Beauty is in the mirror you look at everyday. Enjoy your being.

We can’t change the past, so I guess what is, is. And what isn’t, isn’t. We should all accept this fact, and move on with our lives, instead of pondering on what could have been.


ps. sett vad kort hår jag fått? slitet så var tvungen!


31

idag har vi firat vår lilla sötnos som blivit 2 år idag! gud vad jag tycker om den tjejen. hon fick i alla fall mycket fina presenter och ska försöka med bilder senare men jag orkar inte nu.

kom nyss hem till lägenheten i stockholm. så nu är det dags för skola igen, en hel vecka framför mig. eller nästan åker till borlänge på torsdag redan. för att sedan åka vidare på fredag förmiddag till varberg och spela sm!!

när jag skulle åka hem till täby idag från centralen lyckades jag kliva på fel tunnelbana, hoppade på den som gick till ropsten. jag har aldrig tagit fel förut men någon gång måste bli den första. jag märkte i alla fall inte det fören jag var tre stationer bort och fick kliva av för att ta den andra tunnelbanan tillbaka och sedan hoppa på den rätta tunnelbanan till tekniska och sedan byta till roslagsbanan, så nu är jag hemma efter mycket om!

ska kolla lite till på one tree hill och dricka massa te för min hals. men sen ska jag sova. puss

grattis lillasyster


idag fyller min lillasyster 2år! grattis!
jag älskar dig


30

idag har jag och tillbringat eftermiddagen i maserhallen och kollat fotboll! sedan har jag bara tagit det lugnt. jag är ganska trött och sliten. men kände precis att jag kan borde gått ut idag iaf eftersom det inte blir utgång på ett bra tag framöver. eftersom jag är upptagen med badminton ändå in på mars. men om man satsar så gör man, hade bara varit kul att träffa lite folk eftersom det verkar som många ska ut idag. men blir istället en mys kväll med pappa och ulrika!


cocorosy.blogspot.com

jag älskar alla hennes ord. hon är duktig. men jag gillar nog henne extra mycket för hon är lik mig. jag känner igen mig, som om vi har upplevt samma saker!

läs hennes blogg i alla fall, cocorosy.blogspot.com cocorosy.blogspot.com!!


29

tänkte bara kasta in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig!

imorse blev det uppstigning tidigt eftersom mamma och de skulle åka till thailand. så nu sitter det på planet till thailand och har ungefär två timmar kvar tills värmen! jag måste ju erkänna att jag bara är en aning avundsjuk, bara en aning. hahaha..

idag har jag varit hos tandregleringen och fixat med tandställningen. sedan åkte jag, elsa och ulrika in till centrum i falun och tog en fika, sen hann vi även med några affärer. efter det for vi hem och då hade sanna hunnit komma. efter lunch och så åkte vi hem till henne en snabbis för att sedan åka vidare till kupolen. hittade lite smått, bland annat en mascara! kände mig tvungen att köpa en nu eftersom jag sagt sen i november att jag behöver en ny. sedan åkte vi vidare till maserhallen för att kolla forssacupen, det är en fotbollscup. eftersom man själv varit aktiv så är det kul att kolla! sen ikväll har jag bara myst framför tvn med pappa och även sanna och elsa en stund. jag orkar inte göra så mycket mera eftersom min hals och näsa gör fruktansvärt ont! hoppas det försvinner snart.

godnatt!

romme med frankuy

nu kommer det några bilder från romme!







28

haft en dag i romme med underbara jenny! vi har haft det jätte bra. åkt massa skidor! jag åkte tom med svarta backar, alltså de läskigaste. jag brukar bara åka gröna eller blåa, men nu jävlar! haha. det kommer bilder när jag lagt över dom från mobilerna.

nu sitter jag hos mamma, vi har haft en mys kväll tillsammans innan mamma och håkan ska åka till thailand! jag vill också. de åker till värmen och är borta i femton dagar! skulle sitta rikgit bra nu. nu ska jag fortsätta umgås med dem. puss

mongolian

kom precis hem. jenny hörde av sig och vi bestämde för att åka till stan och käka middag! det blev alltså mongolian. usch vad jag är mätt nu, har proppat i mig massa mat och frukt och allt möjligt! lovely!

