29 februari 2012

jag ville verkligen inte träna ikväll. det blev en jobbig ikväll och jag bestämde mig för att hoppa över. jag tog istället på mig löparskorna och löpte en halvtimme... behövde rensa tankarna och det hjälpte verkligen. nu är allt bra och jag har packat klart för imorgon.

ännu en positiv sak jag inte får glömma om idag: jag fick erbjudande om heltidstjänst på posten! men jag tackade nej men kul att det frågade för de tycket om mig! hihi!

ska kolla klart sveriges match mot kroatien och sedan sova. imorgon väntar badmintonträning vid 8! ♥


puuuh.

en riktig dålig dag. jag orkar inte och nu MÅSTE jag träna!


dagens sanning


carly rae jepsen


call me maybe - carly rae jepsen

man fastnar för den väldigt fort! första gången tyckte jag inte alls om den men den fastnar! hihi!
någonting medan jag jobbar...


I hate when people judge you and they don't even know you.

dags att sova igen. dagarna bara försvinner... känns som jag jobbar, kommer hem och lagar mat och sedan går och lägger mig igen! haha! det är väl så när man jobbar antar jag, jag är väl van med ännu mer fritid än vad jag har nu. man vänjer sig med tiden.

imorgon står klockan på 05.15! börjar nämligen jobba 06.20 i danderyd! så jag hoppas ikväll igen att eran morgondag blir bra! ♥ godnatt!


why complicate?!


snott från leloveimage.blogspot.com


28 februari 2012

en stressig dag på jobbet. måndag och tisdag måste vara de jobbigaste dagarna mycket reklam och sedan lokaltidningen ALLA ska ha! puh! blev 1,5 timmes övertid på det också.

jag lovade mig själv igår att jag skulle ut och springa när jag kom hem. inte alls sugen efter övertiden men jag kände mig tvungen ändå, inser när jag kommer hem att mina löpardojjor är i hallen. tur i oturen kanske, hihi! tar med mig dem till borlänge i helgen istället!

sitter och myser i mörkret framför german open 2012! lite svenskar som är med och spelar och sen är det bara allmänt bra matcher att kolla på! ♥

I HEART SUMMMER!



goodnight beautiful

ska sova nu, en morgon dag väntar med jobb. hoppas ni alla får en fin dag! PUSS!



oscars 2012

oscarsgalan har ju varit nyligen. sitter och kikar lite på tv just nu - kortfattat om hela showen typ. kollade igenom bilder också på datan. många hakade upp sig på angelina jolies BEN. men jag måste säga att selena måste haft den snyggaste klänningen (hela hon var fin i och försig).


people change


27 februari 2012

en dag med jobb är slut och jag har nu ätit godaste pasta carbonaran! muma!

ska snart göra mig i ordning och dra till hallen för att kolla när täby krossar aura i elitserien. det är slutspel på g och vi vann första delmatchen mot aura. vinst idag med så blir det semi! wie!

mina söta lillasyster ringde mig i helgen, hon sa: jag ville bara säga att jag älskar dig! det bästa på hela helgen men också det jobbigaste, hihi ♥


en helg i malmö

haft en bra helg i malmö! både flyg ner och hem resulterar i att man är ganska pigg nu! man blir alltid seg av långa bilresor eller tågresor...

jag är nöjd över helgens singel spel också. jag kom till kvarten där jag mötte en jätte duktig tjej som gick till final sen också.

jag ska kolla klart på wallander och sedan hoppa i säng! börjar jobba 08 imorgon! ♥

badminton spel! tagga!

imag0308_1330160 (MMS)

badminton spel! tagga!


AURA SGP

har nästan packat klart, diskat och handlat. snart ska jag röra mig mot tåget och åka till bromma flygplats och ta flyget till malmö! i helgen spelas aura sgp!

hoppas ni får en fin helg så hörs vi på söndag om inte annat! xoxo!


lila hår!

här kommer det ett collage av bilder på mitt hår då! vad tycks? annorlunda men jag gillar det! hihi!


