.

Söndagen har mest varit bakishäng och mys med familjen. Underbart.


just come as you are

 
i'd rather be hated
for who i am,
than loved
for who i am not
 
- kurt cobain

28 september 2012

Åkte mot Borlänge imorse. Spenderat eftermiddag uppe hos mamma och myst, suttit ute i det fina vädret och solat.

Nu är jag tillbaka i stan för fredagsmys - tacos med familjen Andrén!


high heels inspiration


27 september 2012

dagen började med badmintonträning, var hur jobbigt som helst men hur bra som helst! sedan lunchade jag, mixo och karolina på subway innan vi åkte vidare till babolat för att få lite kläder. jag fick mig med en ryggsäck och en  turkos klänning.
 
nu har jag bara tagit det lugnt, läst och kollat x factor men snart är det dags för träning nummer två. ♥
 

i'm a 90's bitch

kommer du ihåg?

carly rose sonenclar, i love u

alla ni som tröttnat på alla min x factor inlägg måste ändå kolla på detta! kollade precis klart på avsnitt två på usas x factor, programmet avslutades med carly rose sonenclar, underbar liten tjej!
 
det är det bästa jag hört av alla x factor avsnitt  - 13 år och sjunger som en gud!
 
 

26 september 2012

min dag började sådär... har varit väldigt trött de senaste dagarna och det resulterade i att jag vaknade 07.18 imorse, jag börjar 07.00 (!!!), men snabb som jag var befann jag mig på jobbet 07.32. nöjd men stressad! försovningar brukar alltid fortsätta med en dålig dag men resten av dagen gick som jag ville, skönt!
 
nu kollar jag lite x factor (usa), men ska strax börja med maten för att sedan åka iväg på badminonträning.
.
motivation
 
 

dagens look

 
 
sitter och kollar elitseriematchen mellan täby och team väst, det är webbsändning och täby leder! heja täby! för de som vill se sista matcherna, kolla här: http://www.badminton-tv.nu/
 
ska strax köra lite styrka och sedan fixa klart allting för imorgon, imorgon väntas jobb mellan 07-16! ♥
 
 
 

döskalle linne

jag hittade det idag så tack mikaela! hittade det på h&m, blev överlycklig!
 
döskalle linnet och ett annat linne jag fick med mig.

25 september 2012

löning idag känns helt okej! jenny kom förbi en sväng idag, en lunch på sandy's och sedan lite mys här hemma! fick även en fin present, tack hjärtat ♥
 
 
 
jimmy choo body lotion! luktar fantastisk gott!

ella henderson

har precis kollat klart årets boot camp på x factor uk! ella henderson är min favorit, hur kan en sådan röst komma ur en 16åring?!
 
strax kommer jenny till täby för lite mys ♥
 
 

love ring

 
den finaste ring jag sett! den som hittar den och inte köper den till mig, fan den!

veckans peptalk

avslutades såhär:
 
Gör det du sagt att du ska, starta det du tänkt på så länge, var den du vill vara, bli den du skulle kunna bli. Vad annars ska du göra?

Tiden går min vän. Har du bestämt dig än?
 
 
 
vettiga olof röhlander.
 
 
 

24 oktober 2012

det blev två timmars övertid idag, mycket att göra förtillfället och en del sjuka. det blev stressigt mellan jobb och träning så var trött och seg på träning men gick bra ändå med tanke på det!
 
lasange till middag och nu ska jag mysa ner mig i sängen! ♥
 
 
 

got elit

hemma från en helg i göteborg. jag var omotiverad att åka iväg men det var bara att försöka ändra på det när jag var där och det blev en bra tävling, singel är jag nöjd över. synd att kondition inte är på topp så jag orkar i slutet, men annars så! min födelsedag spenderades alltså i hallen hela dagen, på kvällen var vi trötta så vi somna hyffsat tidigt!
 
idag har vi kollat alla semifinaler och finaler och sedan bilat hem till stockholm igen. hemma och ska sova för imorgon väntas jobb 07-16! ♥
 
 
beställt min iphone 5 nu också! glad tjej!

scandic mölndal

ligger och vilar lite på hotellet, blir upphämtat klockan 9 då vi åker till hallen. spelar inte fören 14 men får fördriva tiden med att kolla matcher och sånt. 
 
min dag idag också, 21 år gammal! yeay! grattis till mig!
 
liten amanda och amanda

Göteborg

Dags att åka mot hallen och sätta sig i bilen ner till Göteborg! Det är tävling där i helgen, hoppas jag kan spela bättre än i veckan!
 
