perfekt vecka!

tror det kommer bli en grym vecka faktiskt! har mycket planerat!

idag jobbade jag ju mellan 08-14. sen åkte jag direkt och mötte upp mixo i staden och fixade studentpresenter. hemma nu och tare lugnt innan jag ska åka in till stan igen och möta upp jempa för bio, baksmällan del II! super mysigt!


pussgurka

gud vad svårt det är att uppdatera bloggen när man är hemma. jag vet inte vad det är men det blir bara aldrig så. haft en underbart mysig helg i borlänge men berättar mera senare!

jag måste sticka iväg och jobba nu. jag ska jobba till 14 och sen direkt och möta upp mixo i stan. hörs efter det! pusss

26.05.11

träning - jobb - träning. samma visa som vanligt ni vet!

nu är i alla fall jobb veckan slut, helg!!! imorgon åker jag hem till kära borlänge. imorgon väntas som sagt utgång och fira kära syster. men innan dess ska jag försöka mysa lite med papi, elsa och ulrika. vi skulle nog ut och luncha jag papi och elsa!

godnatt

swedish house mafia

här kan ni få en bra musikvideo på kvällen!


gladtjej.com

jag vet inte varför jag är så glad just nu. jo jag vet en sak som har stor betydelse just nu. jag kan inte berätta just nu! jag berättar när det är 100% klart! det blir nog på onsdag nästa vecka om inte tidigare! hihi!

det är bara underbart! allt är så bra just nu! det finns nog inget dålig i mitt liv just nu. jo min bästa vän mår inte så vidare och jag lider verkligen med henne. men jag vet att hon är den starkaste människan jag känner och kommer kämpa sig igenom detta. önskar jag kunde göra något men jag vet inte om det är något hon måste ta sig igenom tillsammans med familjen! pussgurka på henne ♥

men annars är allt bara bra. jag tror solen spelar stor roll in på min lycka! det finns ju lite dåligt med det också, för nu kan det nästan bara bli sämre! men vi får inte tänka så! längtar sååå till fredag också, då jag ska hem och fira syster!

24.05.89

föddes min söta stora syster! idag är alltså hennes 22 års dag! stort grattis till henne!

annars så har jag bara jobbat och tränat idag som ni vet. nu håller jag på att laga köttfärssås och spagetti! det är typ andra gången jag gör det! men det är ganska enkelt så ska fasen börja göra det oftare! jag är extremt dålig på att variera mina maträtter. pusss



tjugotredje maj

jag har grymt trött. det funkar liksom aldrig riktigt till 100% på kvällsträningarna när jag är så himla trött efter en morgonträning och jobb! men bara att kämpa på!

samma visa imorgon igen också. ska vänta att mamma ringer och sen ska jag duscha och hoppa i säng! puss

grymt!


godnatt världen


veckan som kommer

tänkte bara berätta att imorgon är det träningar och jobb som står på schemat. på morgonen är det löpning och gym, sen direkt till jobbet och sedan badminton träning på kvällen.

min vecka kommer se ungefär likadan ut. ska nämligen jobba måndag-torsdag denna vecka på posten. plus mina vanliga träningar då. till helgen åker jag hem till kära borlänge och firar blandannat syster som fyller år!

puss och godnatt!

grillning

igår tog jag det väldigt lugnt och tänkte faktiskt inte göra något speciellt på kvällen heller, bittra jag. nej men ingen av mina närmaste flickor kunde följa med och grilla med grabbarna. men i sista sekund bestämde jag mig ändå för att åka och grilla, kan inte vara mycket sämre än att sitta hemma. vilket jag gjorde helt rätt i, plus att sara var där också!

kunde nog kört på grillfest hela kvällen, super mys. men festa gjordes det och vi slutade på tegel, där också söta mixo slöt upp med oss! var en riktig trevlig kväll!

