utgangen



mit meine freundin (?)


På väg till täby! Kände precis att jag sak...

foto0172 (MMS)

På väg till täby! Kände precis att jag saknat det..


28

uppe med tuppen (nästan) idag för att åka till körskolan och plugga teori. jag börjar komma igång nu och det känns riktigt bra förutom att jag snart flyttar ner igen. det vore ju skönt att hinna klart innan det men det tror jag inte.

snart vankas det jobb, eller om två och en halv timme men ändå. jag har inte alls sug på att gå dit men jag måste och idag ska jag köra ändå till halv tolv har jag bestämt. de andra dagarna har jag gått hem 1 eller 2 timmar tidigare.

nu ska jag upp och packa/städa lite. pusss

27

vaknade precis uppe hemma hos mamma. hon kom och hämtade mig från jobbet igår. som tur va fick jag gå hem redan vid 21. linda, mormor och melle var också här och vi myste framför tvn och kollade på van veeteren.

idag blir det nog att kolla em och sen bara invänta jobb. pusss

airplanes


25


en trött amanda

tänkte gå att lägga mig nu men tänkte bara skriva lite snabbt. dagen har bestått av jobb som vanligt, sen när jag kom hem tog jag och sanna en löprunda runt älven.

imorgon blir det körlektion vid åtta. senare blir det jobb till tjugotre.trettio! sanna har semester så jag får jobba själv nu i två veckor, inte alltför roligt men jag ska nog överleva. måste hoppa i säng nu, klockan står på sju! pusss

 


underbara syster






24

fick en efterlängtad sovmorgon till halv elva imorse, hade nog kunnat sova mycket längre men jag behövde gå upp då eftersom jag skulle åka ner till pappa igen. mamma och håkan ska på en födelsedagsfest uppe i tällberg som höll på inprincip hela dagen.

det jag gjort idag är att se på brage matchen och jag kan nu efteråt säga att jag inte alls är speciellt imponerade av sundsvall som betedde sig skapligt dåligt! nu ska jag käka. pusss

weheartit.com


Poolen :) en del kvar men mycket är gjort ...

dsc04920 (MMS)

Poolen :) en del kvar men mycket är gjort också!


Långklänning idag! Nu är "vi" ute och fixa...

dsc04917 (MMS)

Långklänning idag! Nu är "vi" ute och fixar med poolen.


23

jag är uppe hos mami och har det mys. jag och sanna åkte hit idag efter jobbet och jag blir kvar här tills imorgon förmiddag. jag är ledig imorgon och den dagen är efterlängtad efter fem dagars slit på jobbet. sen på söndag blir det fem dagar igen.

vi har varit på en prommenad till sjön och zigge har fått bada. nu gör vi inte mycket mer än att bara ta det lugnt. pusss

badminton träning

ligger framför tvn med datorn i knäet, jag älskar det. jag undrar vad man skulle göra utan dessa tekniska prylar. det är riktigt bra för allt, vilken kontakt man kan hålla med folk överallt i världen.

jag var och tränade badminton till nio så jag är precis hemkommen. först var jag inte alls speciellt sugen på att träna men som alltid när man väl börjar röra bollen ändras det. det var länge sedan jag svettades så mycket som jag gjorde idag, det kändes bra för kroppen.

nu ska jag fortsätta med det jag gör och sen försöka lägga mig tidigare än vad jag brukar. pusss

21

idag är det en trött dag, eller just nu när jag ligger framför tvn. jag som är nattmänniska gillar inte att gå upp sex varje dag. nu väntar jag på käk och sen blir det badminton träning. bara en månad kvar till första tävlingen, måste ligga i. pusss

citat

" - jag vill också vara ensam, lyssna på hög musik och sjunga med"


when i was

"When I was 5 years old, my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down “happy”. They told me I didn’t understand the assignment and I told them  they didn’t understand life."


