helgen i borlänge

åkte som sagt hem på fredagen och hemma mötte mami upp mig. vi åkte och skulle lämna några produkter hos en vän till mami och där fastnade vi ett bra tag. sedan åkte vi och kollade på en ny mobil till mig och såklart lyckas försäljaren få mig att köpa en helt annan mobil (men jag är super nöjd). jag har nu htc wildfire! på kvällen var jag bara hemma med papi, elsa och ulrika eftersom jag skulle upp tidigt och jobba.

att vakna upp klockan 05 på lördagen var förvånasvärt inte jobbigt, utan jag var hur pigg som helst. jobbet sprang förbi och kvällen skulle laddas inför fest med syrran och josefin. jag följde med som gäst på kåren (högskolans) och hade en riktigt trevligt kväll men som slutade väldigt sent men jag kunde inte sova och när jag vaknar upp efter knappt 2 timmars sömn går jag upp och är fortfarande lika pigg.

jag är fortfarande pigg och på söndagen skulle vi fira älskade lillasyster som blev stor flicka, 3 år. hon fick hur mycket presenter som helst och jag tror att hon var super nöjd!! på kvällen hämtade håkan upp mig och vi åkte till kvarnberget där mami var och bara myste.

idag har jag och mami varit hos tandläkaren gånger två, i falun och i borlänge. sen har vi förstås shoppat en del som jag visade!

nu är jag tillbaka i stockholm och måste verkligen hoppa i säng. jag är alldeles för trött och imorgon har jag alldeles för mycket på schemat så jag måste ha all sömn jag kan få! pussssss




i lördags


shopping

jag ska berätta om min helg snart. men först ska jag visa lite av min shopping från idag! jag och mami var i falun och i borlänge och hittade massa fint - mest från vero moda. älskar alla nya vår kläder!



skor - från ica maxi 149:- (sjukt va? men sjukt snygga)


en väst - vero moda 180 :-


ett par beiga byxor (höga i midjan) - vero moda 299:-


och juste, jag köpte ju en mobil i fredags - htc wildfire - så ni som känner mig, jag har nytt nummer. för att lägga till en sak i shoppingen köpte jag även ett skinnfodral till nya telefonen idag! (måste vara försiktig med den för en gångs skull)


idag är ingen vanlig dag

- för idag är det ELSAS födelsedag! grattis på 3års dagen sötaste unge ♥



en händelse



tänkte berättade om en rolig men fruktansvärd klantig sak (ja, jag är extremt klantig). jag gick till centrum häromdagen för att shoppa. när man ska gå in i centrum är det en sån där snurrande ingång med glas, vet ni? man får i alla fall stå och vänta på att "glaset" ska försvinna och sedan kan man gå in och så kommer man in i centrum (nej vad dålig jag är på att förklara). jag står i alla fall och väntar på att kunna gå in och helt plöstligt tror jag att jag kan gå in. men icke, jag såg fel och gick rätt in i glaset!!

jag måste ha sett fruktansvärt dum ut. det värsta var att jag hade jätte ont i pannan sedan. det var bara att springa därifrån då jag skämdes ihjäl!

nej nu ska jag sova. pusss

tjugosjunde januari

nu är jag hemma från dagens jobb, har hunnit fått i mig mat också. nu ska jag snart sticka iväg på träning!

kommer hem sent ikväll och då ska jag packa. ska ju nämligen åka hem till kära borlänge imorgon! det blir en helg med party, jobb, mys med familjen och sen förstås ska vi fira födelsedagsbarnet som fyller HELA 3 år!


men först imorgon ska jag träna och sedan åker jag direkt från träningen till tåget. väl i borlänge möter mamma upp mig och vi ska åka och göra några ärenden. vi ska nog bland annat kolla på en mobil, jag vill ha en ny + att jag vill byta till abonnemang så jag bara har ett nummer eller en mobil. det skulle vara så mycket skönare då några av mina närmaste också gjort precis samma och jag tjänar absolut ingenting på att ha comviq längre. (för er som inte visste har jag två mobiler/två olika operatörer, ett halebop och ett comviq)

pussss

tjugosjätte januari

nu ligger jag i sängen och tänkte sova. jobbandet tar kål på mig, men jag kommer väl in i det idag. (nej jag jobbade inte idag men sen tidigare i veckan). täby vann i alla fall mot umeå!!

imorgon blir det träning, sedan direkt till jobbet för att sen hem en snabbis och sen vidare till dagens andra träning. stressig dag! pusss

depend

jag är ju ledig idag så har bara tränat imorse sen inte gjort något speciellt.