Ha en bra helg! Imorgon fyller jag år också! 21 år gammal! ♥
 
 
nagellacket idag! gjort för de tre bästa killarna! swedish house mafia ♥
spot the dots

x factor uk avsnitt 7

sista avsnittet av auditions, nu får vi se vilka som blir kvar till liveshow! har sagt mina favoriter så får se om det blir någon av dem!
 
här kommer favoriten från avsnitt 7:
 
 

x factor uk avsnitt 6

min favorit från avsnitt 6 - jade collins!
 
 

like a boss

 
we must be our own
before we can be another's
 
-ralph waldo emerson

20 september 2012

Idag började dagen med ett badmintonpass, ont överallt så gick inget vidare. Men efter det tog jag och Karolina en promenad runt sjön, behövde prata av mig lite. Man kan inte alltid vara på topp.
 
Idag på dagen har jag städat här hemma, tvättat och lite sånt. Ska börja laga middag strax och sedan åka iväg på kvällsträning! ♥
 
i want
 
 

nybyggarna

har ingen lust att blogga men måste skriva inlägget. såg programmet nybyggarna preics, ni måste se det. vilken fin människa anders öfvergård är, stort gjort.
 
från och med nu ska jag aldrig döma hemlösa. man vet aldrig deras historia och det är inte alltid de själva haft ett val. fan vad bra man har det!
 
se här:  http://www.kanal5play.se/#!/play/program/10250647/video/12743910
 

det enda jag har att säga ikväll

 

something to think about


18 september 2012

Som sagt jobbade jag mellan 8-17 idag. Jag hjälper mest till för att underlätta för de andra, mycket post för tillfället. Efter jobbet åkte jag mot hallen för gym med Karolina, verkligen behövligt. Jag har varit dålig med gymmande på sistonde så räknar med träningsvärk imorgon.
 
Nu kollar jag svenska hollywoodfruar! Alltså herregud Gunilla, vilken människa. Finner inga ord för henne, men det är underhållande!
 
Imorgon väntas också några timmars jobb mellan träningspassen ♥
 

paj i stekpannan

en gammal vän la upp ett recept för ett tag sedan, en paj på frukt som görs i stekpannan. det är verkligen sjukt gott och smakar som vanlig paj! jag vet att några vill ha receptet så kopierar kias inlägg rakt av (hoppas det är okej kia)!
 

stekt bär/fruktpaj för två-

 

tärna upp ett äpple i tärningar samt en banan. i med lite kokosolja (alt smör) i stekpannan och bryn sedan äppelbitarna i någon minut ihop med steen näve solrosfrön innan du öser ner bananen. sen är det bara i med frysta blåbär och hallon (färska går förmodligen också), en näve fullkornshavre, linfrön efter eget behag samt om ni hittar några andra spännande nötter eller frön i skafferiet. i med det! tack vare bananen och att bären blir mjuka och goa så kommer allt kleta ihop sig till en alldelens ljuvlig "smulpaj".

 

till det kan du äta keso, kvarg, yoghurt eller vad nu kylskåpet har att erbjuda. blanda i lite vaniljpulver (alt vaniljsocker) och det hela blir ännu bättre. plus att det luktar så himla gott!

 

 kiawigg.devote.se

goodnight world


i love skulls

den uppe i höger fick följa med hem i helgen! jag försöker att hålla mig ifrån att shoppa eftersom usa resan börjar närma sig, men det är så svårt!

17 september 2012

När jag vaknade upp imorse ville ögonen knappt öppna sig. Jag har fastnat i hungerspelen trilogin och jag kan bara inte sluta läsa, vilket resulterade i att jag somnade sent igår. Men det vara bara att kliva upp och röra sig mot jobbet.
 
Efter jobbet var det snabba ryck hem och byta om, för att sedan sätta sig på cykeln mot hallen. Vi har börjat med singelträning varannan måndag som börjar 17, en riktigt bra idé.
 
Nu ska jag lägga mig och kolla på Filip & Fredrik! Imorgon väntas också en dag på jobbet mellan 08-17! ♥
 

16 september 2012

Haft en perfekt helg hemma i Borlänge.
 
Lördagen var det kalas för mig, Linda och mormor uppe hos mamma. Tack alla för fina presenter! Kvällen blev det utgång med Sanna och Malin, british gangnam style kan få förklara kvällen. Spårad kväll men sjukt kul!

