weheartit


pic från finland!


båten


the girls

sötfrida


söt


alkohol!





detta får duga, eftersom det inte var min kamera som användes mest. puss

my day

jag och mamma var som sagt iväg på en tripp. jag hittade några saker, en plattång (en mini, reseplattång), behå, trosor, pennfodral, leggins och en present till lillasyster. tror det var allt. tack!

har även hunnit med att träna, vilket inte alls gick sådär vidare bra. men vad ska man göra? jag är i någon svaka just nu, bara att kämpa tills det går över.

imorgon åker jag till malmö. laddat upp med massa filmer, det blir en lång bil resa. hoppas verkligen att det går bra i helgen!

puss

29

godmorgon. har gjort mig i ordning, ska bara platta håret sen är jag klar. jag och mamma tänkte åka ut på en tripp och åka till några affärer.

det är apa svårt att skriva med dessa naglar för man nuddar alla andra knappar samtidigt. tror inte detta var något för mig. eller jag älskar dom men passar nog inte min vardag.

puss

my day


nu är jag i kvarnberget hos mamma. älskar att vara här, bara sitta vid datorn och framför tvn. precis det jag behöver just nu. känner mig trött och sliten, jag behöver vila.

ska inom kort lägga upp massa bilder från finland, de finns på facebook. men ska försöka när jag får ork.

idag har jag och mikaela myst. vi mötes upp på kupolen, där jag hittade ett par snygga stövlar. sedan åkte vi hem till henne, där jag kollade i hennes skolkatalog och kikade på datorn. snackade lite skit också, fanns lite att berätta eftersom vi inte setts på ett tag. sedan käkade vi och drog på träningen!

ska kolla lite på mammas hår nu, puss!


28


jag är ensam hemma. pappa jobbar, ulrika jobbar och elsa är på dagis. har diskat och plockat ur diskmaskinen, sen har jag även bakat. chokladmuffins! hm, fast dom råka bli inte brända så får se hur goda dom blev. dom funkar säkert.

ska träna kväll också, mycket mera är väl inte planerat. puss


27


jag är sliten, tror jag. ska strax bege mig mot sängen, hade bara tänkt berätta att jag lever. kom hem från finland idag iaf, en mysig tjejtripp. har hunnit med att åka till borlänge idag också, och även gjort nagelförlägning. det gör satans ont, hon torterade mina nagelband så tror därför jag har ont. förhoppningsvis går det över snart.

nu blir det sängen. puss

25

vi har det jätte mys här borta i finland. berättar mera när jag kommer hem, då kommer också massa bilder! ikväll blir det mys kväll, men vi ska i alla fall strax iväg och träna badminton. skönt med träning, tränade ju senast i torsdag.

pusss


saaaaaaaaaaaaaaaaad

fan, helvetes jävla.. kan inte skriva alla fula ord här som jag säger just nu.

men det är så att jag kommer missa new moon premiären, som jag väntat!! det finns till och med förhandvisning dagen innan, på torsdagen, det har kommit ut nyss men jag åker på torsdagen till england.


i finland


bilder från båten



tydligen hade vi internet här så blir kanske lite bloggning härifrån ändå. idag är det första dagen här i finland, mycket mysigt. när vi anlände hit så duschade vi eftersom man såg en aning sliten ur sen dagen innan på båten. sedan hade vi varit och handlat, både mat och alkohol. gillar att det är 18 års gräns på systemet här, fast bara upp till 22% men det duger bra. sedan hade vi gjort mat och myst framför en film, harry potter.

nu sitter jag och frida här, de andra flickorna är hos mixos släkting och gör en interjuv tror jag. ikväll får vi se vad som händer.

puss


FINLAND!!

här kommer vi!! vi hörs på tisdag bloggen, kanske? vi ses. puss


21

gash vad jag är trött. jag påpekar det varje dag men jag är så himla trött just nu! sliten amanda. jag orkar inte göra ett skit, jag vill bara ligga framför tvn hela kvällen. men vet ni? jag måste packa, så jävla mycke packa måste jag göra. haha. ska först mysa till las vegas till halv men sedan ska jag ta tag i allt.

men jag gillar det ändå för imorgon åker vi till finland!!! ska bli underbart skönt. och sen är det ju lov kan inte bli mycket bättre just nu.

dagen har varit som alla andra dagar, gym skola badminton träning.