gick ner till centrum ett tag. hittade nagellack idag med, men tre st denna gång. tycker det är jätte fint att ha massa olika färger på naglarna (inte samtidigt då)! just nu har jag vit, det är ganska ful fint faktiskt...

sen hittade jag även ett par svarta jeans, mina gick sönder för ett tag sedan (älsklingsjeansen) men mamma har försökt laga dem men tänkte att jag kan ha ett par på reserv i alla fall.

nu ska jag titta tv och laga mat. sen är det dags för elitserien, täby möter umeå! pussss




dessa köpte jag idag. och igår var det färgerna lila och vit!
(de jag köpte igår är från h&ms egna märke och jag kan ärligt säga att deras nagellack är bäst. det sitter som sten! jag hatar när det går några timmar och så är det redan avskaft.)

 


den tjugofemte januari

imorse tränade jag, men det gick piss för att jag hade sovigt dåligt under natten. sen va det dags för jobb, som tur var det lugnt på jobbet, så ingen stress där inte!!

när jag kom till täby gick jag förbi centrum och fick med mig två nagellack, underkläder och en (tunn) kofta. nöjd! nu sitter jag bara framför tvn där jag suttit ett bra tag. pussss


 


koftan


don't forget to smile


stressigt

har varit lite nere de senaste dagarna. men nu är jag tillbaka!!

men idag gick jag upp för att träna vid åtta. sen har jag jobbat till halv fem och sen sprang jag snabbt förbi centrum och hälsade på jennu som jobbade. efter det var det dags att träna igen.

känner mig motiverad igen och nu ska jag köra på bra med träning!! det är ju snart SM (sverige mästerskap i badminton). igår kväll skulle jag köra situps, körde 200 och idag vaknar jag upp med världens träningsvärk i HALSEN, wtf? tur att det var träningsvärk någonstans i alla fall.

jag har inte mycket tid över till annat just nu, såsom detta.

imorgon ska jag träna och sedan jobba. sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen! åh, dit längtar jag.

juste, LÖN imorgon! lönebeskedet såg bra ut efter slitande på ica i december, men det är det lätt värt imorgon när pengarna är på kontot. haha.

nu väntar sängen. pussss

jag har bara några ord att säga

sen tänker jag lägga mig under täcket och hoppas på en bättre dag imorgon.

jag hatar ordet medelmåttig.


"Idag lever över 6,6 miljarder människor på jorden. Det gör mig så väldigt liten. Jag brukar tänka på det ganska ofta, hur obetydlig en människa kan vara. Det gör mig himla förvirrad.

Ibland blir jag väldigt glad när jag tänker på det, för att det är otroligt hur en människa kan göra så stor skillnad. Men mest blir jag bara rädd. För jag vill ju också göra skillnad och det känns så svårt. Hur kan jag, bland 6,6 miljarder andra, spela roll?"

sportbh

efter jobbet åkte jag till hallen och hämtade min bag (jag hoppade över träningen). för att sen möta upp mixo i centrum, vi skulle köpa en födelsedagspresent till en nyblivande 20åring! sen gick jag även förbi stadium och hittade två sportbhar till mig själv, en blå och en rosa. det kan jag aldrig ha för några av såsom jag tränar.

nu: masterchef usa!


mina två nya sportbhar!


YES!

vi vann, med 6-1. duktigt täby!

nu tänkte jag faktiskt gå och sova. det finns liksom ingeting att skriva nu när jag börjat jobba eftersom det är de enda jag gör. tänkte bara säga att imorgon ska jag träna, sen blire jobb och sen träna igen. visst låter det kul?

jag ska hitta inspirationen snart. puss på er så länge!

dagens jobb

nu ska jag iväg och jobba i stan, alltså som brevbärare. jobbade sent igår kväll så orkade inte upp och träna imorse, så det blev sovmorgon vilket var mycket skönt.

efter jobbet vid 16 ska jag snabbt hem för att sen åka till hallen och kolla elitserien, ikväll spelar nämligen täby-skogås. pussss

den sjuttonde januari

dagen började med träning. jag var grymt seg i kroppen så gick väl inte sådär jätte bra.

men nu är jag hemma och har precis käkat pannkakor till lunch. nu ska jag packa ihop tvätten och sen ner i tvättstugan i några timmar och tvätta. när jag är klar med det är de bara att åka till hallen och jobba!!