idag har varit en bakis dag! snart börjar gossip girl och jag hoppas på dan och blair! pusss

melissa and ade

ni har säkert sett denna förut. men den är så himla vacker och tårarna bara rinner! gud vad vackert!


raggningsreplik eller inte?

kan nog ha fått den sämsta raggningsrepliken ever idag.
det började med att han stod och snackade med sin kompis om mig. såhär:

kompisen: hon är lik louise

killen: nej hon är snyggare än louise

kompisen: nej det är hon inte.

killen: ja eller nej. hon är fulare än "louise" men snyggare än "madde"

så står de och talar om mig. och säger nej och ja bla bla. hit och dit! sen säger de:

killen: nej, men hon är smalare än "louise" iaf, eller nej, eller?

(börjar känna på mina armar osv)

tillslut säger han: nej hon är tjockare än "louise" men smalare än "madde" (typ)...

sen säger han: men hon har iaf neger bruna ögon.

jag visar att jag har bruna linser och han blir jätte förvånad. men sen ber jag dem gå eftersom jag tyckte det inte var speciellt trevligt när de står och pratar om mig precis brevid mig. de som står brevid mig är helt övertygade om att jag känner killen, vem skulle säga något liknande annars. vi diskuterar om det var en raggningsreplik eller inte och i så fall var det den sämst.

tänker inte mycket mera på det. men sen kommer han på dansgolvet och raggar och dansar som aldrig förr. om det var en raggningsreplik kan jag inte svara på, men i så fall var det den sämsta. hahahahaha. kvällens roligaste!

what are words

gud så vackert! ni måste kolla på videon och lyssna på texten! så himla vackert! fan kärlek är det vackraste som finns. jag hoppas jag hittar en perfekt man som denna.... pusss





Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

tjugonde maj

tog världens sovmorgon idag. jag vaknade klockan 14 efter att ha sovit i 13 timmar, så grymt skönt. jag behövde det.

somnade på dåligt humör och det blev inte bättre när jag hade vaknat. jag blir besviken på vissa personer. men man kanske bara ser deras rätta jag, jag vet inte. ska inte tänka på det mera.

som tur var ringde min solstråle jenny mig precis när jag kommit ur duschen. hon kom med förslaget att jag skulle åka till hennes jobb och hälsa på! självklart! tog mig till liljeholmen och hälsa på lite!

nu är jag hemma och kollar på vampire. blir en mysig kväll framför tvn ikväll. pusss

PUSS

usch jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. men jag är överdrivet trött och det slutade i alla fall med att jag åkte hem efter 45 minuter på träningen ikväll. jag klarade inte mera, tårarna tryckte och jag ville bara hem. alla dagar är inte bra dagar, vi får hoppas att morgondagen blir bättre! men där finns inga planer ännu!

proposal


gulligaste killen! tänkte om någon skulle fria sådär till mig! jag menar jag blir ju nästan kär i denna kille! pussss

jag har sötaste lillasystern!

ulrika la precis upp denna bild på facebook. sötaste tjejen jag vet.


täby racketcenter

har jobbat i hallen idag, från 07-16. blir så galet trött av att jobba, kan nog vara att jag gick upp tidigt imorse också. egentligen jobbar jag inte jätte ofta men jag blir trött ändå! ska jobba på posten imorgon med sen ska jag ta helg! hoppas på en grym helg med grymt folk!?

nu ska jag laga mat och sen mysa framför tvn hela kvällen, onsdag är ju min tvkväll! hihi! pusss

leighton meester

tänkte bara säga godnatt. imorgon ska jag upp tidigt eftersom jag börjar jobba vid 7 imorgon bitti. hoppas ni får en fin dag imorgon!

leighton meester är en av de vackraste kvinnorna jag vet. jag önskade att jag såg ut som henne.


coconut dream

åh, har ni smackat den nya loka smaken, coconut dream, mmmmmmmmmmmmums! vad god den är!


nu lämnar jag dig

lördagen uppe hos mamma var super mysig och bra! åt massa tårta, åt god mat osv. sen kollade vi ju på esc och saade var så himla duktig!

på söndag åkte jag ner till staden igen och mötte upp mikaela! vi hann inte ses jätte länge, men lite är alltid något! sen vare dags för jobb och efter jobbet kolla och hockey och umgås med syster.

lite kortfattat sådär. nu åker jag hem mot stockholm igen vilket jag inte har någon större lust med, skulle vilja vara kvar och mysa med familjen lite mer!



grattis världens bästa mamma

på din dag! jag hoppas du får den bästa dagen! ♥


i mitt kära borlänge!