20

dagen började med badminton träning och avslutades med det, eller inte avslutades men ni förstår. jag har gått i skolan idag, men det var chill dag så det var skönt.

nu ikväll har jag inte gjort någoting, bara kollat på tv och läst. jag är trött, väldigt trött. jag längtar verkligen till lovet, ska bli skönt att mysa i finland och sen några lugna dagar i borlänge. ska börja packa snart, har lagt fram massa kläder men hittar inget jag vill ha med mig till finland. jag hatar att jag inte har några kläder fast jag har massa kläder. haha.

ska mysa med ugly betty nu, japp, jag kan ju inte skita i min nya bästa vän.


bilder från i lördags


oh, me and lunk!


frankuy och frida


sötnosar ♥


haha.


om ni kollar noga på denna bild så ser ni vad jag har fått som jag inte berättat


jag och sötnos


frida o bella







nu får det duga!! puss




19

idag har de bara varit skola, vi fick sluta tidigare också. redan halv tre vilket var hur skönt som helst. efter det har jag bara myst framför tvn och kollat på gossip girl och las vegas. nu har jag precis börjat tvätta, har massa tvätt så ska bli skönt att få rent.

jag har även börjat packa lite smått, eftersom jag och tjejerna (minus frankuy) drar till finland på torsdag. vi blir där till tisdag, ska bli jätte mys med en liten tjejtripp!

när jag kommer hem därifrån är det lov och då ska jag bege mig direkt till borlänge för att tillbringa några dagar där och sedan röra mig neråt mot malmö för att spela badminton. pappa följer med till malmö, det blir jätte bra! skönt att ha han med sig.

efter malmö drar jag vidare till linköping med frankuy på måndag efter lovet, vi ska till linköping universitet och bo där tills på onsdag och se hur dom har det! kan bli riktigt kul tror jag.

jag har en hel del att se framemot nu, känns bra. men det är jobbigt att packa, man vet aldrig vad man ska ha med sig och man vet inte om man glömt något. jag tycker jag borde vara van vi det här laget att packa, men det lär man sig nog aldrig. haha.

nu ska jag springa ner till tvättstugan och lägga i en till maskin! puss


några bilder från igår

detta är inte alla, de flesta togs med fridas kamera och hon har inte lagt upp dom ännu. dom kommer väl så småningom. så länge får det duga med mina bilder!!


det blev några suddiga bilder eftersom visa inte visste att man kunde använda blixt?! haha


amanda, bella, frida och frankuy. ♥


sötfrida!


sötlunk

japp, mera än så hade jag inte.

filip och fredrik eller wallander?!



sitter och kollar på filip och fredrik, jag vet inte om det är så roligt egentligen men vill kolla i alla fall. fast jag funderar på att byta och kolla på wallander, det är nog bättre även om det hållt på i en halv timme. de är ju inte bättre än gg och oth, men det duger. ska sova efter detta, lika bra att jag få riktigt sömn eftersom det har blivit dåligt med det i helgen.

varför ger du inte bara upp? det kommer aldrig hända något i alla fall. kom över det!

det blir en tv kväll


nu börjar one tree hill, fruktansvärt bra program på tv på söndagar. jag är upptagen av tv tittande ändå fram till tio ikväll.  har sittit och pluggat iaf och kommit en bit, ska bättra på det lite och sedan är jag klar. det är skönt, det gick fortare än vad jag trodde.

har lagt till en grej på nedräkning på vänster sida, vad kan det vara? berättar senare.

18

hej. vaknade upp i bra tid idag och började städa från igår, eftersom vi var här och förkrökade igår var det en del att städa. sedan har jag duschat, bokat tvättid och nu sitter jag här. borde plugga men det går segt eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska skriva på hemtentan. borde verkligen sätta fart nu eftersom det är bra program på tv ikväll, bla premiär av gossip girl och vem kan slå filip och fredrik.

igår så kom frida, amanda, jenny, bella, niklas, hendric, lundberg hit och förkrökade. blev lite rörigt då och då, men annars var det kul. vi drog vidare härifrån halv tolv och skulle då vidare på fest, men eftersom killen som vi skulle möta upp och dra på festen med heldre intresserade sig av med att han skulle slå några så pallade vi inte och drog hem till frida och myste. kvällen blev inte som vi tänkt oss men den blev bra i alla fall! var hem tidigt och det var skönt. masssa bilder kommer senare! nu blir det plugg. puss


party

nu sitte jag här, har gjort mig iordning och städat. för snart kommer brudarna hit och några killar! det blir party ikväll. vi hörs mera imorgon. klack ♥


hahaha

HAHAHAHA.. kan inget annat än skratta. så jävla fult!!


