28

jag är hemma nu efter en helg i sundsvall. spelet var inge höjdare, tråkigt men sant. har även fruktansvärt ont i ryggen. jag lovar att det finns mycket att klaga på nu men ska försöka bespara er på det.

jag är väldigt trött och sliten. men som tur är, är det efterlängtade lovet här! tack! vi hörs när jag orkar!

25

hej. jag är hemma i borlänge nu! skönt. har lekt och myst med elsa hela kvällen. fast nu sover hon så jag kollar dam hockey! just nu: 2-2 sverige - finland! hoppas dom vinner så vi får en medalj till :)

idag har jag varit och gjort videoanalysen med peter, min tränare. sedan var det dags för skola och sedan for jag hem. alltså ingen träning för mig idag. känner mig ändå inte riktigt frisk, lite små ont i halsen. lika bra att ta det lugnt till helgens spel! imorgon åker jag till sundsvall så då hörs vi nog inte fören på söndag! puss

22.29

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES GULD! jag var så nervös men fan va bra! duktiga killar!

jag gillar verkligen sport, os. jag blir så glad och det är verkligen kul att kolla! hela min familj sitter spikad framför tvn fast vi sitter på olika håll. detta var i alla fall min och sannas reaktion direkt efter guldet.





dom spelade precis upp en sån här episod om alla os medaljer som tagits under os 2010! alltså en del av loppet och sen målet och ni vet. när jag ser det blir jag så rörd så att jag börjat gråta. jag blir så glad för deras skull hur bra de lyckats och vad de uppnåt! ni visar dom en sådan igen. måste kolla! puss


21.44

jag gick som sagt och tränade efter jag sist skrev. jag och ali körde som vanligt massa finter, han tycker jag ska bli bra på det eftersom det är en bra fördel att ha som tjej?! kanske. vi kör i alla fall på det, jag har lärt mig massa saker men jag måste nog bli lite bättre in jag kan lura dom riktigt. så det är bara att träna!

efter det gick jag hem för att tvätta. jag hade massa badminton kläder eftersom jag inte hann tvätta förra veckan! det är alltid så skönt när man tvättat klart och all tvätt ligger fint i gaderoben. jag har även packat och gjort videoanalysen till imorgon. jag borde fixa religionen ikväll också men jag tror inte jag orkar. jag funderar på att skjuta upp det till tågresan imorgon.

sitter just nu och kollar på staffeten för herrar! jävla northug (något liknande), jag gillar inte honom alls. han är elak mot våra duktiga svenskar. just nu ligger sverige 1:a och northug 4:a men han tar bara in mer och mera...

soooooooool



ja, solen lyser!! va nöjd jag är. jag har saknat solen. man hör också hur det börjar droppa, snart försvinner du snön!






















24

jag är ledig idag. jag var och gymade imorse och ska snart och träna badminton.

men tänkte berätta lite om igår. jo, igår var jag på uf mässan som jag skrev och det var jätte kul. kul att se vad alla företag har gjort! några saker var riktigt påhittiga. efter det åkte jag och jennu till stan och käkade. och sen mötte vi upp hennes pappa. hans jobb skulle på bio och de hade fått några biljetter över som jag och jennu fick. det blev alltså shutter island vi såg. det var en bra film men med ett konstigt slut helt enkelt.

puss

23

jag ska strax börja röra mig mot tåget. jag, jennu och lunkan ska till älvsjö på UF mässan. vi missade ju att anmäla oss direkt och helt plöstligt var det fullt. men eftersom vi varit med och tävlat i en del tävlingar så ska vi dit och kolla lite och sen förmodligen se prisutdelningen. alltså ingen skola idag!

jag skulle träna imorse men jag vakndae halv åtta, då träningen börjar. jag kom dit en kvart försent så var hyfsat! men hade ont i halsen så jag tog det lugnt hela träningen. serve och sånt, min serve behövs verkligen tränas på. men de kändes redan bättre idag!

dags att röra sig! puss


22.32

tillbringat min dag eller kväll hos jennu! mysigt. vi kollade bla. på vi hade i alla fall tur med vädret. kul film!