nu ska jag packa inför imorgon, jag åker ju till romme imorgon alltså borlänge och förblir kvar där över helgen. puss

27

idag är det ingen skola eftersom vi har resursdag som jag pratade om igår. jag och jenny jobbade två timmar på förmiddagen men sen var hon tvungen att åka! så nu sitter jag här och kollar one tree hill. jag mår inte riktigt bra och har jätte ont i halsen så jag ska inte träna idag.

ska försöka krya på mig ikväll! dricka mycket te, vatten så jag får ur det i kroppen. jag ska ju fan till romme imorgon! puss

26

ligger och kollar på paradise. det är bara sjukt, varför är andreas tillbaka och varför fick han träffa catja idag? hur det än är så kan jag inte sluta kolla.

idag har jag tränat två pass badminton, det har faktiskt gått bra. i alla fall sista passet gick jättebra! jag har även varit i skolan och haft två lektioner, rätt ovärt faktiskt. sedan har jag bara legat hemma och myst med one tree hill! jag har inte så mycket kvar, har bara ett avsnitt kvar på säsong fem så då är det bara en säsong kvar!

imorgon är det resursdag och vi ska jobba med projektarbete! idag var min sista dag i skolan för denna vecka. imorgon "ledig" men jobb med projekt som sagt, sen torsdag friluftsdag i romme och fredag hemma i borlänge med family! love!

www.badmintonfreak.com

sitter och kollar på badminton på youtube eller egentligen på www.badmintonfreak.com som har massa youtube klipp på badminton spelare! haha. i alla fall så jag sitter och kollar på lin dan eftersom han är vänsterhänt precis som jag och  även för att han är bäst. han är även så äckligt snabb. jag förstår inte.

kolla in från 6:15 (typ) när han kastar sig efter jan jorgensens smash. grymt säger jag bara.


that's what friends are for



Keep smiling, keep shining, knowing you can always count on me, for sure, that's what friends are for


25

men jag vill vara någon stor, någon som påverkar världen!

idag har jag gått i skolan, det skulle vara en lång skoldag men som tur var fick vi sluta tidigare eftersom sista lektionen var bara för det som hade rester och jag hade inga så jag fick sluta. efter skolan gick jag ut och sprang, ska försöka få upp min kondition eftersom den är en katastrof just nu. nu ikväll har jag bara legat här i sängen och kollat på one tree hill! puss


från min andra blogg

tidigare idag skrev jag ett inlägg i min hemliga blogg! haha. då skrev jag bland annat denna mening:

tänk er känslan av att folk älskar dig för vad du gör, att du gör människor lyckliga, att du ger människor hopp. vill ni inte vara den människan? det vill jag..


min helg

ja, känner mig tvungen att skriva. jag är inte alls på humör, vill lägga mig ner och gråta. jag är verkligen nobody i denna värld. jag vill vara någon.

från torsdag - söndag har det var sis, swedish international stockholm, en jätte stor badminton tävling för hela världen här. varit massa bra spelare där och speciellt imponerade är jag av lillkillen som kom tvåa. en sjukt duktigt kille som heter viktor axelsen som bara är född 1994 från danmark och han kom två. jag var inte ens med i tävlingen för att det var en för bra tävling för mig. han är nog inte mänsklig. han vann även över sveriges bästa herrsingel spelare.

det är i alla fall där jag tillbringat mina dagar från torsdag till söndag. jag har även varit ute på krogen på nype i fredags med frankuy och några fler, bla. hennes kusin som fyllde arton då. kanske kommer bilder men jag tog inga får se om de andra lägger på några.

kortfattat och bra. puss

tröttttt

jag är så trött. verkligen trött. ska kolla klart på robinsson sen blir det sova även fast det är lördag! puss

jag saknar verkligen dig


cupcake


min och jennys goda cupcake som vi gjorde i somras! visst ser det gott ut? i want

20

ännu en dag på bosön, en massa tester. fast idag var det mycket löpning bla. beep testet som inte är någon höjdare! jag var även i skolan idag, hade en lektion som varade i en halv timme.

nu kollar jag på one tree hill, som vanligt nu förtiden. nyss gick min tandställning sönder, det suger. och kommer inte till tandregleringen fören nästa fredag. men jag överlever väl, synd bara att den inte hjälper just nu och jag får ha den längre än planerat. men två veckor extra kanske inte gör så mycket på ett helt år.