20

sanna kom hit igår natt och delade säng med mig. vet du syster? du är underbar! jag älskar dig och jag kommer alltid finnas här, även om avstånd snart kommer öka med 25 mil. du är min andra halva så du blir inte av med mig så lätt.

det blev inte mycket sömn men vi lyckades ta oss upp och åka till jobbet vid sju. vi skrev upp oss på komp listan (alltså gå hem tidigare). vi låg hur mycket plus som helst och vi fick gå hem redan vid halv ett. mycket skönt, kändes som det var behövligt.

nu sitter jag här hemma själv framför datorn. pappa och elsa sover. ulrika och sanna har åkt iväg och skulle kolla någonstans. men det är skönt att bara vara ensam ibland, det behöver man. pusss

19

dagen började vid sex, då det var dags att göra sig klar för jobbet. sen vid halv sju rörde vi oss mot jobbet. men det gick lika fort som vanligt. vid halv fyra var jag och sanna påväg mot stan. där vi köpte glass, letade present och solade solarium (ja,visst vi får ta det på den vägen när man jobbar hela tiden).

sen åkte jag hem och hade en lång pratstund med pappa och ulrika om hösten. om högskola, träning, jobb och allt sånt där. nu väntar jag på mat, jag är jättehungrig! pusss

shorts


199:- h&m. dålig bild men den får duga, jag är inte bättre än så


18

dagarna som gått sen sist har handlat om jobb och tagit hand om ett hus, samt hundvakt. det har gått bra men det har varit mycket saker att göra. nu är pappa och de hemma från semestern.

igår åkte jag upp till kvarnberget en stund för att hinna hälsa på mamma när jag är ledig. vi hade en mysig stund, åt underbar god mat och badade. de har börjat med poolen och de har kommit riktigt långt!

sen åkte jag och sanna hem för att göra sig klar inför kvällen. vi skulle ut jag sanna och moster linda. vi hade jätte kul men det blev en tidig hemkväll eftersom det blev lite för mycket av det goda.

idag har jag hunnit med kupolen och fick med mig ett par shorts hem, faktiskt nödvändigt. sen har jag pappa ulrika och elsa åkt till torsång och käkat! nu är jag hemma och vilar inför en veckas jobb. pusss


13



har jobbat dessa dagar som varit. men idag är jag ledig vilket är mycket skönt! fick även gå hem två och en halv timme tidigare igår som, var pricken över iett. men imorgon blir det jobb igen till fredag för att sen ha en ledig helg framför mig! underbart.

jag och sanna tar hand om pappas och ulrikas hus när de är borta på semester, eller rättare sagt så är vi hundvakt. det är mysigt att ta hand om ett eget hus, men det är mycket att göra. men nyttigt att lära sig! jag har alltid velat bo i lägenhet (kan för jag aldrig gjort det fören nu de senaste åren/året) men nu vill jag bo i hus. så mycket mysigare på sommaren speciellt, sen behöver man inte vara rädd för att störa en granne eller så.

måste även gratta amanda lundqvist som fylle 19 år i söndags, grattis gumman!

idag har jag varit nere på stan och klippt mig, jag skämdes för att gå dit eftersom det var så slitet och det påpekas även. nu är det MYCKET kortare men MYCKET fräschare! nu ska jag ta det lugnt fram till klockan två eller något senare för att sen röra mig till körskolan. ska på en teorilektion och plugga lite själv där. pusss


10


en bild från p&l (med webcam). jag saknar mina underbara flickor i stockholm!!

dagen började med jobb från 07-15. tiden bara försvinner!! efter det var det dags för brage match och vet ni? DE VANN! mycket duktiga. brage matcher är speciella, jag älskar att gå dit.

efter matchen åkte vi hem och myste ut i trädgården hela familjen (pappas sida). vi satt där ett bra tag tills vi bestämde att köpa pizza till middag, blev en kebab med bröd för mig. och nu sitter vi bara här och kolla på matchen, jag hoppas verkligen uruguay vinner! vore mycket roligt.

imorgon blir det en LÅNG sovmorgon för att sedan gå upp och springa runt älven. jag måste iväg även om hälsenorna värker satan, inte bortförklaringar nu även om jag önskade. jag hatar att springa, men jag behöver det. sen blir det att jobba kväll, slutar runt 00 tror jag.


jessica stanley - eclipse

"When we were five, they asked us what we wanted to be when we grew up. Our answers were things like astronaut, president, or in my case, princess.
When we were ten they asked again and we answered: rock star, cowboy, or in my case, gold medalist.
But now that we’ve grown up they want a serious answer. Well, how about this: who the hell knows?!
This isn’t the time to make hard and fast decisions, it’s the time to make mistakes. Take the wrong train and get stuck somewhere chill. Fall in love - a lot. Major in philosophy - ‘cause there’s no way to make a career out of that. Change your mind. Then change it again, because nothing is permanent.
So make as many mistakes as you can. That way, someday, when they ask again what we want to be… we won’t have to guess. We’ll know."
- Jessica Stanley during the Graduation Ceremony in The Twilight Saga: Eclipse.