23 februari 2012

jag orkar inte uppdatera egentligen. men tänkte bara säga att jag har haft en stressig dag och är GANSKA nyligen hemkommen!

det bästa på denna dag är att jag hann hämta ut min LILA TONING, så hade i lite färg i håret men det blev inte riktigt täckande överallt märkte jag efteråt. ska nog fixa till det imorgon efter träning.

imorgon ska jag upp och träna vid åtta, hem och packa och sedan ta mig mot bromma och flyga till malmö! vi får hoppas på en bra spelhelg där! men vi hörs imorgon och visar en bild på mitt balla hår! pusss ♥


text pic




chase after your dreams



22 februari 2012

dagens jobb har rullat på bra! ingen reklam, ingen "mitt i" tidning... bara post och då går allting mycket fortare och man behöver inte stressa lika mycket som vanligt!

sedan åkte jag till hallen och chillade ett tag innan det var dags för kvällsträningen. efter ha varit borta i över tolv timmar kom jag äntligen hem och dog i soffan. nu ska jag mysa framför ett avsnitt av glee (FASTNAT) innan det är dags för sängdags!

imorgon ska jag träna ett pass på morgonen sen åker jag direkt till jobbet och sen tillbaka till hallen och kör ett till! så ser min torsdag ut!

xoxo


så sant, så sant




hur kan man tro att dessa människor är farliga? våran älskade rottis är världens finaste och snällaste hund! helt ärligt har jag aldrig någonsin mött en sådan snäll hund! ibland vill man att hon ska vara lite elakare och säga till, bilden säger allt ♥


jobbar

är på jobbet nu och sliter, haha. kommer inte vara hemma fören halv nio ikväll eftersom jag åker direkt till kvällsträningen! hittade den söta apan idag när jag kollade runt, hur söt? finns det såhär små apor? i så fall vill jag ha en när jag fyller år!


saknar!

mina underbara vovvisar där hemma! det är en sådant mysigt sällskap i vardagen! skicka ner ALLIHOPA, tack :)




söta hundar, bilderna hittade jag på weheartit.com


word!


tomorrowland 2010 - SHM

så sjukt grymma. vad ska man inte ge för att få uppleva detta. så jävla underbart!!!!


vad svårt det ska vara!

att gå efter magkänslan om sommaren funkar inte heller, tyvärr... jag vet inte för fem öre vad jag vill. har ingen magkänsla alls på detta. gash vad svårt. men tack alla som försöker hjälpa, verkligen ♥

hemma från kvällens gym med mixo. vi ska kötta på gymet nu eftersom vi la av med det i några månader. fick även några nya kläder från babolat, inte den fina klänningen eftersom den inte gick att få..

imorgon jobbar jag i danderyd mellan 09-17, skönt med sovmorgon men måste istället åka direkt till träningen sen! ha en bra dag!

21 februari 2012

dagen började med träning med RIG, var riktig seg idag men det gick väl ok ändå. när jag kom hem la jag mig och sov några timmar, var helt slut. vaknade upp tre timmar senare och tog en kaffekopp och satte mig i solen! vårväder!

har ett svårt beslut att fatta. jag vet verkligen inte hur jag ska göra till sommaren. jag har verkligen ingen lust att jobba hela sommaren. iår vill jag göra saker, skapa minnen med mina fina vänner. men man behöver tyvärr alltid pengar... vet inte om jag ska välja borlänge eller stockholm i sommar. HJÄLP!!


wild & free



olof röhlander

älskar denna människa! veckans peptalk är seriöst super BÄST! haha!

en liten del av det han pratade om idag...



läs resten av detta här!!


20 februari 2012

blev att jag jobbade över en timme idag. det är mycket att göra nu på posten och det är riktigt bra för mig (och pengarna, haha)!

gick förbi centrum ännu en gång för att kolla på en TONING till håret, hittar varken en rosa eller lila. så jag tog saken i händerna och beställde en från lyko. en toning för 200 kr är ganska mycket enligt mig, men nu känns det super bra! nu längtar jag verkligen tills den kommer!



19 februari 2012

idag har jag inte gjort mycket vettigt.. ätit och ätit kanske?!

tänkte kolla på bigbrother idag men har inte tv11 och sidan kraschade eftersom ALLA verkade vara inne och kolla. jag kollar helt enkelt reprisen imorgon, man borde nog inte ens följa det där kaos programmet!

dags att sova eftersom jag ska upp och jobba 06.20 imorgon, slutar vid 15.00 så det är skönt i alla fall! pusss

färgade toppar!

jag har kommit på vad jag ska göra. jag ska färga mina toppar i antingen LILA ELLER ROSA. det är sjukt snyggt men var finns färgen? funderade på att köra en toning först för att se hur de ser ut och sedan isf lägga i riktig färg! hjälp mig!