snart ska jag laga lite mat också! puss

Tänk efter

Har du nånsin tittat på en bild på dig själv och sett en främling i bakgrunden? Man kan ju undra hur många främlingar som har bilder på dig? Hur många ögonblick i andras liv har vi deltagit i? Fanns vi med i nåns liv när hennes dröm blev verklighet? Eller när hennes dröm dog? Försökte vi komma in? Som om det var vårt öde att vara där? Eller blev vi överraskade av kameran? Tänk efter. Du kan vara en viktig del av nån annans liv. Utan att ens veta om det.


Var inte rädd för livet. Tro att det är värt att leva så kommer din tro att göra det till ett faktum.


bosön

jag har skapat en ny blogg, en hemlig sådan. försök hitta den ni! hihi

var på bosön idag och gjorde massa fystester. som vi alltid gör två gånger om året. jag sänkte och höjde mig i vissa. bland annat så höjde jag mig i knäböj, tog 87,5 kg. jag är rätt nöjd! men mer tankar om det finns på den andra bloggen.

miss it



jag saknar faktiskt mitt snygga hår även om det mesta var fejk! haha


18



jag slutade sent idag, eller kvart i fyra. idag fixade jag och jenny med friluftsdagen och betalde allt för romme resan! vi åker redan nästa vecka till romme för att åka skidor. det är på en torsdag och då stannar jag kvar i borlänge över helgen också. eftersom jag endast har en frivillig lektion på fredag.

efter det har jag bara kollat på one tree hill. jag älskar det, kan verkligen inte sluta kolla. allt är så fint, speciellt nathan och haleys kärlek. de är som gjorda för varandra och jag bara älskar det.


GG - det som passar mig

inget rykte dör någonsin ut om tillräckligt många för det vidare
- det är också en sorts gudomlighet


17

jag har inte uppdaterat i helgen eftersom jag har haft fullt upp. det är lite jobbigt just nu så jag kanske inte kommer skriva lika mycket.

i fredags åkte jag och frankuy till borlänge, mamma hämtade oss vi stationen och vi åkte till kupolen där jag hittade en klänning och lite billiga underkäder på rea! tack mamma. sen for vi hem till pappa och åt och lekte med elsa. på kvällen checkade vi snabba cash som var mycket sevärd förutom några otäcka scener.

i lördags var det tävling i borlänge, mitt spel ville sig inte och jag spelade skit rent ut sagt. förutom dubbeln som fungerade rätt ok! i lördags kväll var jag bara hemma med familjen, jag hade ingen lust för något annat. och i söndag begav jag mig mot hallen för att sitta linjedomare för finalerna och semifinalerna, men var bara där en snabbis eftersom jag senare skulle åka tåg hem till stockholm. och nu ligger jag här i sängen i stockholm och är allmänt trött och kollar på one tree hill! puss

natti


åh, jag vill ha värme!! bilden från varberg 2009!

ska sova nu egentligen men jag är fruktansvärt seg på att ta mig härifrån. ikväll har jag tvättat, städat och packat! och nu ska jag lägga mig i en renbäddad säng och sova! det gillas.


14

träning och skola idag. nu sitter jag hemma och ska laga mat, lagade precis lax men det smakade inte gott. konstigt eftersom jag gör det ungefär varje dag men nu får det blir makisar och köttbullar! ikväll är det tvättning som gäller, måste få rena kläder till helgen.

imorgon åker jag och frankuy till borlänge! hon ska bo hos mig eftersom det är tävling i borlänge i helgen. imorgon ska vi även gå på premiären av snabba cash, spännande. har höga förväntningar på den eftersom jag läst böckerna och allt.

idag fyller även vår vovve, zigge, 6 år! grattis


jag har ingeting att skriva om

jag har verkligen ingeting att skriva längre. jag gör ingenting. det enda jag gjort idag är att sova, varit ute och löpt, kollat tv och även lagt över massa låtar och bilder från gamla datorn. kanske lägger upp någon gammal och snygg bild senare.

nu ska jag gå och sova eftersom jag har träning imorgon bitti. puss

13

Hej! Skulle träna gym imorse men när jag kom dit mådde jag dåligt. Sen när jag skulle värma upp fick jag springa till toan för att spy. Riktigt konstigt eftersom jag inte känt något på hela morgonen. Så jag gick hem, jag sov till tolv ungefär och jag mår riktigt bra igen. Känner ingenting, så vet inte alls vad det var imorse.