Idag följde jag med Elsa på hennes ridning, redan en duktig ridtjej. Sedan bjöd pappa på godaste maten hemma, pappas potatisgratäng är gräsligt god. Vid 16 kom släkt på kalas för mig och pappa, även tack här för bra och fina presenter.

Idag fyller pappa år, så grattis till världens finaste pappa! Jag älskar dig!


14 september 2012

Satt mig på tåget 09,44 imorse mot Borlänge. Ulrika och Elsa mötte upp mig vid centralen, mat på thairesturang och sedan vidare mot Kupolen för att fixa sista presenterna. Sedan tog jag bilen upp till mamma och hälsade på lite!

 

Ikväll har vi ätit tacos och sedan har jag nattat Elsa. Det blir nog hämtning av Sanna inatt också. En lugn och skön fredag kväll! Laddar för kalas imorgon! ♥

 


don't you worry child

precis kollat på en dokumentär med favoritkillarna.
 
äntligen är DYWC videon här också!
 
 

i want to be your last


being someone's first love may be great,
but to be their last is beyond perfect.

the x factor groups

det är sjukt bra grupper med iår på the x factor uk. tror vi har hittat vårt nya pojkband också. gulligt men jag är inte så mycket för pojkband.
 
(och ja jag är beroende av x factor. funderar starkt att börja med australien men fyra olika blir kanske för mycket)
 
 
 

the x factor usa

igår drog the x factor usa igång. äntligen.
 
det är mycket x factor nu. men det är grymt att sitta och se på talanger som blir upptäckta! en del är så fantastiskt bra!
 
från första avsnittet är jannel min favorit
 
 

13 september 2012

dagen började med två timmars badminton.
 
ska strax röra mig till centrum för att kolla presenter. i helgen åker jag hem för att fira födelsedagar. både jag, linda, mormor och pappa ska firas! mormor fyller idag, grattis mormor!
 
 

christopher maloney

 hur kan man inte vågat sjunga med den fantastiska rösten? helt fantastisk bra!
 
 
the x factor uk avsnitt 4 - christopher maloney

mango

ett tips som mellanmål eller om man är sötsugen. bitarna ska vara ytterst lite tinade och sen är det bara att äta med gaffel och va glad! sjukt gott!


12 september 2012

Hur har dagen varit?

 

Min började med jobb mellan 08.00-16.30. Det var lagomt mycket att göra för mig, medan resten på jobbet verkade ha det stressigt. Ibland ska man ha tur med sina distrikt, dagar då det är lite post där.

 

Efter jobbet har jag tränat, allt känns bra förutom att jag känner mig svag. Borde verkligen ta tag i gymmet. Hur får man gym att vara roligt?

 

Nu kollar jag på favoriterna, Breaking News.

 


En fin träningskjol jag fick av Karolina ♥

 

 


iphone 5 är här!!

jag som har väntat så länge och nu är den här! glad tjej gånger hundra!
 
videon om iphone 5: http://www.apple.com/se/iphone/#video
 
 
apple.com
 

7up

söta ni, jag vet att de flesta säkert röstat! men snälla ni som inte, kan ni rösta på oss?
vi behöver alla era röster! vi ligger förtillfället 2a!
 
http://www.7up.se/?idt=114
http://www.7up.se/?idt=114
http://www.7up.se/?idt=114
http://www.7up.se/?idt=114
 

vit eller lila?

mitt nya LILA iphoneskal
 
idag fick jag först höra av karolina att bilden visar att skalet är vitt. jag tog upp bilden på mobilen för att bevisa att den visst var LILA (som den är). karolina säger fortfarande att bilden visar att skalet är vitt. vi frågar kanske 5 personer som håller med mig att bilden visar ett lila skal. nu ikväll säger mamma även till mig att bilden visar ett vitt iphone skal.
 
hur fan kan visa se ett vitt skal? vi kollar på samma bild på samma dator men för en del är den vit? lustigt. någon som har en vettig förklaring. vad ser ni för färg?

i'm a unicorn


11 september 2012

En trevlig eftermiddag hemma hos Jenny blev det. En promenad, kortspel och prat! Perfekt tisdag med bästa vän! ♥
 
Nu är jag snart hemma. Ska hem och kolla breaking news och sedan sova för imorgon jobbar jag! 

kross i en omgång. höhö.