9

vi var uppe hos mamma igår och hade en riktigt mys kväll på torsdagen även om det resulterade att jag somnade under fotbollen och sanna lite senare. man blir trött av allt. på fredagen tog vi en lång promenad med zigge runt sjön, vädret var dåligt så det blev inget bad. sen åkte vi ner till lager 157 och jag fick med mig två linnen hem.

sen var det dags att käka och sen bege sig hem till pappa och sen åka till körskolan. körskolan gick bättre än vad jag trodde, jag hade yttligare en ny lärare (alla har semester så byter hela tiden) men jag gillade verkligen läraren jag hade nu. han fick mig att slappna av, jag blir så nervös annars.

efter körskolan åkte jag och mötte upp sanna och det var dags för bio, äntligen fick jag se eclipse. underbar film. jag tror faktiskt jag gillar den mest, inte för den har bäst handling utanför att den var bäst inspelad och kändes som skådespelarna hade mognat (inte lika töntiga och nervösa när de ska kyssa varandra, jag skämdes varje gång innan). måste även nämna att kristen stewart var väldigt snygg i filmen, har aldrig gillat hennes utseende förut men nu var hon riktigt fin. sen blev det hem och sova för att upp och jobba.

och idag har jag alltså jobbat men även tränat och övningskört. nu ska jag kolla på smallville! pusss


7

goddag! jobbade även idag från 07-15.30, det gick bra och fort. men skönt att vara ledig imorgon ändå! det är så mycket bättre. efter jobbet åkte jag och sanna till gymmet och körde en stund. väl hemma tog jag och pappa en sväng med bilen, jag har körlektion imorgon men har inte kört något på nästan två veckor så var dags. nu sitter jag här och väntar på träningen som börjar 19, BADMINTON ju! riktigt kul ska det bli.

ikväll åker jag och sanna upp till mamma efter träning och myser lite när vi är lediga. även se på vm matchen. jag vet inte vilka jag hejar på, jag har inte bestämt mig ännu, spelar ingen stor roll eftersom jag hejade på uruguay. nej nu ska jag packa. pusss

6

blev ingen uppdatering som jag sa. jag började jobba och jag blev alldeles för trött för att orka göra någonting. jag är verkligen ingen morgon människa. jag kör heldre kvällspasset! men tiden går fort på jobbet, det är bara när man kommer hem och sätter sig framför tvn man somnar av.

idag efter jobbet åkte jag och sanna hem och klädde på oss springkläder för att ta en löprunda runt älven. det gick bra! nu måste vi bara fortsätta med träningen. imorgon blir det gym och badminton. kul med badminton för det var länge sedan.

efter löprundan duschade jag och sen åkte vi upp till ulrikas föräldrars stuga och hämtade elsa. ulrika och lovika (hunden) tog även ett dopp. jag frös sedan min dusch så jag stod över. sedan åkte vi hem och sen dess har jag kollat på fotbolls vm, jag hoppades verkligen att uruguay skulle vinna, men icke. jag somnade även av en stund framför tvn så tänkte att det var bäst att gå och lägga sig nu.

jag kommer aldrig hinna och orka lägga upp bilder från p&l här, men det finns på facebook och ALLA kan gå in och kolla på dem även om man inte har facebook. gå bara in här!

här bjuds det på en bild på mig och lunk!
 

peace n love

det har varit 6 underbara dagar som nu är över! det går alltid lika fort och man längtar alltid lika mycket till nästa gång, för fler gånger blir det. jag älskar när staden fylls av människor som är glada och fulla, kanske inte jämt men ibland. det blir en härligt stämning!

idag är jag trött och svettig (GASH vilken värme), skriver mera imorgon när jag är hemma från jobbet. börjar 7 imorgon bitti så blir en tidig morgon. pusss


RSS 2.0