EM FINAL BADMINTON

bästa söndags myset blir att kolla på damernas final i EM! jag hoppas på danmark och så lär det väl bli! de tog hem det i herrarnas final som jag missade för jag sov.



LMFAO

de var sjukt bra igår verkligen! så glad att allting blev som det blev! jag och jenny köttade på och stod nästan längst fram. det blev bokstavligt talat, champagne showers!

efteråt var man ju mindre fräsch, genomsvettig, champagne överallt och öl. mindre mysigt men värt! 

tack för igår brudar! nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla tv! ♥ 

LMFAO LEVERERAR!!!!! sjukt bra!!

imag0307_1329611 (MMS)

LMFAO LEVERERAR!!!!! sjukt bra!!


17 februari 2012

jag har inte uppdaterat någonting idag fasten jag varit hemma nästan hela dagen.

min dag började med 90 minuters träning med mixo och mårten. vi avslutade träning med fys på banan. när jag kom hem dog jag soffan av trötthet och träningsvärken från gårdagen. men sedan tog jag tag i sakerna som jag länge skjutit upp (det som är enkelt att göra är ännu enklare att inte göra, tänker ofta på det nu förtiden, ett riktigt bra citat som man bör bära med sig) så det blev bädda rent i sängen, plocka ihop alla kläder på golvet, tvättat och lite sånt. var nog klar med allt närmare 17 därför jag varit frånvarande här!

nu har jag precis ätit fredagsmiddag och ska snart mys ner mig framför tvn och en påse popcorn! ha en bra fredag!


kvällens middag, super gott och super enkelt!


usch usch vilken seg bok... vill bara slut...

imag0305_1329498 (MMS)

usch usch vilken seg bok... vill bara sluta men jag ska ta mig igenom den. kom igen nu zlatan. sida 162 av 422...


kina grannis

gud vilken underbar kvinna. älskar hennes låtar, hennes röst och ja allting helt enkelt. underbar

lyssna här!
http://open.spotify.com/artist/7h4j9YTJJuAHzLCc3KCvYu


something


pumps!

vill ha alla pumps som går, alla möjliga former och alla möjliga färger! pumps är enkelt och jävligt snyggt! jag vill också ha en orsak att köpa skor som min syster hade, kolla vilka skönheter!


16 februari 2012

idag började dagen med badmintonträning och sedan styrketräning på det. har inte kört styrka på några månader så det var dags att ta upp det igen. jag kan räkna med väldig träningsvärk imorgon!

efter träningen har jag inte gjort många knop. skönt att bara vara hemma och kolla serier. men ska strax laga mat och sedan åka på badmintonträning. ♥

soeta!


15 februari 2012

jobbade i danderyd idag, mellan 09-17. väldigt stressig dag då jag inte kom ut och delade fören närmare 14 och jag brukar vara ute senast 12. men det löste sig!

jag åkte direkt till hallen eftersom träningen började 18.15 och jag skulle vara hemma i knappt 15 minuter. köpte middag i hallen och tog det lugnt där.

nu är jag hemma och ska kolla på - livet blir bättre - älskar det programmet, gripande. idag om sanna bråding. vi alla har hemligheter, glöm aldrig det.


HEART ATTACK!

åh, vilket super mysig video! jag hade verkligen kunnat levt på detta länge om det hänt mig! gud vad jag älskar denna video! kärlek kärlek kärlek... det har vi mycket av och borde dela med oss av mer.

kanske borde jag fixa sånt här nästa år? vilka är på?!


små saker gör gott i hjärtat

skickade iväg två paket i söndags, ett till familjen ungerbäck och ett till familjen andrén. jag brukar alltid var hemma här omkring och i våran familj brukar vi alltid ge varandra något litet. så jag bestämde mig för att skicka iväg två paket istället, ♥ ni är så bra!