Kista

Tisdagen började med ett badmintonpass, singelträning. Bra och jobbigt pass!

Nu sitter jag på tåget mot Kista! Ska möta upp Jenny för lite mys!

Bjuds på fint väder i Stockholm idag!


gangnam style

skönaste dansen som sagt. igår var britney spears och simon cowell med på ellen. gangnam killen kom dit och lärade britney dansa (för de som vill lära sig och se britney dansa gangnam style)!
 
 

x factor sverige

x factor i sverige drog igång igår! det är inte alls lika bra som usa och uk, men vad hade vi räknat med? artisterna är över förväntan i alla fall!
 
här är mina favoriter
 
från i söndags, isak danielsson (favoriten)
14-%C3%A5rige%20Isak%20gjorde%20succ%C3%A9%20-%20se%20hans%20audition
från idag, lukas wallströmer
Lukas%20Wallstr%C3%B6mer%20f%C3%A5r%20X%20Factor-juryn%20att%20tappa%20hakan
 

iphone case

haha! var med på en tävling och vann ett iphone skal! det är så fult att det blir snyggt! men tack paow.se och oddwolf.se!
 

10 september 2012

igår jobbade jag kväll på ica lagret! det började skit, trucken och scanner ville inte så jag fick byta. sedan rullade både timmarna och jobbet på! nu är jag t.o.m sugen på att ta åt mig flera pass!
 
idag åkte jag mot stockholm igen, blev två timmar försenad. det är surt men man kan inte skylla på sj denna gång. en långtradare hade kört in i viadukt så man inte kom fram. jag missade träning men hann istället tvätta vilket behövdes!
 
amanda idag

Sällskapsspel

Det har varit en rastlös Amanda idag. Vi hade tänkt köra ett badmintonpass men hallen var stängd. Jag och pappa har kollat bilar idag på internet, kärade ner mig totalt i bilen nedanför, Fiskar Karma!

Har varit hem till Sanna och Pelle en sväng och spelat sällskapsspel, plugget. Vi behöver inte gå in på hur det gick ;)

Nu måste jag sova så jag orkar morgondagen. Godnatt



the fisker karma

hittade min framtida bil, en fisker karma! give it to me!
 

8 september 2012

Myser fortfarande uppe hos mamma. Jag och mamma har övat på gangnam style, skönaste dansen! Mamma är helt klart bättre än mig, men snart är jag grym!

Inte många knop gjorda men ska strax köra ner till stan igen!


Be the best version of you

I'd rather look back at my life and say: -I can't believe I did that! 

Instead of sayin': - I wish I did that...


7 september 2012

Är uppe i Kvarberget nu hos mamma och Håkan. Har roat mig nu på kvällen med Håkans nya iPad (jag vill med ha!!). Vi laddade precis hem Battleship med Apple tv, men det tog ju sin tid att ladda ner filmen. Vi får vara glad om den blir klar ikväll!

Leker med paddan

Maja, Malin och Elsa idag i lekparken. Även de på fika hos Sanna och Pelle idag. 


En helg i Borlänge

Tog tåget imorse mot borlänge. En lunch på kina med pappa, Ulrika och Elsa.

Nu är jag hemma hos sanna och pelle på fika (kaffe)! Mys fredag!


video music awards

att gå och lägga sig i två timmar var ingen bra idé. min hjärna ville verkligen inte gå upp så den stängde av alarmen (3st) så jag missade röda mattan. men vaknade upp precis till galan började, vilket var helt klart viktigast!
 
hände något intressant på röda mattan?
 
mtv.com

VMA's 2012

jag är så taggad för VMA inatt! tror inte det är många som ska se här i sverige, eller har jag fel? sänds från 01.30-04.30 så blir en lång natt för mig, men det är det värt! sova får man göra när man dör!
 

beautiful people


5 september 2012

Hoppas er dag har varit bra! Min dag på jobbet var riktigt bra! Men min mage beter sig konstigt, det liksom hugger till då och då, obehaligt. Kanske måste ta och kolla upp det. Var lite nere pga av det men efter en positiv träning mår jag prima!
 
Allt är packat och klart inför imorgon. Åker hemifrån 07.30 och är hemma 20.30, en lååång dag med andra ord. Lika bra att sova och spara på energin!
 

the x factor uk

helt klart min favorit i senaste avsnittet (3)
kollar ni? älskar x factor! snart börjar både usa och sverige också!