nu ska jag sova, jag orkar inte mera idag. puss

22

idag är det alltså sju månader tills jag fyller 19? inte för jag längtar men när jag skrev 22 som rubrik kom jag och tänka på det. 19 är väl ingen ålder man direkt längtar till, eller kanske för att komma ett steg närmare 20!

jag skulle gå upp halv nio idag eftersom jag skulle börja kvart i tio. men jag vaknar runt åtta (jag vaknar alltid den tiden nu förtiden, förstår inte!) och ser att jag fått sms av lunkan om att vi bara har svenska idag?! skön dag.

måndag: skola från 14.55-15.45
tisdag: träning, uf mässa, träning
onsdag: gym och träning
torsdag: träning och skola 12.10-14.50, borlänge
fredag: borlänge, åka till sundsvall

20.31


jag vill ha det där efterlängtade lovet nu. det skulle sitta så bra just nu. men bara en vecka till!

20.12

jag är hemma nu i alla fall. tillslut blev vi en timme och tio minuter försenad. helt okej med tanke på att några blev tio timmar försenade igår! det är jobbigt med alla snö, bara massa förseningar och bussar, tåg och sånt är inställt. man kan ju knappt ta sig någonstans utan förseningar. vore så skönt om all snö kunde försvinna så våren kan komma någon gång!

när jag kom hem gick jag förbi centrum och köpte med mig taco bar, jag orkar verkligen inte ställa mig och laga mat. jag var så sjukt trött efter resan. jag är nu mätt i magen och ligger och kollar på os! vore kul med ännu en medalj :)

igår var det melodifestivalen, tyckte riktigt mycket om darins låt. och som tur var gick han till till "final". puss

seegt

vi är sena. förmodligen snart en timme och vi står bara stilla just nu.

21



sitter på tåget mot stockholm. åkt från sundsvall så är en bit kvar. är inte framme fören halv fyra. har varit en mysig helg i sundsvall. har spelat helt ok badminton också. hoppas det blir en lika lyckad helg nästa helg då jag ska tillbaka till sundsvall!!

lady gaga - teeth


kesha och lady gaga


sitter och kollar på tv och lyssnar på musik! det som lyssnas på är kesha - blah blah blah och även lady gaga - telephone. mycket bra! bra variation jag har va? två låtar!

elsa ligger och sover. ulrika är ute och skottar och själv sitter jag här och latar mig. funderar på att röra mig mot sanna men får se om jag vågar röra mig ut detta snökaos! måste ändå vänta tills elsa vaknar och ulrika kommer in. kan behöva en prommis av lite frisk luft också, känner mig så seg idag. vi får se vi får se!

jag satt precis och tänkte på att det borde finnas någon förlängd arm så jag kan nå fjärrkontrollen utan att behöva resa mig. för jag orkar verkligen inte ens resa på mig! eller om trolleri fanns, det skulle också funka.


19

jag fattar inte hur jag kan vakna såhär tidigt och vara så pigg! jag vill sova. men får väl gå ner och mysa med elsa. puss

18

hade som sagt redovisning av projektarbete idag. det gick bra! så jävla skönt att det är över bara. nu ska det bara skrivas en individuell utvärdering, sen är jag done.

jag är just nu i borlänge. ulrika och elsa hämtade mig från tåget eftersom pappa är bortrest. har lekt med elsa under kvällen! mycket roligt. har kollat på vampire diaries idag också, jag älskar verkligen det programmet. det är så amandanan style! hahaha. var bara tvungen.

mamma kom även förbi en snabbis och sa hej! var kul och träffa henne även om det bara blev en kort stund. jag åker ju som sagt till sundsvall imorgon för att spela serien. såg precis att det skulle bli världens snö kaos uppåt så jag hoppas vi kommer fram imorgon! nu ska jag invänta pappa som borde komma hem inom kort. puss

stockholm c - borlänge c

ska strax röra mig på tåget för att åka till borlänge! puss


mys



1. jag är mätt
2. jag har pluggat men måste plugga mer
3. jag fryser inte
4. men jag är fortfarande nervös

haha. roliga listor jag gör. jag har precis kollat på greys och ska nog börja packa inför imorgon. jag åker som sagt till borlänge imorgon. fast åker redan vidare på fredag till sundsvall för serien.


seeeeeeeeeegt

1. jag är hungrig
2. jag måste seriöst plugga
3. jag är sjukt nervös inför projektredovisningen imorgon!!!!
4. jag fryser...

