Purple hair

nästa projekt med mitt hår - lila hår. så sjukt snyggt så jag måste testa, varför inte?


Glad Påsk

Är hemma i Borlänge nu och firar lite påsk. Igår morse tog jag tåget hit, tog det lugnt ända fram tills klockan 15 då jag började jobba. Så resten av kvällen (till 23.45) spenderades på lagret.
 
Idag tog jag en sovmorgon och nu har jag precis kommit hem från ett löppass "runt" älven. Det varit riktigt skönt att gå ut och springa, men mina knän börjar strejka...
 
Nu ska jag ta en kaffekopp och sedan duscha och göra mig klar för påskmiddag med familjen. Glad Påsk alla fina! ♥
 
Fick en kudde igår med mina moppar på, så himla fin!

Min bästa vän - sängen

De senaste dagarna har börjat med badmintonträning och avslutas med badmintonträning, däremellan har jag legat i sängen. Jag är helt seriös när jag menar legat i sängen, har inte ens suttit i soffan utan sängen under täcket har varit min bäste vän de senaste dagarna. Det är så skönt att inte behöva lägga en tanke på plugget och bara vara - läsa en vanlig bok.
 
Igår spelade vi vår andra eltiserie semifinal mot Kista. Denna gång förlorade vi dock, men det är bara ta nya tag och krossa dom i sista avgörande matchen som är imorgon! 
 
Nu ska jag kolla klart Grey's innan jag försöker sova ♥
 
 
the team 
 

cutest proposal

 
 
 
Finns dom verkligen? Så fint! 

fest

Igår var det utgång som gällde, har inte varit ute i stan på ett tag (förutom studentskiva) så det var roligt. Vi drog till Oxid, inte mitt favorit ställe men alltid trevligt när man är med rätt människor! 
 
Idag vaknade jag upp med huvudvärk men det var det värt, så idag har städat - tvättat, dammsugit och sånt där. Nu på kvällen har jag myst framför OC men nu är det dags för sängen. Imorgon väntar en dag med sjukgymnast, eventuellt jobb och badmintonträning. 
 
 

lite påsklov

Var iväg och skrev tentan imorse, det kändes bra faktiskt men man vet ju aldrig. Får svar senast den 13 april så det dröjer ett tag. Efter tentan var jag förbi centrum och kollade lite när Maria Montazami var här, men gick hem ganska fort då det var mycket folk. 
 
Nu ska jag börja med maten och sen göra mig i ordning för kvällen, det står utgång på schemat. Jag måste ju fira att jag har skrivit tentan och har lov till nästa tisdag, känns j*vligt bra! 
 
Ha en bra lördag ♥
 

Första tentan

De senaste dagarna (onsdag och torsdag) har jag jobbat, ett pass på Lidingö och ett i Täby. Jag har inte jobbat här i Täby det här året så det var skönt att vara tillbaka. Sen har jag försökt plugga och träna emellan det. 
 
Hela dagen idag har gått åt pluggandet, har tenta imorgon och börjar bli nervös. Jag har precis blivit klar med att gå igenom alla gamla tentor, så nu ska jag lägga mig och läsa igenom en sammanfattning av boken och sedan sova. Önska mig lycka till på första tentan ♥
 
skulle behöva en sån här sötnos i mitt liv (en lite närmare, typ här)

how cute?

bild 
(världens sötaste sida - "the 50 most romantic things that ever really happened")
 

Semifinal 1

De två senaste dagarna har bestått av tentaplugg och träning men ikväll var vi iväg till Kista och spelade första semifinalen i elitserien. OCH vi lyckades vinna, en tight men välförtjänad vinst! Jag är inte alls njöd över min match men det kan bara bli bättre. Nu får vi se till att vinna nästa tisdag igen och gå vidare till final! 
 
Imorgon ska jag jobba 09.45 till 18.30 på Lidingö så det är de enda jag kommer hinna med imorgon ♥
 
 

11 timmars sömn

Igår när jag gick och la mig ställde jag ingen klocka, var faktisk nervös för det eftersom det var länge sen och det visade sig att jag vaknade upp 11 timmar senare, närmare bestämt 12 idag. Jag gillar inte att sova bort dagarna så då tog jag tag i allt som jag länge skjutit upp - panta burkar, tvätta fönstret, damma av bokhylla tv m.m, städa toaletten och dammsuga och tvätta golven. Nu är det rent och fräscht här hemma.
 
Resten av dagen har jag pluggat, kollat OC, varit ute och löpt och kört styrka här hemma. Denna vecka har jag hunnit med 8 badmintonpass och 1 löppass, känns skönt att träna lite mer som förut igen. Har inte varit något jobb denna vecka så har bara haft skola och träning att koncentrera mig på. 
 