Danderyd

Idag är det jobb i Danderyd, mellan 6,30 och 15,00. Så inte långt kvar till hemgång! Jag var bara här idag för att hjälpa (stött) de andra, så de kommer ut i bra tid med posten. En skön dag alltså!

lunchläsning


ikroppenmin

detta gör mig så himla ledsen. kom igen kristian. jag ber på mina bara knän att du kan ta dig igenom detta också, även om alla odds säger emot. efter att ha läst din blogg genom hela din cancer tid så gör det så ont att läsa detta inlägg.
 
först så vinner du över den första cancern och blir friskförklarad. lever och må bra i några månader för att sedan IGEN drabbas värre än någonsin. livet är alldeles för orättvist.
 
http://ikroppenmin.blogspot.se/2012/09/vad-som-kommer-handa-nu.html
 

miley cyrus

jag måste varit en av de få som verkligen tyckte miley var snygg i sin "nya" frisyr! när jag läste detta så blev hon ju yttligare lite snyggare! go miley!
 
 
 
 

4 september 2012

Dagen på jobbet har gått skapligt. Enda jobbiga med att börja sent är att folk klagar att posten kommer sent, men det får man väl ta.

Ska skynda mig hem nu och kolla på kristallen! Heja Filip och Fredrik!

 

bästa chirs rene ♥


toowordsneversaid

leloveimage.blogspot.com

Lidingö

Sitter vid Ropsten och väntar på bussen till Lidingö. Nu väntas några timmar jobb, hoppas det flyter på bra idag. Tror jag behöver det.

Körde för en gångs skull dubbelträning imorse på träningen. Det gick bra och det var kul, även om jag fortfarande föredrar singel ;)

Ha en bra dag!


love is all you need

 
weheartit.com
små betydelsefulla tatueringar ♥

3 september 2012

Dagen har rullat på i ett - först jobbet, affären och handla, laga middag, träning, duschat och nu lagat matlåda (fick reda på jobbet imorgon efter jag lagat middag, suck)! Hur klarar människor av att dagen bara går i ett hela tiden? Varje dag?
 
Nu ska jag kolla Breaking News med favorit killarna innan sängen väntar. Imorgon ska jag upp och köra ett badmintonpass för att sedan åka direkt mot jobbet. Jobbar från 12.00 till 19.30 imorgon på Lidingö, segt att jobba långt bort men jobbtimmar behövs eftersom pengar inte växer på träd (höhö)!
 
PUSS ♥
 
 

nicholas sparks

 
helt klart min favorit författare.
 

2 september 2012

efter lite skratt och tårar är äntligen den fina filmen slut. usch vad jobbigt det är med farväl.
 
nu det är dags att sova eftersom imorgon ska jag jobba mellan 08-16. hoppas ni får en bra dag! det flesta börjar skolan imorgon va? lycka till! jag är mer än avundsjuk (på riktigt ja)!
 

puss på de underbaraste hundarna! ♥
lovika udda zigge irma
 
 

marley och jag

missa inte världens mysigaste film ikväll, marley och jag! sorglig men väldigt fin, hundvän som man är! 21.00 på kanal5!
 

A dog doesn't care if you are rick or poor,
educated or illiterate, clever or dull.
Give him your heart
and he will give you his
 
 

sopranen i total blackout

haha fan va rolig! nog för jag säkert hade blivit galet rädd med, men dör av skratt!
 
 

springtur

tog en vända nu på eftermiddagen, 6 km blev det. skönt att vakna upp pigg och fräsch en söndag.


skön lillasyster

hån till pelle p!

life won't wait for you


Seriespel i Spånga

Dagen har spenderats i spångahallen. Första matchen var mot Hörnösand/Bergsåker där vi vann alla matcher, 8-0. På eftermiddagen mötte vi mina gamla klubbkamrater där vi också vann med 8-0. En bra start för Täbys andra lag!
 
Trött när jag kom hem så blev en skön hemma kväll framför datorn och tvn. Eftersom jag, Karolina och Mixo har ett avtal om inga onyttigheter innan Miami så fick cola zero och ett glas vitt göra min kväll (vi tillåter cola light om man måste ha något, idag var jag sugen sooo). 1,5 vecka utan så bara 8,5 to go! För mig som är största godisråttan blir det en utmaning, men det ska vi klara!
 

hello september

suck på höst och vinter...

RSS 2.0