det här med att blogga

Jag varken hinner eller orkar blogga längre. Om alla närstående bara kunde skaffa instragram och twitter så får ni en lagom dos uppdatering ändå.
 
Hur som, i veckan har jag jobbat från måndag tills torsdag. Kvällarna har bestått av träningspass, badminton, gym och löpning.
 
Igår var jag ledig och tog en vända till stan för att leta vinterjacka OCH jag hittade en. En som nästan ser exakt likadan ut som min förra. Den som blev uppklippt i ambulansen i vintras. Den är svart den här gången och lite andra detaljer på rygg och armar men annars så. Jag är så nöjd att jag hittat en liknande eftersom jag letade ihjäl mig förra vinter efter den förra, den var ju nästan ny när de klippte den. Det var en förtidig födelsedagspresent från mamma så tack mamma ♥
 
Sen var jag och Mixo på reservupprop på företagsekonomi kursen, men jag kom inte in. Tråkigt men nu blir det att plugga matematik för mig. På kvällen var jag iväg till stan och bowlade med Mixo, Camilla, Nicke och Christian. Jag förlorade inte i alla fall, haha.
 
Nu idag ska jag förbereda mig för Axwells - Where's the party! Så taggad!
 
Ha en bra lördag!
 
 
 
 

Täby Open 2013

Då är Täby Open avklarad för iår. Jag är nöjd med min prestation även om sista matchen inte var tillräckligt bra. Jag valde att bara ställa upp i singel eftersom jag enbart tränat det hela sommaren och inte haft någon partner i de andra kategorierna. Jag gick till semifinal vilket känns som en bra start på säsongen. Som ni vet är jag aldrig nöjd så nu gäller det att träna tills man tar hem alltihop.

Idag har jag jobbat och tränat. Resten av veckan ser likadan ut. Men nästa vecka ni, börjar jag förhoppningsvis plugga ❤


Kyssinge golfklubb

Jag har varit ledig torsdag och fredag denna vecka. Så skönt att vara ledig mitt i veckan.

Igår var jag iväg till Kyssinge för att spela golftävling. Jag har precis börjat men man behövde vara 4a i ett lag så jag ställde upp. Jag är inte alls duktig men det gick helt ok för mig.

Det var en lång dag igår så när jag kom hem igår la jag mig direkt. Vaknade upp pigg och glad vid 7, jag hade sovit 10 timmar så det var lagomt att kliva upp. Idag är det Täby Open, säsongens första tävling (badminton givetvis), jag spelar först vid 15 men ska dit och kolla om en stund. Syster kommer ner också så det blir nog en bra dag ❤



åtta timmars sömn

Inatt sov jag 8 timmar, kände mig som en ny människa när jag vaknade. Man märker när man sover ordentligt hur stor skillnad det gör, har bara varit mycket gladare idag.

Jag har jobbat idag men jag började senare, 9.30 till 18.15. Det var mycket mycket att göra idag men med bra sömn var det inga problem.

Ikväll har jag varit iväg och kört ett pass med Mixo, stolt över hur bra vi lyckas varje gång. Idag körde vi ungefär samma som sist men cykelintervaller istället för löpning och sen la vi på armhävningar.

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon börjar jag 6.30 igen men det är sista jobbdagen denna vecka så det gör inget ❤


Happy happy

Jag har haft en jättebra helg. Jag är bara så glad åt livet just nu.

Fredagen efter jobbet spenderade jag med tjejerna i stan för något glas som jag skrev. Åkte hem ganska tidigt eftersom jag skulle upp tidigt dagen efter.

På lördagen hade vi en liten tävling i hallen, för att få lite matcher innan säsongen drar igång ordentligt. Det gick inte bra men jag vann alla matcher utom en, men det som är viktigast är om man spelar bra eller inte och det gjorde jag inte. Men bra genomkörare inför nästa helg!