pusss

ur en bok av kärlek

"jag vill vara kär! jag vill ha någon att vakna brevid på morgonen. jag vill dra mina fingrar genom någons hår. jag vill kyssas utanför en klubb och åka hem alldeles för tidigt lördagskväll bara för att man inte kan vänta på att slita kläderna av varandra. jag vill ha någon som får mig att skratta under tisdagsförmiddagen. någon som bär hem mig en sen lördagsnatt efter alldeles för många drinkar och alldeles för höga skor. någon som ger mig nackspärr för att jag måste stå på tå för att kunna kyssa honom. någon att bry sig om. "


min helg i ord

jag tänker börja med att säga att min träningsvärk inte är nådig. det gör ont vad jag än gör och böja mig ner kan jag bara glömma...

i fredags
tog täby folket minibussen och körde mot borlänge. vi var framme vid 7-tiden på kvällen och då hämtade pappa, ulrika och elsa upp mig för att åka till kupolen och handla bla. sen myste jag och elsa hela kvällen! underbara ungen.

på lördagen var det dags för spel. jag startade med mixed som inte var något att hurra över för min del. jag och en annan kille möte syrran och kristofer som även vann hela tävlingen, stort grattis! sen var det dags för en singel match där jag spelade riktigt bra och vann i en tresetare (redan död efter denna match). sen skulle vi spela dubbel och mötte även där de som vann hela tävlingen, så vi förlorade. sen var det dags för singel igen och där lyckades jag vinna tillslut i en tresetare. i min tredje singel var jag verkligen DÖTRÖTT och där förlorade jag även. efteråt var jag nära på att gråta och spy för att jag var så trött, men det hade ju varit till överdrivt! haha.

lördagkvällen spenderades med en välförkänt pizza framför tvn. sen slocknade jag ganska tidigt! 

på söndagen vaknade jag med världens träningsvärk. kan knappt röra mig men lyckas ta mig till hallen och se på när syster spelar semifinal och final. men nu är jag tillbaka i stockholm och framför mig har jag en vecka med träningar, jobb och swedish international (bara kolla).  

men nu ropar sängen, dags att sova. pussss


NU...

... SOLSIDAN!! det vi alla längtat efter.




sängen lockar allt för mycket

så jag gör som den säger, lägger mig och sover. nej men jag är sjukt trött! jag är inte van med allt jobbande, men nu är det dags att vänja sig.

imorgon är jag ledig dock och imorgon åker jag hem till borlänge. det är tävling där i helgen! underbart ju! pussss

trettonde januari

jag fick sluta tidigare idag, vilket var grymt skönt. jag har hunnit hem och vilat lite! jobbet går bra och idag fick jag köra helt själv. bokade även in tre dagar nästa vecka!

ska göra lite mat och sedan åka och träna. det finns inte mycket att berätta förutom mitt jobb. pusss


jag hinner inte

jag hinner inte riktigt med allting som jag brukar. men jag jobbar på och idag är sista dagen för denna vecka på posten. nej nu är det snabba ryck, måste åka till jobbet.

vi hörs ikväll. pusss

hallå där köp blåbär!!

tänkte bara säga att nu ska jag lägga mig och sova. jag var trött precis när jag kom hem men ändå har jag fått mycket gjort: lagat matlåda, packat träningskläder och jobbkläder, dammsugit och diskat. ofta när jag inte göra någonting på dagarna orkar jag inte ta mig till något för att man blir bara seg. men idag har jag ändå hållit igång hela dagen så därför jag fått massa gjort!

imorgon ska jag upp och träna, sedan direkt åker jag till jobbet och jobbar sex timmar för att sen åka till hallen och stränga något rack förhoppningsvis eller möjligen tränar. pussss


posten östermalm

idag var ju första dagen på jobbet. det gick väl bra men det var mycket att ta in och jag förstår inte riktigt hur jag ska hitta överallt? östermalm är inte direkt min hemmaplan så det finns många gator jag aldrig sett förut. men jag lär mig nog! (karta får jag ha först, hihi)


nu är jag trött efter springade i trappor osv. ska nu ska jag ligga i sängen och bara vila! pussss

work work, just work

nej så farligt är det inte. jag har jobbat ikväll i hallen (kom precis hem) och sen från tisdag - torsdag jobbar jag som brevbärare på östermalm. första dagen på nya jobbet! super kul ju!

nu måste jag verkligen sova, ska upp tidigit imorgon. jag berättar hur det går imorgon! pussss

skön tjej!!