är i borlänge just nu! kom hem idag på eftermiddagen och då myste jag med familjen. sen var det dags för jobb! jobbade bara 5 timmar vilket var jätte skönt, så tiden bara försvann. nu är jag hemma och ska hoppa i säng.

imorgon fyller världens bästa mamma år! jag vet inte vad jag skulle göra utan henne! jag behöver henne! är lite känslig just nu då jag hört/sett att flera av mina bekanta förlorat deras mammor... jag kan inte förställa mig ett liv utan henne och förstår inte hur man överlever en sådan sak. såklart resten av familjen också men nu var det just mammorna jag hört om.

puss och godnatt.

tolfte maj

jenny är här nu! hon kom strax före tolv och då gick vi till centrum och köpte mat och hårfärg! hjärtat ska bli blondie, eller ännu mera blondie kan man ska säga.

vi har käkat godaste lunchen också, baguette med potatissallad och rostbiff! muma!


hon ska strax röra sig hemåt och jag ska väl inte göra mycket förutom att invänta träningen ikväll. ska ha ett möte med tränaren innan om kontraket för nästa säsong!


söndag?! nej

känns verkligen som söndag, men det är bara för det varit en bakis dag och sen har jag inte tränat något alls. men det är positivt att det är onsdag för då betyder det hockeykvarten, grey's och off the map!

en gammal bild på rebecka, mikaela, jag, micke och sebbe!

elfte maj

och grattis till min älskade kusin som fyller 21 idag! ♥

var som sagt på skiva igår och det var faktiskt grymt kul! tiden har typ aldrig så fort som igår kväll, helt plöstligt skulle vi gå hem igen. men att hitta till bussen tog grymt lång tid men vi var väl hemma strax efter 04 och slocknade direkt! bilder kommer väl senare efter som jag inte har tillgång till dom vilket jag ytterst tveksam till, haha.

"vad ville du blir när du var liten"

tema för kvällen är alltså rubriken! jag och mixo var alldeles för fantasilösa och körde på badmintonproffs! haha! kanske ska säga att jag ska på skiva ikväll, sebbes. hoppas det blir kul!

såhär ser jag ut upptill!


sommarmat!

åh, nu har jag ätit kycklingsallad med fetaost! mums!


sola kaffe och jordgubbar

gash vad underbart väder! kan säga det tusen gånger om, men det är sjukt bra väder! tycker synd om alla som jobbar men jag skulle också vilja tjäna lite pengar, inga jobb alls denna verkar det som....

har suttit i solen nästan hela dagen idag! solen kommer inte fram till mitt fönster fören 13 men har suttit sen dess! förhoppningsvis har jag fått lite färg också!
sola kaffe och jordgubbar! kan inte bli bättre!

jag vet...

jag vet att jag verkligen inte borde men jag bli så fruktansvärt arg, ledsen bla. bla. såååå frustrerande! jag är extremt töntig men jag kan inte släppa det. jag kan inte låta bli att göra en sak av det hela.

nu ska jag duscha och sova. pusss

sunshine

gud vilket galet underbart väder det är idag! inte sett ett enda moln på himlen idag och solen bränner som bara den...

idag har jag hunnit med att tvätta också men sen har jag solat en massa! (och förstås tränat imorse)
nu ska jag springa iväg på andra träningen också. pusss

pussssss

helt plöstligt känner jag mig på bättre humör! fick precis höra om några planer som smids till början av juni och det låter så jävla grymt! jag hoppas verkligen att vi bara kör!