:(


fettisdagen - semeldagen


idag får man faktiskt äta semlor! gott!


15

i helgen spelade jag sm u19! det som gick helt ok var dubbeln. kom till kvarten men förlorade dock där mot de som vann. singeln var ingen höjdare. jag hatar att jag är så upp och ner hela tiden. vill alltid vara som bäst!

eftersom jag inte gick till semi och spelade på söndag åkte jag hem till borlänge. mamma och håkan kom hem från thai! de var hur bruna som helst, jag såg helt lik blek ut jämfört med dem. jätte kul att träffa dem, fick lite thai presenter också. tack så jättemycket! stannade hos mamma och myste till söndag eftermiddag.

åkte till pappa, ulrika och elsa och myste. jag och elsa lekte lite. världens bästa skitunge! ♥ fick även min första semla, mums. imorgon är ju semeldagen!

eftersom jag kom hem i lördags kväll bestämde jag mig för att ta morgon tåget till stockholm. alltså tåget som går tjugo i sju! det var skönt att få en extra dag hemma. idag har det varit skola, de har gått fort fast de är veckans längsta dag. vi går bara lektioner på onsdag denna vecka.

tisdag, imorgon: träning, skola från 10.00-12.15, träning
onsdag: gym, skola 12.20 - 13.40, träning
torsdag: träning, projektredovisning 13.15-13.35!
fredag - söndag: ledig! så skönt

snart är det lov också. det känns behövligt! puss

12

hej! har ingen skol idag så fick en sov morgon ändå till tio, men jag vaknade halv. man är ju van att gå upp tidigt så. idag så har jag duschat, packat och varit handlat och även skicakt in arbetet! nu är det över!

ska snart bege mig mot uppsala och spela u19 sm! hoppas det går bra. vi får helt enkelt se. imorgon kommer även mamma och håkan hem från thailand. om man tänker efter har det gått sjukt fort, kändes nyss som dom åkte. det har ändå gått två veckor. puss

done!!!

tror jag är klar nu! så jävla skönt. fast har inte skickat in den ännu. ska göra det imorgon så jag hinner kika igenom den en gång till. nu blir det sängen! puss

11

det är stressigt nu. jag och jenny jobbar stenhårt på att få klart projektarbetet! inget vill sig men förhoppningsvis är vi klara snart. det ska verkligen bli skönt när det är över. därför är uppdatering inget vidare för att jag har massa att göra.

men igår så var det utgång som gällde. vi skulle fira tessan lite som precis fyllt arton! jag tog en lugn kväll eftersom det är spel i helgen.

jag håller nog rätt länge kväll med projektarbetet! jag hör av mig när jag är klar. puss


natti

varför sover jag inte? jag som var så trött! (han har tom slutat spela musik) jag borde ha sovit för länge sedan. men som alltid fastnar jag någonstans på vägen, som nu datorn och vid en speciell blogg som jag älskar. michaela forni, hennes kategori om kärlek går att läsa om tusen gånger. allt hon skriver är så inspirerande. jag bara älskar det. läs här!





9

vilken dag. dagen har bestått av träningar och plugg! jag har alltså ingen skola dessa två dagar men jag har sjukt mycket plugg att göra ändå. projektarbete ska vara inne på fredag! och har även två andra grejer som ska in imorgon. det ska bli skönt när allt är klart, speciellt projektarbetet.

nu har jag kommit hem från att ha kollat på elitserien, täby vann och är därmed vidare till final! kul! nu ska jag egentligen plugga. plugga det sista för idag för att sen sova!

men frågan är hur jag ska kunna sova? "de" som bor ovanför mig spelar sjukt hög musik. man kan väl åtminstonde ha lagom volym. men icke, här ska det spelas på högsta! tur för dem att de spelar håkan hellström. ett litet plus i kanten där även om jag önskade att de kunde stänga av så jag kan koncentrera mig på plugget och framför allt för min nattsömn! ni kanske tycker jag är känslig som klagar över detta och tänker att jag brukar väl också låta ibland. men nu är faktiskt så att de ovanför inte låter ibland, utan jämt. jag gör dem jämt. antingen så dammsugar de mitt i natten eller typ hoppar på golvet. jag blir tokig. någon måtta får det vara. skulle egentligen bara vilja gå upp och be honom vara tyst. men så snäll som jag är låter jag bli!