16

godmorgon. jag är hemma i borlänge nu eftersom jag ska till tandläkaren idag, ska dit klockan kvart över elva. jag är nervös faktiskt. mera tänker jag inte säga!

det har varit dålig med uppdatering med i onsdagskväll skulle jag precis skriva ett inlägg men då råkade jag spilla ett vatten glas över nu nya datorn och var tvungen att stänga av och försöka torka den. och än så länge funkar den som den ska! vilken tur man kan ha ibland.

igår åkte jag i alla fall hem till borlänge, jag åkte dirket till träningen. vi hade match spel och var bra att jag och sanna fick köra dubbel inför helgen, det behövdes. var ju ett tag sedan vi spelade. sedan åkte jag med mamma upp till kvarnberget och myste.

senare idag åker jag ner till stockholm igen, vi har badminton tävling. men som tur är får jag sällskap med mig ner, av sanna och kristofer. kul! taggad till tusen i helgen. ♥


14

idag har det varit gym, skola och badmintonträning. fick tillbaka mitt matteprov idag, det gick bra! bara två poäng från vg vilket jag anser är bra för att läsa Matte D. Trodde det skulle vara närmare ig, men ibland går det bra.

det är dags att sätta igång med plugget, har ju samhällsskunskapsprov imorgon. jag måste klara det, men det är svårt. handlar om eu och fn, det är svårt och tråkigt. eller rättare sagt mycket och tråkigt. sverige spelar ju också nu? hur ska jag hinna med. måste ju packa också! kul kul.

idag har jag även inför skaffat mig en pälsväst, dock fuskpäls. vem vill ha ett djur på sig haha?!


wtf, nu...

0-2e447ca1540083e33a30c0f2ead8922a.png

Kolla varifrån!

wtf, nu är vintern här. hatar det


mango!!


cute va? haha. sitter här med glasögon och äter mango, gott är det! de är frysna. vi fick tipset av tränaren förra veckan! frysna mango bitar. mums!

13

idag började dagen med badminton, jag försov mig eller jag ställde klockan på halv åtta fast jag egentligen skulle ställa den på halv sju. men jag skyndade mig och blev tjugofem minuter sen bara! bättre sent än aldrig. träningen gick sådär, hade ont i halsen.

sedan var det dags för skola, två lektioner. vi hade som sagt chill dag, vi har även hunnit prata lite mera med vårann leverantör och snart ska vi beställa. men jäklar vad pengar tull, frakt och moms kostar. det känns bra! vår hemsida börjar bli riktigt bra nu och tycker ni borde ta och kika in där, http://www.moonballoon.se.

efter skolan var det dags för träning igen, denna gick bättre men ändå inte bra. nu är jag hemma och har försökt att skriva mitt cv, det går segt. men tur att alla är snälla mot mig och försöker hjälpa mig i alla fall! nu ska jag kolla på desperate housewifes, sedan ska jag försöka plugga lite samhällskunskap. det om något går extremt segt, det är inget för mig. nej nu har det börjat, puss klack


12


fick föresten precis veta att min bussunge till syster svalt ett örhänge idag, stackarn har varit hos doktorn hela dagen. att barn ska äta allt dom får tag på!!


idag har jag inte gjort mycket, det har varit skola och sen har inte mycket mera hänt. jag har försökt skriva ett cv men har inte lyckats, det är svårt och måste skriva klart det tills på torsdag eller egentligen fredag men har inte tid på fredag så. jag är så upptagen med att läsa ljudet av ditt hjärta så blir inte mycket plugg, fast jag redan läst och vet allting som händer kan jag inte sluta.

 ska i alla fall försöka lägga mig nu och läsa igenom alla sidor vi har prov på i samhällskunskapen på torsdag. är redan trött på allt plugg! men jag är illa tvungen. natti


ska lägga mig och mysa med ljudet av ditt hjärta

du är viktigare än alla andra. och du har gett mig dig. det är mycket mera än vad jag förtjänar, och allt annat du ger mig rubbar bara balansen ännu mer.