Lördag kvällen började hemma hos Gingh med tjejerna. Frida är hemma en stund från Örebro så självklart körde vi en utgång, en mycket lycka sådan som inte helt oväntat slutade på Oxid.

Idag vaknade jag upp med en rejäl huvudvärk men jag har ändå fått saker gjort - tvättat, städat, löpt och kollat massa geordie shore ❤

Nu ska jag sova för imorgon ska jag upp och jobba. Jobbar ju extra nu efter sommarschemat så denna vecka blir det tre dagar med jobb.


Sista dagen på sommaren

För mig, eller mitt sommarschema tar slut nu och det känns som sommaren är över. Ska jobba en del nästa vecka ändå men inte heltid.

Nu ska jag åka ut med posten och hålla tummarna att allt flyter på bra.

Ikväll ska jag möta upp tjejerna för ett glas ❤


Reaction ball

Som vanligt har jag först jobbat och sedan avslutat dagen med ett träningspass. Idag hade vi ingen badmintonträning så jag och Mixo har köttat själva, vi var riktigt duktiga idag tycker jag:
 
  • Gym - biceps, triceps, handleder, axlar, rygg, benböj
  • Intervaller - 5 km sammanlagt
  • Snabba fötter med hjälp av en reaction ball
  • Avslutning mage - koreanen (?) och plankan
Nu är min kropp trött så nu ska jag kolla Geordie Shore och sen sova ♥
 
Den s.k reaction ball - den studsar lite som den vill, mycket svårare än med vanlig boll
 
 
 
 

I mitt hjärta i Borlänge

Jag har mest hängt med familjen i helgen, bara myst med mina fina familjer. Skönt att komma hem en helg och inte stressa runt för att försöka hinna träffa alla, även om jag gärna vill träffa alla så är det skönt att ta det lugnt ibland.

Jag och Pappa spelade golf igår och jag blev riktigt sur för att det gick så dåligt. Jag tror att jag ska vara bäst efter andra gången på banan så nu får jag nog hålla tummarna att pappa vill spela med mig igen. Jag ska kolla videos och öva på rörelsen hemma så är jag iförhoppningsvis bättre tills nästa gång.

Imorgon väntas en ny vecka på jobbet, sista veckan på sommarschemat. ❤


Dagarna som passerat

Jag har bara jobbat och tränat den här veckan, som vanligt med andra ord. Känner mig jäkligt sliten i kroppen nu, värker lite varstans men idag spelade jag en bra match på träningen så känns som jag är på gång.

Imorgon efter jobbet tar jag tåget mot Borlänge, hem och spela lite golf och mysa ☺❤


En skön helg

I fredags hämtade Ginger upp mig för att åka hem till henne och käka lite innan vi skulle möta upp Terror i stan för ett glas, eller två.

Jag hade bestämt mig för att inte ställa klocka i lördag och vet ni när jag vaknade upp? 14.13! Jag fick panik eftersom jag hatar att sova bort dagarna, men jag behövde nog det. Fick någon soltimme i alla fall innan jag åkte och grillade med killarna. Vi spelade kubb också, eftersom Anna och Alicia hade kommit då blev det killarna mot tjejerna och självklart krossade vi dom (nästan).

Igår gick jag upp strax före 10 för att tvätta. Sen lite solning innan jag åkte hem till familjen Franck för tacomys.

Nu är jag kommit hem från en jobbdag och ska strax iväg på träning ❤


Oväder

Ännu en dag på jobbet har gått, allt rullar på bra och jag har kunnat gå hem lite tidigare både idag och igår. Efter den här veckan har jag bara två veckor kvar på sommarjobbet och det betyder väl också att sommaren är slut? Allt går så fort.
 
Har ju varit mindre bra väder de senaste dagarna och igår blixtrade och smällde det rejält här.vJag själv tycker det är mysigt.
 
Nu ska jag vila lite innan träningen ♥
 
Tog en bild på gårdagens oväder

RSS 2.0