Ska ut och springa snart eftersom det inte blev någon träning imorse, vi har träning i eftermiddag men jag behöver löpning och vill inte dit och smitta ifall jag har något i kroppen. Man vet aldrig.

Kollade även min mejl precis och hade fått mejl av min biologi lärare om betyg i kursen, jag fick vg. jag är faktiskt riktgit glad över det! puss


12

tränat två pass badminton idag. det känns bra att vara tillbaka på de "gamla" rutinerna med träningar. jag har även varit i skolan med inget roligt har hänt.

just nu håller jag på att laga mat och kollar på one tree hill!

jagälskardig


11

ligger och myser framför one tree hill. det är så fruktansvärt kallt idag, man vill bara ligga under täcket. ska försöka plugga lite senare, ska göra en videoanalys av en badmintonmatch. 

i skolan hade jag prov, fick tillbaka inlämning, redovisning och fick betyg på en kurs. hörs senare. puss

plugg

'
bilden är från innan jag gick ut igår. håret är lite rörigt.

jag ligger på golvet framför tvn med onetreehill och pluggar. det går faktiskt bra.

10

igår var jag i västerås hela dagen därför den dåliga uppdatering. jag var där och spelade badminton, serien. det gick sådär, min kondition är en katstrof. ska verkligen börja att springa, jag förlorar så mycket på bara det.

igår kväll kom jag hem vid tio i åtta och då var det bara att göra sig iordning för det blev utgång. vi gick till ett nytt ställe i stan, slussen. var sådär, helt ok. lite konstigt folk och jag var grymt trött. längtade hem till min säng under hela kvällen.

idag vaknade jag kvar över ett och då gick jag upp för att gå och handla frukost. handlade goda smörgåsar och även yougurt och flingor! mums. nu är jag propp mätt och ska strax börja med plugget, har religion prov imorgon.
pusss

08

ligger i sängen med laptopen. lägger in lite musik på ipoden. haha, jag har ungefär 50 låtar på ipoden. men det kommer fler, det har bara blivit så. när jag kom hem från skolan gick jag och handlade och åt därefter. men sedan sov jag, först från halv tre till fem. men sedan var jag så trött så jag sov vidare till halv sju. undra om jag kan sova ikväll. men det sjuka är att jag fortfarande känner mig trött.

har precis kollat på let's dance. kul att det är igång igen. ska nog ta och sova snart, ska upp tidigt imorgon med. men ska först packa bagen slipper jag gör det imorgon. puss


my sister's keeper

skrev ett inlägg igår kväll men det verkade inte ha publicerats. jag kom precis hem från skolan. chill dag och det kommer bara bli ännu chillare med schemat. idag är det fredag, men det blir lugnt eftersom jag ska upp tidigt imorgon och spela badminton, ska tom åka tåg till västerås imorgon bitti. som tur är kommer jag hem imorgon kväll så jag får sovmorgon på söndag, jag har längtat efter den. jag är sjukt trött fast jag har haft lov i över två veckor.

igår såg jag på en film, my sister's keeper. en grymt bra film fast mycket sorglig. alla borde ta och se den, mycket sevärd.


07

seg skoldag.. men skönt att vara tillbaka! har saknat flickorna.


nu är jag sååååååååå hungrig, ge mig mat!!

..

jag vill ha en blogg där man kan skriva precis allt man känner bara för att skriva och ingen läsa. det är mycket enklare att skriva på internet än förhand. jag ska nog skaffa en blogg med lösen som jag kan skriva av mig, jag behöver det. jag är en som måste skriva av mig, jag måste berätta för folk hur jag känner. jag måste få ut allt inom mig. jag är väl för svag för att klara av det själv.


vi var små och söta.

det är från högstadiet. det gick fort va? haha.


paranormal activity

igår när jag var barnvakt, när elsa somnat, kom sanna mikaela isabella och kristofer förbi och kollade skräckfilm med mig. vi såg paranormal activity. läskig film, asså den var läskig på sitt vis. för att den kunde vara sann, det skulle ju kunna hända liksom. den var läskig fast ändå inte, svårt att förklara. men det borde ses i alla fall!



idag åker jag ner till stockholm, time for school! börjar redan på torsdag medan alla andra börjar på måndag.