11

ska berätta om min helg nu. har blivit sådär med uppdatering men nu kommer det!!

i lördags så tog jag en löp runda på maskinen vi har hemma hos pappa, kändes att det behövdes eftersom det inte blev någon träning i fredags pga av företagsmässan. sedan passade jag elsa under dagen och bara tog det lugnt framför tvn medan pappa och ulrika fixade ute i trädgården, det skulle göra klart det sista inför vintern. visst låter det hemskt? snart är vintern här, det omtycks inte.

på kvällen var det ju sverige match. jag syster och kristofer såg den, vi laddade upp med pizza och ostbågar!! vi satsade även på matchen men ingen av oss lyckades satsa på rätt. tycker lite synd om sverige eftersom dom hade så många chanser, dom borde fått vunnit. men eftersom det är sverige vi pratar om har vi ingen tur och får inte in några mål som alltid. även tvungen att ge creed till zlatan som gjorde en bra match, förmodligen första gången jag tycker han gör en bra match i sverigetröjan och erkänner det. jag och zlatan har inte fått den dära connetionen som alla andra verkar ha, jag tycker bara att han är överskattad!! men igår så var han duktig.

på söndag, eller rättare sagt idag. så hände inte mycket, vi har försökt fixa med datorn som jag har virus på. sen har jag myst med elsa och så. har också hunnit med att se en brage match, nu är dom klara för att kvala till superettan. mycket kul!!

nu är jag nere i stockholm och det är fruktansvärt kallt och dåligt väder. funtar på att sova snart, börjar bli dags för det. det svider i ögonen för jag är så trött. nu ska jag göra mig klar! puss

föresten så har jag drömt konstiga drömmar i helgen, har bland annat drömt att jag och malin träffade på chad michael murray och jag svimmade för han var så snygg. jag har även drömt att det kom en femte bok på twilight sagan, och den var hur tjock som helst och jag var helt fast. ibland önskar jag att drömmarna gick i uppfyllelse!


svårt att skriva


eftersom en hund ligger och sover på tangentbordet, eller rättare sagt på mina händer som jag skriver med!


jag och elsa





pappa kom också och ville vara med!!

09


jag älskar dig lillasyster!

företagsmässa i täbypark hotell var det idag! var jätte roligt, så himla spännande och blev taggad inför vårat UF företag. det kommer nog bli jätte bra! och nu har vi skapat flera kontakter och fått massa ideér. känns bra alltså! jag har även lärt mig att presentera våran produkt inför folk, jag tycker egentligen inte om att hoppa på folk och snacka om våran produkt. men det blev bättre till slut eller vad tycker ni tjejer? jag hatar det men jag är så väl tvungen!

eftersom företagsmässan slutade redan vid tolv så tog jag ett tidigare tåg hem till borlänge, åkte redan kvart i två. var alltså hemma i borlänge runt fyra tiden! skönt, helgen blev lite längre på så vis. mamma hämtade upp mig vid tågstationen och vi åkte och tog en fika, jag bjöd!! haha. mamma hade glömt plånboken hemma, men det kändes bra. kände mig lite vuxnare där ett tag, en vuxen poäng där kanske?!

efter det skjusade hon hem mig till pappa och jag myste med lillasyster, hon är så härlig. läste nog runt sju böcker för henne! sedan har vi tagit massa kort med webcamen på datorn, jätte söta kort. (ett av dom är högst upp i inlägget)

vi käkade tacos och sedan åkte jag till bion för att se flickan som lekte med elden . jag maja och malin hade bestämt oss för att gå och se den! den var riktigt bra, verkligen se värd. men den var läskig också, jag och läskiga filmer går inte riktigt ihop.

nu sitter jag här och funderar på att sova men vill ändå förklara en sak först! min tatuering, ni vet, så länge vi båda andas? nu tror säkert alla att jag gjort den för edward eller robert för att jag tycker han extremt snygg och ni tänker vad patetisk nog att göra en tatuering bara på grund av en kille som inte finns och inget som betyder mera. så jag har tänkt att förklara lite kort vad den betyder för mig! den har inget som helst att göra med edward eller robert, ingen tanke är riktad mot honom när jag gjorde den, för det vore ju halvt desperat eller?

