mumss


hårprodukter

häromdagen köte jag "lite" hårprodukter! nu ska jag få jättesnyggt hår!


jag har helt enkelt inte...

... haft tid.

när jag kom från stockholm på söndagen (en vecka sedan) myste jag med familjen eftersom de skulle åka på semester en vecka neråt i sverige. jag har därför i veckan tilllsammans med storasyrran tagit hand om huset och lovika här hemma och sen har jag jobbat på det. eftersom jag har jobbat alla dagar utom i torsdag har det inte funnit mycket tid över.

men nu har jag jobbat klart för denna vecka. det väntas nu två dagar ledigt innan det blir jobb igen. ikväll är jag själv med lovika och det blir en slapp kväll framför tvn, men imorgon kommer äntligen familjen andrén hem igen. ska försöka röja upp lite här hemma och åka iväg och handla (om jag orkar)!

tänkte bara skriva snabbt eftersom det var länge sedan. pusss

stockholm i mitt hjärta

känns skönt att vara tillbaka i stockholm! (även om det bara är för helgen)

ska strax åka iväg till stan och möta upp mina fina vänner frida och jenny! after work på g!

juste imorse när jag åkte från borlänge var jag tvungen att sätta på mig jeans, delvis för det öste ner regn och det var ganska kallt. men när man kommer ner till stockholm drunknar man i sitt eget svett, fyfan, galet varmt! min temrometer stod precis på 39 grader i solen, NU KLOCKAN 19.25 alltså!


words


who says you're not perfect



Who says you're not star potential
Who says you're not presidential
Who says you can't be in movies
Listen to me, listen to me
Who says you don't pass the test
Who says you can't be the best
Who said, who said
Won't you tell me who said that


planking


roligaste på länge. detta måste jag testa.


i kroppen min

jag hatar mig själv för att jag ibland är negativ och klagar över mitt eget liv. att jag inte fick det, att jag inte kommer in på min utbildning, att jag inte har alla pengar i världen, att jag inte inspirerar människor genom det jag gör... 

att jag inte istället gläder mig åt att jag mår bra, jättebra faktiskt. att jag har jobb (TRE) som gör att jag får in pengar, att jag är duktig på det jag gör, att jag kan leva en av mina drömmar att spela badminton på "heltid", att jag har en underbar familj och fullt av vänner som förgyller mitt liv. jag är glad men inte tillräckligt eftersom jag hela tiden längtar efter det andra jag skrev ovanför. jag klarar mig utmärkt och jag har ett grymt liv.

man blir att tänka till en extra gång när man läser en blogg som denna - ikroppenmin.blogspot.com - en 27 årig kille som lever med magsäckscancer!


världen är orättvis. det är den faktiskt.


resten av shoppingen

tänkte visa bilder på resten av shoppingen.










nu ska jag ta och städa lite och göra mig iordning för....... JOBB!


utgång

hade som sagt super mysigt uppe hos mamma. det är alltid skönt att åka upp dit och bara ta det lugnt! njuta av livet!

men igår åkte jag ner till stan igen för jag skulle träffa amanda. vi började vina hemma hos henne och sen blev det utgång här i staden. men innan man kom hem blev det såklart fyllekäk! en jätte trevlig kväll hur som helst!


tydligen blev det bara suddiga bilder när vi försökte ta, haha. här är i alla fall amanda och amanda!


shoppat

efter jobbet idag åkte jag upp till mami och håkan. vi åkte direkt till lager 157 och där hittade jag såklart lite saker! två linnen, ett par shorts och svarta låga converse! jippi!





hittade inga bilder på shortsen men lägger upp på dem sen + sakerna från new yorker!


mcflurry

mötte upp mikaela och tog en glass på mcdonald's! mums! en mcflurry ballerina!

efter att ha suttit och pratat ute ett bra tag kom vi på att "new yorker" hade öppnat idag! fick med mig ett par skor och en jeanskjol! till bra pris också.

ska snart lägga mig. ville bara kolla på joel kinnman först på tv! pusss


en snabboutfit med webcamen!


sliten

trött tjej efter jobb - 06.00 till 15.00 idag! en dag kvar innan en ledig dag! underbart skönt ska de bli!

ska strax åka och möta upp mikaela för en glass och prata lite! länge sedan vi sågs!


it's the little things


FURUVIKSDJUR


FURUVIKPARKEN

varit i furuvik idag - djurparken. sett massa olika djur, åkt karusell och badat! haft mycket familjemys på min lediga dag!

har gjort några bildcollage för att det inte ska bli alltför mycket bilder att kolla på. 


lägger upp bilder på oss nu och på alla djuren senare. batteriet på datan dör nämligen och jag har inte sladden i närheten! pusss

söndagsmys

åkte upp till mamma och håkan och myste efter jobbet idag. behövde det. vi försökte sola lite, men såklart när vi ska sola kommer molnen, ALLTID. jag är vitare än någonsin och det är sommar, det är super kul?!

sen käkade vi god middag. kollade vm matchen usa-brasilien. tur att usa vann, värdelösa domare men de fick vad de förtjänade tillslut, alltså usa!

nu är jag hemma hos pappa och sitter med handduken i håret. ska strax gå upp och sova för imorgon väntar en dag på FURUVIK med pappa ulrika elsa sanna. super mysigt! (jag tar med kameran om minnet vill sig)


haha carp attack

snacka om attack av carp!


maps.google.se

det var någon som var med på bild när google maps var här och tog kort på området! haha!


pappa! haha!


våra brister gör oss till människor


syster #tällberg

från när vi var och åt i tällberg.

galet trött

jobbet rullar på, dagarna bara försvinner förbi. men ändå så blir jag super trött. ett ansträngande jobb plus att man börjar galet tidigt på morgonen. men snart är min sjudagarsvecka över och jag får en dag ledigt! ska njuta till fullo!

imorgon kväll när jag jobbat klart mina dagar åker jag nog upp och myser en stund med mamma och håkan. hoppas det är fint väder så jag kan bada också.




ps. twitter - @amandaandren

#babysitter @amandaandren

har varit barnvakt ikväll. pappa och ulrika är ute och käkar middag. det blev alltså systermys ikväll! vi köpte med oss pizza hem och godis. vi unnade oss lite när vi faktiskt varit duktiga i veckan med sådant skräp.

men nu sover hon och det är dags att lägga sig för mig med. ska ju faktiskt upp 05 imorgon, jobb imorgon igen ni vet. men pengar är alltid pengar. man får tänka så.

finns föresten inte mycket att säga om p&l förutom att det var galet grymt även om jag jobbade. saknar p&l och mina älskade flickor nu! kan vi göra om det nästa vecka? tog heller inga bilder då jag lånade ut mina kamera till syster. eller en bild tog jag med mobilen faktiskt... men lägger upp någon här som jag snodde från facebook och som jag tycker extra mycket om.

nu måste jag stänga av. pusss








svårt med tiden

ledsen. men livet bara rullar på, full rulle. ska så fort jag har tid och ork! promise!
men ni, haha, twitter funkar alltid.. alltid tid med! pusss

PEACEFUCKINGLOVE

har varit galet grymt! med så underbara människor! TACK!

jag ska ta mig tid att berättar för er, men det sker saker hela tiden, hela hela tiden. nu börjar en ny vecka med jobb. jobbar 7/7 dagar - 06.30-15.30. ska försöka finna mig ork över till att träna och uppdatera här med bilder och annat!

pusss

RSS 2.0