Vi välkommnar ett nytt år

2014 är på ingång
 
 
Istället för att göra ett collage om året så svara jag på lite frågor
 
Gjort du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, man gör lite små saker hela tiden. Jag började plugga på universitet, spelat min första golfrunda och golftävling, spelade Universitets EM och så.
 
Hur har ditt 2013 varit? Det har varit jättebra! Det började riktigt dåligt med min olycka och jag trodde det skulle hålla i sig. Jag mådde sisådär efteråt men resten av året blev riktigt bra!
 
Blev du kär i år? Nej
 
Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? 8 oktober, då Ossi föddes.
 
Vad är din största framgång 2013? Jag kom 2:a och 3:a på U22 SM
 
Bästa köpet? Vill gärna välja något jag fått men.... EN TATUERING, min drömfångare
 
Vad spenderade du mest pengar på? MAAAT ♥
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? att jag blev moster
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Förmodligen AVICII - Wake me up och Martin Garix - Animals
 
Vem har du umgåtts med mest? Mest är nog Mixo, både i badmintonhallar och hemma
 
 
 
     
 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nej
 
Vart reste du under 2013? Runt om Sverige, sen Nice, Norge tror jag bara.
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? MER RESOR
 
Vad gjorde du på din födelsedag? Var i Göteborg på tävling, hade en riktigt seg födelsedag faktiskt
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Mer resor haha
 
Vem saknade du? Först halvan Jenny och andra halvan Karolina
 
De bästa nya människorna du träffat? Clara, Jennifer, Ossian, Selma
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Våga!
 
 

Underbara Borlänge

Jag har haft 9 underbara dagar i Borlänge även om dom var hektiska. Jag har verkligen försökt träffa så många jag bara kunnat. Tyvärr har närmaste familjen fått lida, inte hunnit med att mysa med dom lika mycket som jag velat. Jag slänger upp en hel del bilder som får förklara veckan istället.
 
Jag är tillbaka i Stockholm nu för att fira in det nya året. Det ska firas med mina fina vänner.
julafton med systrarna
lille Ossian, Selma, julgodis och julfirandet hos mamma
En julklapp jag fick av pappa och Ulrika, jag och Amanda på förfesten (juldagen), min naglar och sen jag och finaste Ossi
Spabad hos mamma och Håkan, selfie, godaste maten mamma och Håkan bjöd på och sist klassfesten med högstadiet.

TACK ALLA FINA FÖR DESSA DAGAR! och tack för alla julklappar, kunde inte vara nöjdare ♥
 
 


 

Julen 2013

Efter sista jobbdagen i fredags satt jag mig på tåget mot Borlänge. Jag ska vara hemma i 9 dagar, ska bli hur skönt som helst. 
 
I lördags var jag ute och fixade sista julklapparna, sen var jag barnvakt åt Ossian för första gången. Det gick bra men jag var lite nervös, tur han är alldeles för snäll. På kvällen blev det utgång med Borlänge brudarna, jag hade verkligen en sjukt rolig kväll. Fast det har jag nästan alltid med dom där brudarna. 
 
Söndagen vaknade jag bakis hos Amanda. Tog en prommenad hem för att fräscha till mig innan jag skulle träffa Linda och Selma. Efter det besökte vi familjen Andersson/Hagberg för att önska en god jul. 
 
Idag har jag varit och myst med Ossian, bakat julgodis med Sanna, städat och klätt granen här hemma. Nu har vi uppsittarkväll, vi får hoppas på lite vinster. 
 
GOD JUL på er ❤️ 
 
 
 


 

Stressigt på posten

Veckan innan jul är alltid stressigast på posten, alla måste få sina julklappar, julkort och så vidare. Denna vecka har jag mest hjälpt till alla ordinarie att kamma och komma ut i någorlunda tid. Jag har nu jobbat 3 av 5 dagar, 2 dagar med övertid. Pengar är alltid bra att ha.
 
Nu sitter jag här med mitt kokosvatten, ska strax hoppa in i duschen så jag hinner se hela PH.
 
Alldeles nyss plingade det på dörren, jag blev lite rädd eftersom han såg lite små skum ut. Efter andra ringningen tog jag mig i kragen och öppnade. Det visade sig att han var underbar och jag glömt min nyckel i dörren. Det var istället jag som var ett pucko med förutfattade meningar.
 
 
Var ute och löpte drygt 7km igår
 
Köpte mig ett armband från ungcancer.se!

Veckan innan jul

Efter en helg i Halmstad med risigt badmintonspel, eller ok singel är jag nöjd med, är jag nu hemma och har börjat min jobbbvecka. Eftersom det är jul (mycket post) och jag inte har skola jobbar jag måndag till fredag. 
 
Jag känner mig inspirerad till annat nu, nu vill jag försöka jobba massa och spara pengar. 
 