05

seg dag. jag kom hem till pappa runt två idag och då var det dags för plugg. och nu sitter jag här och kommer inprincip ingen vart. ulrika har precis hjälpt mig men hon skulle göra sig iordning nu så jag måste fixa det själv. tur att jag har hela kvällen på mig. ska vara barnvakt ikväll för ulrika och pappa ska på bal!

måste även iväg och klippa mig någon dag. shit håret är grymt slitet. om jag orkar kanske jag drar ner på stan imorgon och försöker hitta någon. både mamma och sanna har varit hos en frisör nyligen som tydligen ska vara as bra. kanske ska åka dit en sväng imorgon om jag hinner vill säga.

jag förstår mig verkligen inte på en del folk. och från och med nu tänker jag inte lägga ner energi på dem heller. blir ledsen och irriterad. men vad gör man?

04

undra hur många timmar jag pluggade idag och endast matte. är i alla fall klar med det. nu är det bara provet i svenska och företagsekonmin kvar som måste fixas innan torsdag. blir tufft men men. jag har alltså pluggat idag och sedan tränat. nu sitter jag hemma hos mamma i skogen och myser! jag och mamma har precis kollat på paradisehotel, mycket underhållande program idag. jag och mamma satt och skrattade ganska mycket. bara massa bråk hit och dit, sen sitter alla och gråter och bla bla. och sen finns det vissa som är lite mera extrema än så.

idag fyller även frida år, grattis vännen! ♥

fan

åh, jag klarar inte av att kolla längre. fan fan fan! 4-2 till usa...

03

hej. jag är vaken nu pga av att det hockey, jvm. det är semi mellan sverige och usa. jag har blivit en extrem hockey nörd på sista tiden. jag är fan upp fyra på morgonen för att "bara" kolla på hockey. det är bara så himla kul att kolla när det går så bra. synd nog går det inte lika bra nu. men vi kommer igen.

men i lördags blev det som sagt utgång med frieberg och även jessica, madde och några fler människor, kul att träffa "gamla" människor. det var en helt okej utgång och jag hade kul även om det var ganska lite folk. jag kom inte i säng fören halv fyra denna natt och innebär 2,5 timmars sömn innan jag skulle upp och åka till stockholm. skapligt trött var jag då.

idag (söndag) var jag och ulrika i stockholm på hundutställning med vår hund irma. det var jätte kul och jag fick tom. gå in i ringen och gå med irma när det var avelsgrupp utställning (tror jag det hette). ni alla förstår säkert inte vad jag pratar om men men. det gick även bra för irma, hon kom tvåa. hon förlorade bara mot sin syster men fick heders pris (bra kvalité på hunden).


02

idag fyller håkan år (mammas man). grattis!!

pappa skjusade upp mig till mamma imorse, skulle upp hit och fira håkan lite. men direkt när jag kom hit så åkte jag och håkan till insjön och handlade lite och käkade. mamma hade jobbat natt så hon sov fortfarande. nu har vi precis fikat, jätte ont i magen efter tårta och fika bröd. vi ska senare ner till våran granne på middag.

ikväll blir det kanske utgång med frieberg, kul även om jag ska upp tidigt imorgon. puss

OTH - one tree hill

ligger i soffan och kollar på one tree hill. älskar det. speciellt när haley och nathan blir kära. är precis där nu. (har börjat om från säsong ett på one tree hill)


tog en bild innan jag gick hemifrån igår.


nyår

igår var det nyår. hur var erat nyår? hade ni roligt?

mitt nyår började med wii spel hos kristofer, jag var bäst. som vanligt!? haha. sen var det dags för middag, jag kristofer sanna mezginoch emma. en mysig middag. efter det drog vi ner på en fest i våning under. först en aning segt men blev mycket roligt på slutet. en lyckad nyår! ska försöka få tag på bilder sedan. jag tog inte en enda bild. katastrof.

puss

RSS 2.0