citat kommer från boken, så länge vi båda andas, såklart men jag känner ändå inte att den handlar om boken, ni kanske inte förstår och jag vet inte om jag bryr mig egentligen men ska försöka förklara i alla fall. för mig reprensterar den kärlek och hur mycket kärlek betyder och vad kärlek handlar om, alltså om kärlek.. kärlek till allt, kärlek till mina underbara vänner, till min familj till alla som betyder någonting för mig. och allt handlar om att man ska älska varandra så länge man andas eller så länge vi båda andas! boken förklara kärlek så bra, just därför. för kärlek är det bästa vi har!

tack för mig och hoppas ni förstår! klack


08

dagen började med träning, gick inget vidare. inte min vecka, vet inte vad som hänt. känner mig deppig och bara längtar hem! tråkigt. men kanske går över snart, kan inte må såhär jämt.

efter träningen var det dags för skolan, lång dag idag. men det slutade i alla fall att jag och jenny åkte till stan och tog en fika på waynes! det behövdes verkligen eftersom dagen hade varit mindre bra. mysigt! det borde göras oftare.

imorgon är det dags för företagsmässa på täby park hotell, vi ska presentera våran produkt och försöka få kontakter. vi är taggad! ska bli jätte spännande. allt känns konstigt men ändå så himla kul, tänk att få öppna ett eget företag redan nu och tjäna massa pengar. det slutar vid tolv sedan ska jag förbi lägenheten och sen röra mig mot centrum för att åka hem till borlänge, ska bli en lugn helg. ska bli mycket skönt!!

nu chillar jag framför two and a halv men! förmodligen världens roligaste program. vi hörs senare!!


ljudet av ditt hjärta

ligger och läser ljudet av ditt hjärta, ja jag läser om alla böcker. mys!

"visst finns det saker jag kommer att sakna, som det här till exempel.. .. och ljudet av ditt hjärta. det är det viktigaste ljudet i min värld. jag är så samklang med det nu att jag nog skulle kunna urskilja det på flera kilometers avstånd. men inget av det där spelar någon roll. det här, sa han och tog mitt ansiktet mellan sina händer. du, det är dig jag behåller. du kommer alltid att vara min bella, du blir bara lite hållbarare."


07

idag så började dagen med träning, gym rättare sagt. jobbigt, sen var det dags för skola. vi hade uf, det gick rätt bra idag. vi gjorde klart logotypen, namnskyltarna, skylten till mässan på fredag. ska sätta mig snart och skriva klart sponsorkontraket också! måste få sponsorpengar nu eftersom annars kan vi inte beställa det vi behöver. skulle vilja lägga ut våran loga vi gjorde idag, men vet inte om jag vågar och får ännu. kanske, vi får se! jag gillar den för att vara gjorda av oss själva.

var på dåligt humör imose men det gick snabbt över när jag fick veta mitt resultat på företagsekonomi provet som jag hade imorse, hade MVG och alla rätt! kändes riktigt bra faktiskt!

sedan hade jag matte prov idag, kan ju inte säga att det gick bra. det gick som det gick! får se om vänta, hoppas verkligen det gick bra men kan inte tänka mig det.

nu kollar jag på gossip girl, sen ska jag också snart börja laga mat. idag blir det lax och wok grönsaker, super gott!! puss


lite tankar



jag har lagt mig, kolsvart i rummet och har inte sommnat ännu. för mina tankar far runt och jag behöver skriva av mig! jag vill bara skriva lite kort om hur mycket jag tycker om min familj.

min familj, ni är så fantastisk bra. ni finns alltid där när jag behöver er, ni ställer alltid upp. hur orkar ni? jag är så glad att jag har er, för kunde aldrig haft det bättre. jag älskar er enormt mycket! 

jag vill hem och lyfta upp och krama om den sötaste flickan i världen. min lillasyster, hon är fantastisk och hon får mig att må bra, det gör ni alla ♥

hur skulle jag klara mig utan er?! godnatt.


kryssnings bilder


sanna maja mamma. (inte majas öl) vi sitter i parken och dricker


bild lånad av sanna


på väg på båten.


maja och någon random kille!


systrarna. maja och malin! på båten


sanna och linda.


mormor


vi alla förutom jag. vid matbordet!!


mormor pratade med "våran morfars" kompis!


malin och linda.