Imorgon ska jag till skolan för föreläsning (repetion) sedan hemma och plugga hela dagen. Sen avslutar vi den med träning och middag med elitserielaget. ♥
 
run run run

håkan ♥

 
fina nya låten. fina fina håkan.m 
 
Vi skulle älska varandra tills jorden gick under
Och du skulle aldrig dö, nej.
Det skulle aldrig va över för dig

Jag kommer älska dig när jorden gått under
För jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig va över för mig



six billion people, have u found you're one?

http://ingasl.tumblr.com/page/20/leloveimage.blogspot.com

OC

Igår började dagen med träning, sen hem och göra sig klar för skolan. Hade mitt sista seminarie igår och jag fick även reda på att jag vann tävlingen vi hade första seminariet, viktigt att vinna! På kvällen myste jag hemma hos Karolina, god mat och Armageddon. Imorse gick vi upp och tränade ett badmintonpass 7.30, sen hängde vi i hallen en stund innan jag åkte hem och satte på världens bästa serie genom tiderna -THE OC ♥ 
 
Ska bli så skönt att ta det lugnt en helg, hemma själv i Stockholm. Kommer nog försöka plugga lite men det är inget måste, annars har jag bara tänkt tagit det lugnt... gå ut och löpa imorgon är det enda som jag planerat. 
 
Trevlig lördag!
 

min femti

åh vad jag saknar att läsa femtio nyanser böckerna. måste nog låna dom av syster igen eller så får någon gärna köpa dom åt mig (helst på engelska)? eller bara langa hit en christian grey? vilket som passar. 

Redovisning klar!

Jag är så himla glad att redovisningen är över... att stå 15 minuter inför klassen och prata om överfiske är inte min grej. Det hade inte spelat roll vilket ämne de än varit men jag gjorde det och är glad för det. Tänkte ju hoppa över det ett x antal gånger, men nu är det fixat. 
 
Jag också hunnit med två badmintonträningar och nu sitter jag och försöker göra klart dom sista uppgifterna som ska in ikväll, det sista lilla innan tentan. Så nu måste jag fortsätta med det här så jag får sova någon gång ♥
 
jag i brunt hår, alltid kul med förändringar. 

underbara Åre

Igår morse tog vi flyget hem till Stockholm igen. Jag har haft världens mysigaste helg med mina underbara tjejer. Tack, det behövde jag. ♥
 
Nu är det bara att komma tillbaka till verkligheten med allt plugg, träning och skola. Min första tenta börjar närma sig, nästa vecka närmare bestämt. Så denna vecka är det 2 seminarier kvar sen är det bara att börja repetera. 
 
Idag har jag varit iväg och tränat, bokat resa till Nice och nu ska jag iväg och göra magnetröntgen. Efter det har jag för mycket plugg att fixa för imorgon ska jag redovisa i 15 minuter som jag är lagomt nervös för.
 
Så fint, Åre ♥ 

Åre

Vi har det helt underbart här i Åre. Åre bjuder verkligen på toppen väder, några minus och strålande sol. Kan inte bli bättre skidväder.

Efter afterski, bastu ska vi nu laga mat och kolla melodifestivalen ❤


studentskiva

Gårdagen började med träning, plugg och seminarium. På kvällen var det studentskiva som gällde, även om vi vara bland dom äldsta så var det jävligt kul. Vi körde all in på utklädnaden också så nu är jag brunett, haha. Värre var det imorse när man vaknade upp med världens huvudvärken, men det var bara att gå upp och åka till jobbet.

Och nu är jag i Åre med bästa tjejerna. Ska bli så skönt med en helg med massa skidor, afterski, bastande och mys. Får trycka in plugg när det går, har inlämning till söndag men det löser sig. Nu ska vi njuta av Åre ❤


virkat, i'm in love

jag älskar virkat och jag älskar att mamma köpte med sig massa fina virkade kläder till mig från thailand. tack fina mamma ♥
 
 
 

Ge mig mitt liv tillbaka

Jag är så trött på att stressa hela tiden, stressa dit och stressa hit. Dagen har gått i ett som alla andra dagar, jag skulle göra så mycket för ett par extra timmar per dygn. Jag skulle behöva några extra timmars sömn och några extra timmars plugg. 
 
Idag har jag hunnit med en vända till stan, behöver verkligen en ny väska till skolan, men jag hittade självklart ingen. Det är alltid så när man behöver en. Sen har jag också hunnit med ett badmintonpass, gympass och planering av morgondagens skiva. Nu sitter jag och försöker plugga, förstår ingenting av nästa veckas uppgifter... jag som tänkte vara duktig och fixa klart dom innan Åre. 
 
Nu måste jag fortsätta i alla fall ♥

De senaste 5 dagarna

Jag insåg nu att jag inte uppdaterat på 5 dagar, det är för lite tid på dygnet helt enkelt. 
 
Hur som helst, i torsdag jobbade jag på Lidingö som jag skrev. Det var en skön dag på jobbet men en tidig så jag var trött när jag kom hem och skulle vidare på träning. 
 
Fredagen började med en löptur, sen plugg innan jag åkte till skolan och hade mitt första seminarium. Det gick väl ok, jag skulle granska en grupp och det var jag ingen höjdare på kan jag säga. Direkt efter skolan åkte jag till stationen och tog tåget till Borlänge. Fredagkvällen bestod av tacos och sen en hyffsat tidig kväll eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen. 
 
Resten av helgen bestod av jobb, mysiga middagar med familjen, första utgången på två månader, besök hos Linda och Selma, kalas och massa mys med familjen ♥
 
Nu är jag hemma i Stockholm igen - nu väntas en vecka med plugg, jobb, träningar, skiva och en helg i Åre! 
 
 
myste med favoritkillen imorse 

RSS 2.0