ett kuvert med detta hade även landat i min postlåda när jag kom hem. tack tack ♥


av cocorosy

Det är dagen tillägnad alla som har någon och hon kommer hemfarandes med en nallebjörn i ena handen och en påse med geléhjärtan i den andra. Utanpå sitter en lapp med kärleksförklaringar fasttejpad. De har varit ett par i sju dagar nu, hon och pojken med en halv centimeter glugg mellan framtänderna. Allting mellan dem verkar så äckligt simpelt och vackert att jag vill spy. Samtidigt är det nog just den illusionen om kärlek jag bygger upp i mitt undermedvetna. Kärlek där jag och någon annan ristar in våra namn på varje träd som vi passerar av den anledningen att vi helt enkelt inte kan låta bli och där någon, varje kväll, somnar med sin nästipp i skålarna som formas kring mina nyckelben och viskar att "jag skulle vilja ha det så här för alltid".


sprida lite kärlek

det blir jätte mycket bilder idag! men idag ska vi sprida kärlek överallt!









happy valentine!

hoppas ni får en jätte fin alla hjärtans dag med era nära och kära! ta hand om varandra ordentligt!

här är lite bilder och annat jag plockat ihop för denna dag. XOXO








Choose your love. Love your choice.

nu vankas det läggdags för mig. träning imorgon klockan halv åtta med RIG, sedan vid elva blir det jobb några timmar och sedan en lugnkväll!

hoppas ni får världens finaste dag imorgon, par som singlar! all kärlek är värd att firas extra denna dag! pojkvän/flickvän, familj och vänner!

XOXO



älskade fina e--a

nu finns inte finaste cocorosy längre utan numera e--a. lika vacker för det. ellen.  

I natt drömde jag om dig. Du gick längs stranden med högklackade skor. I sanden hittade du en snäcka och började söka efter fler, lade alla i en stor hög som snabbt växte till en mur mellan dig och mig. Det var DU som byggde muren mellan dig och mig, medvetet och samtidigt helt ofrivilligt; du var mitt i en dröm och styrde inte dina handlingar (så håller jag på; försvarar dig i mitt eget huvud för att rättfärdiga ditt beteende, egentligen förstår jag ingenting).


attans att jag missade det! det som verkli...

imag0304_1329166 (MMS)

attans att jag missade det! det som verkligen behövs firas, eller? "idag firar vi singlarnas dag" - dagens metro!


13 februari 2012

hemma från jobbet och nu blir det att laga mat, korvstroganoff... jag har inte mycket till fantasi när det gäller mat.

ska strax åka och träna också. ja, vad finns mer att säga? samma visa varje dag :)

ny vecka

jag haft en super mysig kväll med jenny, emma och kristine! super god mat och trevligt sällskap! vi var på spisa hos helena!

ska upp och jobba imorgon så nu ska jag sova. godnatt xoxo

Just because I'm nice to you, doesn't mean i like you. It just means I'm not rude.



sööööt


12 februari 2012

Grym kväll igår! Först middag hemma hos mixo, för födelsedagsbarnet THERESE som fyllt 20! Sedan lite förkrök innan vi drog vidare till tegel! En trött tjej gick sedan hem och la sig vid halv två!

"Mikaela beställer en "kebab med taxi" och tänker ringa till sig själv på vägen hem. Plötsligt känner man sig inte lika full längre... - Frida Berzelius"

Haha, garvade ihjäl mig när jag såg detta. Mixo var på G igår! Tack tjejer!


Idag hade huvudvärken varit förjävlig men det var de värt. har precis duschat och blivit människa igen! Ska åka in och möta upp jenny efter hennes jobb! Blir nog middag eller fika, mys.

Hur har er helg varit? ♥




11 februari 2012

nu är jag på g till hallen! blir en prommenad dit! hoppas på lika stor vinst idag som i tisdags, täby vs carlskrona!

hoppas ni får en fin dag! ikvälls vankas det party!


10 februari 2012

haft en super mysig kväll med karolina! först tacos mys sedan chips framför notting hill!

nu ska jag sova. dags att ladda batterierna för imorgon, har mycket att göra. först kolla centrum efter något att ha på mig, sedan elitseriematch och sedan direkt fixa sig för kvällen!

puss

Fredagsmys med Karolina!!!

imag0300_1328904 (MMS)

Fredagsmys med Karolina!!!


godnatt världen

nu ska jag sova, ska upp imorgon och jobba. samma tid som idag - 06.50 till 15.35! sen ska jag till centrum och kolla på något att ha på mig till lördagen och sedan systemet! pussss


några snygga från gina. brukar inte hitta något därifrån men de har fått snygga saker. gillar verkligen båda men speciellt den till höger.


text pic



pink & gold



9 februari 2012

hoppas ni haft en fin dag!