snygga syster


mamma vid maten! bild lånad av sanna


den goda maten, mums!! bild lånad av sanna


maja och sanna. bild lånad från sanna


snygga kusinen!! bild lånad av sanna


alla som var med. från vänster högst upp: camilla, mormor, linda, mamma (framför) och sen jag. vänster nedre: malin maja och sanna. (bild lånad från sanna)


06

ingen uppdatering idag, eller jo nu men inte tidigare eftersom jag har pluggat. matte prov har jag imorgon och tycker det är svårt så har pluggat massa nya, eller massa och massa. har pluggat i alla fall! nu ska jag kolla på desperate housewife sedan blir det nog lite plugg och sedan sängen.

idag har jag bara tränat och gått i skolan, som det vanliga förstås. träningen imorse var galet jobbig!! så skönt efteråt. finns inte mycket att skriva. ska verkligen försöka lägga in bilder från kryssningen ikväll.


sveriges tröttaste hjärna

känns som jag är sveriges tröttaste människa. jag är helt slut i huvudet. jag orkar inte tänka, allt blir bara fel. igår så pluggade jag fyra-fem timmar till provet idag och sedan hade jag ett långt prov idag på två timmar ungefär. sedan tänkte jag att jag skulle hem och plugga några timmar matte. och nu har jag suttit här men det går inte, det går inte. min hjärna har slutat funka, förstår inte hur folk kan sitta och plugga hur länge som helst? så här länge orkade min hjärna. nu måste jag krypa ner i sängen och mysa framför tvn, för mera orkar jag inte mera.

natti ♥


05

skolan idag och prov, gick helt ok. nu kollar jag på grey's! är jätte hungrig ska snart fixa mat. sedan är det dags för plugg igen, för på onsdag är det matte d prov. vilket verkligen behövs pluggas till för annars går det nog inte bra! det är svårt och jobbigt.  

om ungefär en och en halv vecka händer något som kommer att förändra mig, blir ni nyfikna? jag vill inte men det behövs så har inget val. i längden är det så värt det. kan ni gissa?

ikväll kommer bilder från kryssningen, jag har inte många bilder men dom bilderna jag har får ni se. puss


farmor

grattis farmor, idag är det din dag. jag hoppas du haft en bra dag!
jag älskar dig

nu är jag trött

när jag skrev förra gången började jag direkt plugga och satt med pluggandet ända fram till halv fyra, hade nästan hunnit gått igenom alla uppgifter i boken då. men gjorde klart resten senare. förstår inte vad som hände? jag brukar alltid störas av datorn men inte idag, det gick mycket bra att plugga.

klockan fyra till sju hade jag tvättid, behövdes verkligen. hade hur mycket tvätt som helst! inte tvättat på länge. under tvättiden så städade jag hela lägenheten, har dammsugit och tvättat golvt och dammat av vissa saker. jag är ännu inte klar men jag var trött så orkade inte torka av alla hyllor och sånt som jag borde. men det får jag fixa imorgon! jag förstår inte hur saker kan bli så lortigt direkt, man måste storstäda varje vecka nästan, kanske överdrivet men man borde kanske det.

jag ska sova snart, kanske borde plugga lite mera men har ingen ork. känns som jag kan allt men sedan glömmer man bort, men har prov i företagsekonomi b och om man bara tänker så går det att lösa. fast under provet får jag väl hjärnsläpp också. vill mysa framför tvn med en film nu, skulle vara mysigt och skönt eftersom jag varit i full gång hela dagen.

klack


04

idag har jag en hel dag att bara ta det lugnt. eller lugnt, men vara för mig själv och inte ha massa andra runt omkring mig. jag älskar att ha folk runt omkring mig och skulle helst vara hemma i borlänge med familjen nu. men det känns som jag behöver en sån här dag, för idag måste jag plugga och städa. det ser hemskt ut här hemma, måste verkligen göra en stor städning. det känns bra att jag äntligen har tid och ork till det! för när man kommer hem från skolan är man trött och sliten och vill bara mysa framför tvn. men idag kommer jag bli rastlös om jag inte hittar på något så då får det bli plugg och städning. ni kanske tycker det låter tråkigt, men det är inte så farligt eftersom det är så extremt kul att se resultatet, man blir nöjd med sig själv.