Woman Goes Crazy On British Dance Show - Watch more Funny Videos

söndagar

jag älskar söndagar. det går massa bra tv program på tv och man får titta hela tiden!!

tvn är spikad hela kvällen. har börjat kolla på ett nytt program - no ordinary family.

the weekend

igår tog jag det bara lugnt tills frida hämtade upp mig och det var dags för fest! kvällen slutade på tegel och jag hade i alla fall riktigt kul!

idag skulle jag upp tidigt men jag försover mig och vaknar av att ulrika ringer och frågar var jag är. men det var bara upp (2 timmar sent) och göra sig klart fort och sen åka till kista. där var det hundutställning, vår hund var bland annat med. och det gick faktiskt oväntat bra! 

nu är jag bara hemma och ska kolla på tv. jag är sjukt trött. pussss

spelfri helg

juste, jag skulle egentligen ha spelat badminton i helgen, serien. men nu fick jag inte det ändå för att jag spelade elitserien sist och vi fick ingen dispans (?). men det är skönt det!

planerna för helgen blir istället party för hela slanten (nästan). nej men frida flyttar nästa vecka till örebro och vi måste ju såklart ut en sista gång innan hon flyttar!

7

skönt att verkligen vara ledig, att inte ha några måsten alls. för jag brukar antingen jobba eller träna men nu är det inget.

så igår orkade jag inte göra många knop men jag lyckades städa badrummet (ska väl städa resten av lägenheten idag). idag vaknade jag sent och efter det tog jag en prommenad hem till lunkan och hämtade lite saker.

ikväll blir det mys kväll framför let's dance antar jag. pussss

ett halsband

glömt att visa ett fint halsband jag fick av mina underbara vän och hennes familj. tack tack tack


spårad kväll

är det enda jag kan säga om gårdagen. det var sjukt kul!!! (tack för kvällen frida)

jag, jennu och berfin gick och la oss 06 imorse efter skrattattacker, nudelätande m.m. 2011 har börjat sjukt bra och vi hoppas det håller i sig!

idag är det bakisdag för hela slanten. jag tänker inte gå ut eftersom det är snökaos. pussss

Tell the world


weheartit.com

I’m coming home
Tell the World I’m coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes


den fjärde januari

idag har jag varit i hallen från 9 till nästan 16. det var länge nog! och nu är jag trött för att göra någonting annat än att kolla på tv (kunde ju aldrig somna igår för min onda hals).

MEN idag fyller även en god vän 20 år, grattis frida! hoppas du har en underbar dag så vi får festa järnet imorgon. pussss



fortfarande vaken

ja det är klart! jag missade ju att sverige spelade jvm semifinal, det är super spännande. håller alla mina tummar för sverige!



åter i stockholm

nu är jag tillbaka. jag är trött och slut men jag har fått i mig mat nu så jag känner mig bättre. allt ville sig verkligen inte på hemvägen men men... (påsen med alla saker gick sönder, missade tåget med en minut m.m.)

imorgon blir jag i hallen hela dagen då jag ska vara hjälptränare med karolina, det är KOTTE CAMP i hallen. tänkte nog kolla på tv och sen sova. pusss

what a girl wants


secret obsession - calvin klein

fick en parfym av mamma & håkan när de var och åkte båt. tack! denna parfym har jag alltid velat ha. jag älskar den.


nyår

mitt nyår började med middag hemma hos berfin med fyra andra tjejer. det var jag, jennu, berfin, ida och sofia. mycket trevligt även om det blev stressigt. senare drog vi på en fest i stan och firade in det nya året. tack alla!


middag - jenny & jag


middag - berfin & jag


middag - jag berfin jenny & sofia


SKÅÅÅÅÅÅÅÅL!


på tunnelbanan - berfin sofia & jag


fest - jag & berfin


fest - en sliten amanda efter att ha blivit nersnöad. men jag bjuder på det.


Den tredje januari

har precis vaknat. sitter uppe hos mamma i skogen och äter frukost! idag ska jag till tandregleringen (jag hoppas det blir klart snart). senare ikväll åker jag också ner till stockholm igen.

jag uppdaterar mera om mitt nyår. jag hade i alla fall grymt roligt med mina flickor! tack. pusss


2011

nu välkomnar vi 2011, jag hoppas att det kommer bli ett grymt år! (jag tror det också)
just nu sitter jag förmodligen hemma hos jenny eller möjligen sover, men det är tidsinställt inlägg.


weheartit


RSS 2.0