har inga bilder från igår alls (eller jo EN) men jag det var afterbeach tema och jag körde på mina underbara tunika med blommar på! det kändes verkligen som sommar igår!
denna tunika!

deppp

känner mig deppig och bara allmänt nere ni vet. det är så ibland! jag orkar inte gå in på det mera men jag är tillbaka i sverige dessvärre (hade gärna stannat längre).

igår när jag kom hem åkte jag direkt på tessans skiva! vilket vad mycket roligare än vad jag trott! tack för den kvällen! pussss

arena nord

sitter i hallen nu. har spelat min första match för ett tag sedan, förlorade, en tre setare dock men missade alldeles för mycket. har inte gjort det på slutet så mycket men idag blev det för mycket. attans! nu är bara dubbel kvar som är imorgon ikväll. för helt enkelt hoppas att det går bättre för karolina i singel! 

vårt hotelrum:



utsikt från fönstret:



och hallen:


on the boat!

sitter på båten just nu! resan till göteborg gick jätte snabbt och så fort vi hoppade vi på båten tog vi oss till resturangen och käkade buffe! underbart gott även om det hade fått varit lite mer att välja på. men mätt blev jag, kramp i magen just nu.

gratis internet på båten också! perfekt!
en bild på mig och karolina alldeles nyss!

danmark

nu kör vi! nu åker vi till danmark och tävlar! jäkligt tufft men jäkligt kul!

hemma igen på lördag kväll men då ska jag snabbt byta om och åka på skiva!



godnatt sverige

ska hoppa i säng nu! åker till danmark imorgon men jag har internet på hotellet så ingen fara!

är framme vid 19.15 i danmark imorgon! pussss



såhär ska den se ut, med stjärnor! jag älskar stjärnor så det blir perfekt! har ju redan en stjärntatuering i nacken!

tredje maj

imorse tränade jag och sen åkte jag hem och var allmänt seg. skulle ta tag i dagen hade jag tänkt och göra något vettigt. men jag har i alla fall varit i centrum och köpt lite saker inför danmark och sen har jag börjat packa, inte klar riktigt, jag packar alltid alldeles för mycket....

blir trött av att bara tänka på att jag ska bära allting imorgon. borde kanske tagit rullbagen men den är jätte stor även om den är skönare. pusss

jag och tatueringar

japp blev så extremt sugen att göra en till tatuering när jag hörde att ulrika gjort en! jag har ju velat jätte länge men nu är jag extremt sugen... haha

har två tatueringar jag vill göra, men den ena är stor och ska vänta ett tag med den. tänkte göra något med alla tre syskon födelsedatum, ungefär såhär!

dock är jag väldigt tveksam till hjärtana emellan, vet inte vad jag ska göra istället för hjärtan?! tips?!



andra maj

ni vet vad dagen har bestått eftersom jag redan skrivit det. dock hade mina tryck in kommit ännu och har knappt några tröjor med tryck (mitt namn) på... men det löser sig alltid! jag håller mina tummar att det hinner komma innan onsdag förmiddag!

ska strax hoppa i säng.. men ska bara betala klart något jag beställt på internet! det finns ju faktiskt flera nära och kära som fyller år snart! har alla klar strax! lovely! pusss



juste, inge danmark imorgon, vi åker på onsdag som ni kanske förstod enligt ovanstående!

busy women

japp kommer ha fullt upp imorgon så att säga... jag ska träna, jobba och sen träna igen. ska också hinna med att trycka min tröjor och packa allting! jag åker ju till danmark på tisdag förfan! längtar!


nu ska jag hoppa i säng men ha det så bra! pusss


valborgsfirande











hade ett jätte bra valborgsfirande med underbara människor! mitt liv är så bra just nu!


lionman

galen kille men härlig!


RSS 2.0