dags att sätta igång!! ♥


kryssning

i fredags så åkte jag in till slussen och gick till båten där resten av "familjen" eller "släkten" hade anlänt från borlänge. det var jag, sanna, malin, maja, mamma, mormor, linda och camilla. det var alla tjejer på mammas sida. vi hade två timmar innan båten gick och man fick inte gå på fören om en och en halv timme ungefär så då bestämde vi oss för att gå upp och sätta oss i en park, vid parken sitter vi och dricker. som ett par alkisar, haha. typiskt oss!

sedan var det dags att gå på båten, när vi kommit på gjorde vi oss klara och sedan satte vi oss till bord. dags för buffé! mums, jätte god mat. under maten blev det en hel del dricka och skratt. mormor började "flörta" med en kille vid bordet bakom, eller hon räknade hur många glas han drack. och tillslut slutade det med att han blev kallad morfar under resan, så varje gång vi såg honom så sa man morfar. haha! (mormor skojade bara med honom)

efter maten var det dags för att göra sig iordning det sista och sedan gå upp och ta ett glas och dricka, sen blev det dans och massa mera. en galen kväll! mormor var den som var borta mest, hon försvann lite då och då. haha. min mormor är galen, eller hela släkten. jag kan inte förklara i ord hur sjuka alla är och vad som hände. resten som hände får stanna mellan släkten. den enda som fick kommentaren "du kan få jöka om du vill" vara den äldsta i släkten, men hon tackade såklart nej! men ni förstår grejen. haha.

dagen efter var vaknade vi tidigt för att gå upp och gå i tax free och sånt. köpte en nya parfym och lite godis bara! det slutade att vi tog några drinkar denna dag också. detta måste såååå göras om!! galet kul!

föresten så var det en 60+ gubbe som raggade på min söta kusin maja som är 14 år, han vägrade ge upp också. han dansade bakom henne och höll på! riktigt äcklig. tillslut fick vi prata med honom men han lyckades aldrig fatta. äckliga gubbar det finns!


dålig förklaring eller beskrivning, men vi har haft galet kul och det kan inte förklaras i ord!!


vad ser man i en sådan kille?

ja, i en kille som spencer (the hills). vad ser man i honom? kan någon förklara det för mig.

han är jämt elak och otrevlig
han har gjort så heidi förlorat sin bästa vän
han är ovänner med hela heidis familj
han förstör för sin syster
han slås
han flörtar hela tiden med andra kvinnor
han förstör för heidi på jobbet

detta är inte allt heller, men av dessa punkter så tycker jag inte att han framstår som en bra pojkvän eller man. hon säger att han är allt hon önskat sig! kom igen.


hemma!


hemma nu. resan har varit hur kul som helst! jag älskar min släkt, alla är galna. berättar mera i detalj vad som hände senare, för är sliten nu. måste mysa framför tvn ett tag!

packning men


några fler bilder på tatueringen.


alltid finns det ett men. jag orkar inte, fy vad det är tråkigt. jag har faktiskt städat idag och plockat bort alla kläder på golvet och det var mycket. men måste nog packa, fast hinner nog imorgon med men känns bättre att fixa det idag. eller?

kollar på idol nu i alla fall, det är helt okej men ska nog lägga mig och läsa veckorevyn nu! mycket bättre. sedan ska jag samla kraft för att packa. japp, puss!


håliörat

sa ju att jag gjorde något häromdagen. yes, tog hål i örat! ingen stor grej men på ett annorlunda ställe. gillar det men det gör ont.


dålig bild men tagit med datacamen och dåligt ljust här inne.

1

tiden går stört fort, redan oktober.

idag började dagen med sovmorgon, älskar det. vore perfekt om jag började med träningen klockan halv tio varje dag istället för halv åtta som i vanliga fall. man får sova lagomt mycket under natten och känner sig inte helt död dagen efter.

efter det har det varit skola, seg dag. våran samhällskunskaps lärare dödar oss, jag tål henne inte. förlåt, men om ni visste skulle ni förstå. inget speicellt har hänt idag, tråkig dag.  

men imorgon då åker vi på kryssning, jag längtar. ska bli skönt att komma bort och äta massa på buffen! haha. jag och mat är kärlek. det blir jag, sanna, malin, maja, mamma, mormor, camilla och linda som åker på turen. nu får höra mera om det när vi kommer hem. kan nog bli en mycket händelserik och galen resa! släkten är värst ni vet.

withlovea!


RSS 2.0