blev lite ställd igår då jag yrade runt på nya jobbsidan och där stod det att jag skulle jobba i danderyd fast jag blivit bokad på täby. men jag körde på det jag hade fått bekräftelse sms ifrån och det var rätt. började dagen vid täby, kemistvägen men fick senare åka över till andra kontroret och hjälpa där! dagen har rullat på i ett!

jag var på affären efter träningen men jag glömde köka det viktigaste, tandkräm. fan hur ska jag lösa detta när jag ska iväg på träning...

dags att byta om! ♥

höhö


Dear brain, you were right

Dear tummy, sorry for all the butterflies. Dear pillow, sorry for the tears. Dear heart, sorry for the damage.


08 februari 2012

hade fullt upp på tisdagen, spelet i carlskrona var sådär! laget vann med 6-1 i alla fall!

kom hem till stockholm 8 imorse. vi gick upp 04,30 imorse och tog flygbussen till rönneby. dagen har varit seg alltså. städat lite, handlat och mest vilat framför tvn. ikväll bar det av till hallen för ett kvällspass i alla fall!

imorgon står det jobb på schemat, börjar 06.50 och slutar 15.35. som tur är jobbar jag i täby och behöver inte gå upp fören 06!


watch.



 super söt tjej.


man önskar att man alltid var lika lycklig över sitt eget liv som hon är/var.


notebook of love

Sometimes we expect more from others, because we would be willing to do that much for them.



marilyn monroe


stressigt

kära ni. gud nu har jag mycket, hinner liksom inte med allt jag vill. är tillbaka i stockholm efter en snabbvisit i borlänge.

direkt när jag kom ner åkte jag vidare på träningen och nu när jag kom hem har jag varit jätte låg. min förkylningen är inte positiv. men jag härdar ut, jag klara det. ska försöka få sömn nu eftersom jag blir trött direkt.

imorgon ska vi ta kort till u22 exhibition games, sedan flyger vi ner till carlskrona och kör elitseriematch. är hemma igen på onsdag förmiddag. så imorgon är dagen fylld från 11.

dags att packa och sedan sova! ♥

6 februari 2012

Jag sitter på tåget mot Stockholm nu... åkte hem med syster efter SM, alltså på lördag eftermiddag. Kände jag behövde åka hem en sväng, så mycket just nu att jag får ta de små tillfällena som ges. SM gick ju inte heller som planerat. Orkar inte skriva mer än så, bara att ta nya tag. Hjärta mig.

nu kör vi!!


3 februari 2012

idag vaknade jag av mig själv och gick upp och duschade. skulle åka till uppsala och kolla på SM kvalet som var idag. imorgon börjar ju nämligen SM för mig!! vi får hoppas att det går vägen!!

ska nog faktiskt ta och lägga mig alldeles strax. min förkylning och jag måste vara på g tills imorgon. ska ju upp ganska tidigt imorgon och åka till hallen.

hoppas på en fin helg! ♥

varför jag valde badminton

haha.


believe

har varit och tränat och nu sitter jag och kollar på sjunde himlen!


önskar att det inte bara var bläck. haha.


SMILE


livet blir bättre

sitter och kollar på livet blir bättre. emma igelström handlar det om idag. verkligen intressant att höra andras historier. det måste verkligen vara jobbigt att "blotta" sig så inför världen men verkligen starkt.

det finns alltid någon hemlighet bakom varje person. alltid någonting som ändrade dom som människor. man måste börja tänka på det mer. det finns alltid en orsak varför en människa beter sig på ett speciellt sätt. jag har märkt det och hört det från flera människor på senaste tiden. saker jag aldrig kunde tänka mig om en person men det finns alltid något.

jag har en hemlighet. min familj vet om det, EN närma vän och mitt ex. men ingen mer, men det är ganska sjukt. jag är inte DEN personen längre och väljer därför inte att nämna det.

det jag vill säga är: when you look at a person, any person, remember that everyone has a story. everyone has gone through something that has changed them.




ta hand om er! ♥


1 februari 2012

hej februari! hej "fullt upp" månaden!

jobbet idag var lugnt... blev klar alldeles för tidigt och sen fanns det inte mycket att göra. nu är jag hemma och ska snart byta om och åka till hallen för ZUMBA och sen direkt efter det träning (badminton)!



fast car

boyce avenue feat. kina krannis!

njut!


RSS 2.0