8

jag är nog världens sämsta på att plugga. jag orkar verkligen inte ta tag i plugget nu fast jag borde. fast i och försig så har jag pluggat seriöst hela dagen! jag pluggade på tågresan ner i nästan två timmar. när jag kommer hem till jenny vid ett pluggar vi ändå fram till fem med projektarbete. sen bestämmer jag mig yttligare för att plugga med religionen efter det. och det sjuka är att jag fortfarande har så sjukt mycket kvar att göra.. jag orkar seriöst inte. jag vill ha sängen.. ge mig!!

läste precis ett jätte fint blogg inlägg om jackie ferm. det borde verkligen läsas och när man läser den beundrar man jackie jätte mycket. läs här

7

vad dåligt med uppdatering men det har varit mycket. som sagt var jag i varberg i helgen och spelade senior sm. jag spelade bra och jag är nöjd. mest nog över singeln eftersom jag märker att jag utvecklas eftersom jag kommer närmare och närmare henne varje gång! hoppas att spelet håller i sig till nästa helg då det är u19 sm i uppsala.

kom hem till borlänge idag runt tre. blir kvar här tills imorgon för ska och fixa med tandställningen imorgon innan jag åker ner till stockholm igen. vi har resursdagar i skolan men vi ska jobba på projektarbete eftersom allt ska vara klart på fredag. har rätt mycket plugg att göra denna vecka. har även en hemtenta i religion som knappt börjats med. sen även ett föredrag på samhällskunskapen om något jag inte riktigt har koll på.

jag har även sagt upp mig från jobbet jag fick förut, jag var på utbildning förra veckan och insåg att det verkligen inte var min grej. förhoppningsvis kommer det flera chanser på andra håll!


senior sm

drar på senior sm i varberg från imorgon till söndag!

har varit mycket dessa dagar så har inte riktigt hunnit med bloggen. vi hörs när jag är hemma från varberg igen!

2

sitter i skolan, vi har slutat men träningen börjar inte fören klockan två. jag och jenny har suttit med svenskan och försökt skriva klart uppsatsen jag pratade om igår. den skulle tydligen inte vara inne idag utan någon dag denna vecka. fast lika bra att försöka göra klart den nu!

ikväll ska jag till kista för att kolla elitserien. det är semifinal, det är mellan täby och kista. blir nog rätt tufft! vi hörs. puss

tisdag: skola, träning, elitserien
onsdag: skola, gym, träning, utbildning med jobbet
torsdag: skola, träning och borlänge
fredag: från borlänge beger jag mot varberg för att spela senior sm!

1

har precis tvättat klart. jag har städat lite idag, bla toan. hann inte mer, men ska göra mer när jag får tid! ska försöka storstäda hela lägenheten, från topp till tå.

idag har jag också varit i skolan och sedan varit på banken. mamma ringde idag också! skönt att prata med henne, jag är van att prata med henne flera gånger om dagen sen blir det inte på flera dagar. jag är så avundsjuk eftersom de har 35 grader i skuggan i thailand. skulle sitta bra nu!  

ska kolla på paradise sen ska jag sova! eller måste plugga lite också. har en uppsats som ska vara inne imorgon och har knappt börjat. men det går nog fort, ska skriva lite om en film som vi sett på lektionstid.puss

still vaken!

första frågan är varför jag är vaken nu? jag borde verkligen sova eftersom det är skola. men jag kunde verkligen inte sluta kolla på one tree hill och när jag tvingade mig själv att stänga av fastnade jag här.. hm

andra frågan är varför man är så ful när man spelar badminton? haha. jag hittar ingen någolunda snygg bild på mig när jag spelar. på alla gör jag konstiga minner och ser bara förjävlig ut!



sen vill jag bara säga att jag älskar att det är högtalare på de nya ipodarna!

RSS 2.0