Godnatt, nu ska jag sova och ladda för en jobbdag mellan 6,30-15,15! 👊 
 
Tre bilder från helgen 

Lucia och Halmstad

Jag försov mig imorse, men jag hann till träningen men 10 min sent. Efter träningen åkte jag och Clara hem till mig och bakade lussekatter 👏 De blev jättelyckade, goda men mindre fina. 
 
Vid 13,00 satte vi oss i bilen med lussekatterna och åkte mot Halmstad. Vi måste fira Lucia även om vi ska åka på tävling. 
 
 
 
 
 

vilodagar

Jag har vilat ganska mycket de senaste dagarna... bara tagit igen sömn efter den jobbiga hösten. Jag har endast tränat tre pass sen i tisdags. Idag hängde jag med Clara en stund innan träningen, annars har inte mycket hänt. 

Imorgon ska jag började dagen med ett träningspass sen ska jag och Clara baka lussekatter hemma hos mig. Sen vid 13,00 sätter vi oss i bilen och åker mot Halmstad, tävling som vanligt. 

Ha en bra lucia och helg 💕




förändringar

Ja, sen jag skrev sist har jag tagit ett beslut som innebär att jag hoppar av mattekursen. Redan sen början har jag haft tufft att få till jobb, träning och skolan. Men i måndags mådde jag så pass dåligt att jag fick lov att inse att det här inte går längre. Så fort någon nämnde skolan började jag böla. 
 
I lördag skrev jag tentan som gick åt helvete, åkte direkt till hallen och spelade match som gick skit sen stressa hem och göra sig i ordning för inflyttningsfest. Allting jag gör har blivit halvdant.
 
Jag valde den här mattekursen för att det skulle vara kul, men det är inte längre kul och därför har jag tagit detta beslut även om det känns skit att få ett F. Som en fin vän sa, ibland är det starkare att ta ett beslut som man själv mår bättre av.
 
 
fixade naglarna hos Claras kompis igår
 
kvällsfika
 
 
 

tenta

Jag har tenta imorgon, kl9-14. Denna vecka har jag bara pluggat, eller okej jag har jobbat en dag och sen tränat. Det känns inte bra just nu, jag har haft för lite tid att plugga på allt. Jag tror inte jag kommer fixa det men ska göra mitt bästa. 

Direkt efter tentan sticker jag till Enskede rackethall för att spela en tävling, jag spelar bara dubbel för jag hann inte med det andra.

Önska mig lycka till så önskar jag att ni får en bra helg 👊💋❤️ 

Jag och Clara gjorde pannkakor innan träningen. 

Jag har börjat dricka Bode burn denna vecka. Jag ska testa lite, och det är sjukt men man är aldrig hungrig. Hungerkänslan försvinner faktiskt så jag äter mycket mindre än tidigare. 

Trött på skit vädret som kommit till Stockholm 

 

julpyntat

Jag har julpyntat lite här hemma, i min lilla lägenhet. Så mysigt att julen börjar närma sig!
 
 



Ett efterlängtat Borlänge

Jag åkte mot mitt underbara Borlänge i torsdag. Borlänge kommer alltid vara underbart även om jag inte bor där, så mycket minnen och fina människor.
 
På torsdagen åkte jag till mamma och Håkan, käkade underbar middag och drack lite vin. Jag och mamma avslutade kvällen med mördare, och med det menar jag att vi kollade på mördare på tv. Vi kollar alltid på riktiga mord som de löser.
 
Fredagen började jag med att plugga, mamma skulle sova ut så jag gick upp tidigare för sitta med min seminarieinlämning. När mamma vaknade åkte vi ner till Lager 157 och shoppade lite, också typiskt mig och mamma. På fredag eftermiddag åkte jag ner till Borlänge för att vara barnvakt åt lillasyster. Pappa och Ulrika skulle på julbord så jag och Elsa fick en systerkväll. Vi åkte och käkade pizza med Sanna, Pelle och Ossian och sen hem och mysa med godis och popcorn.
 
Lördagen började också med plugg, innan jag mötte upp Amanda på kupolen. Jag behövde kolla en weekendbag och Amanda lite småsaker. Länge sedan vi sågs så mycket prat att ta igen. Senare åkte jag, Sanna och Ossian på kalas hos kusin Maja, så lite mys med släkten innan vi åkte till Sanna och hade skrattkväll ♥
 
Idag åkte jag mot Stockholm igen, vi hade elitseriematch mot Malmö idag kl16 så fick åka tillbaka tidigare. Vi förlorade med 6-1, det var inte våran dag idag.
 
Nu väntar en vecka med MASSA plugg, jag har en stor tenta på lördag så jag ska plugga som en galning!
 
Ossian mys
 
En ny underbar kofta jag köpte
 
chokladkalenderar, det är ett julkänsla ♥
så tack!

 

RSS 2.0