Miami Lake

Äntligen är vi framme på hotellet, men det har gått jättebra även om dagen varit lååååång. Tur att det fanns massa nya och bra filmer att kolla på hela resan mellan London och Miami, hann med fyra filmer så resan gick fort. Nu har vi snart varit vakna i 24 timmar så det är väl dags att sova.

Imorgon ska vi försöka träna badminton, kolla runt hotellet lite och SOLA! Godnatt!


Arlanda

Nu är jag och Karolina på Arlanda i väntan på flyget till London, vi mellanlandar där. Sovit 4 timmar inatt och sovit oroligt däremellan, men det är väl som vanligt när man ska ut och flyga tidigt. Skönt att vi verkar komma iväg i alla fall.

Ska bli underbart att komma till värmen! Ha det så bra!


miami

ska snart åka iväg till karolina, håller på att måla naglarna och sånt smått. vet inte hur internet ser ut där borta men hoppas ni har det jätte bra här hemma, för jag kommer ha det sjukt bra (om vi kommer iväg)!
 
här hittar ni lottningen och resultat till tävlingen.
 
puss
 
från hotellet.

champions

champions aren't made in the gyms
champions are made from something
they have deep inside them;
a desire, a dream
a vision
 
 

29 oktober 2012

god eftermiddag!
 
dagen började med träning, trodde det skulle bli gym men blev ett badmintonpass, men det passade mycket bättre då vi ska åka imorgon. blir väl inte en riktigt badmintonpass på tio dagar, även om vi ska dit och tävla de första dagarna.
 
sedan har jag följt med malin till tåget hem till borlänge, har varit jätte kul med besök i helgen även om vi mest tagit det lugnt. nu ska jag snart åka iväg och jobba några timmar, sedan hem och packa det allra sista och sen hem till karolina och sova där, eftersom vi åker så tidigt imorgon. vi får verkligen hoppas vi kommer iväg, sandy är ju och spökar i usa men tror att miami klarar sig!
 
 
 
 
 
 

halloweenfest

Jag och Malin tog en vända till stan på lördagen, en vända in på Zara och Åhléns så var vi klara men blev en lunch på Waynes innan vi åkte hem igen.

Vi hade god tid på oss att göra oss i ordning till kvällen men det blev tillslut att vi tog tåget en halvtimme senare, alltid ska det var något. Vi åkte sen hem till Linn på förfest innan vi drog vidare på Halloweenfest. En riktigt rolig kväll nu i efterhand, även om det hände lite saker under kvällen.

Idag har vi legat i sängen hela dagen och bara tagit det lugnt. På eftermiddagen orkar vi oss äntligen upp för att gå till affären och handla mat och nu ikväll kom Jenny förbi och vi har myst framför tven.

Och nu ska vi sova! Ska upp och träna imorgon! Puss


26 oktober 2012

Dagen började med ett pass badminton som vanligt, roligt pass idag så synd att både min rygg och benhinnor gjorde ont. Ska bli skönt med en badmintonfri helg.

Har tvättat och packat efter det, packandet gick sådär men får ta söndag kväll till det med. Sedan har jag varit och mött upp Malin som kommer och hälsar på i helgen. Vi har ätit tacos och kollat x factor, mysfredag.

Ha en bra helg!


25 oktober 2012

Har jobbat idag mellan 08,00-15,30. Har varit en bra dag men kallt, känns verkligen att vintern snart är här...

 

Min termometer har haft slut på batteri nu i flera veckor och jag har verkligen inte orkat gått och köpt en skruvmejsel för att kunna byta batteri. Idag var det på tiden så jag går och köper en, hemma börjar jag skruva OCH inser att jag skruvar isär alltihopa. Kollar lite nogrannare och inser att det var bara en lucka man behövde öppna (utan skruvmejsel ja) och stoppa i ett nytt batteri. Ibland är man bra smart, men en skruvmejsel är väl alltid bra att ha?!

 

Har hunnit dammsugit och tvättat golvet också, men nu ska jag byta om och åka mot träningen.

 

 

 


move on

don't judge me by my past
I don't live there anymore


24 oktober 2012

Min dag har bestått av jobb, blev lite övertid också. Efter jobbet gick jag och växlade pengar, köpte nitar och sedan gick hem och dog i soffan i en timme. Sedan har jag varit iväg på träning, har varit mycket nu så mina benhinnor sa emot när det var 20 minuter kvar på träningen, så lika bra att hoppa av.
 
Nu har jag bara lagat middag, fixat jeansshortsen, kollat Grey's och Ink Master Sverige! Nu ska jag lägga mig och skriva en packningslista till Miami och sedan sova, så godnatt! ♥
 
 

jeans shorts

Känns som garderoben är tom på sommarkläder så bestämde mig för att fixa till ett par jeansshorts till Miami! Lite nitar på så blev de genast snyggare!


23 oktober 2012

Har mycket att göra i veckan så måste planera och vara effektiv, därför lämnar jag det oviktiga åt sidan (datan alltså). Dagen började med två timmars träning, något seg i benen så var ingen höjdar träning direkt. Sen har jag handlat mat, duschat, städat toaletten, plockat ur bagen från helgen, lagat mat och sedan var det dags att åka mot Lidingö för jobb i tre timmar.
 
 Nu har jag varit hemma ett tag och har hunnit med att laga middag, satt in papper i pärmar, rensat skit i bokhyllan, kollat kläder till miami (måste packa smart då jag måste ha mycket ledig plats i resväskan) och nu ska jag sova. Ska upp tjugo i sex imorgon bitti, jobbar halv sju till fyra imorgon!
 
Godnatt på er ♥
 
 
bild
 

Forever a dreamer

 

It's our flaws that makes us perfect


SHM - Until Now

Kolla vad jag hade fått i brevlådan när jag kom hem! Jippi!


22 oktober 2012

Jobbat på lagret idag, det har faktiskt gått både snabbt och bra. Vi låg bra till så fick städa de två sista timmarna.

Efter jobbet har jag myst det sista med familjen innan jag satt mig på ett tåg mot Stockholm. Dröjer ett bra tag tills jag åker hem nu så det känns lite jobbigt, tur jag ska göra ganska mycket så det går fort.


Borlänge SGP 2012

Har varit två heldagar i Borlänge Badmintonhall. I dubbel förlorade vi kvartsfinalen en tresetare jag och syster, vi borde tagit den men vi gav bort första sett... tråkigt men bara att ta nya tag. Tycker vi spelade helt okej ändå. I singel gick det däremot vägen, vann kvartsfinalen och var i min första semifinal i singel i en SGP tävling. Idag var det semifinal dags och där lyckades jag vinna en jämn tresetare mot klubbkamraten Snjoloug! Finalen blev dock för tuff, dåligaste matchen genom tuneringen men får vara glad över 2:a platsen!

Ikväll har vi varit ute och käkat hela familjen Andrén! Hur gott som helst så tack för det!

Nu är det sängen eftersom jag börjar jobba 7 imorgon på ICA lagret. Ha en bra morgondag!


finmiddag hos mami & håkan

Efter ett ganska lugnt badmintonpass åkte vi upp till mamma och Håkan. Vi har myst här uppe och ätit en underbar middag! Egengjord rostbiff, potatisgratäng och gräddsås, mmmm!

Snart ska vi väl åka mot staden och sova. Imorgon väntas en heldag i hallen! 


19 oktober 2012

Ligger hemma hos Sanna och Pelle och kollar tv, är här själv då de jobbar. Vaknade 12 idag hur skönt som helst, behövde verkligen sova ut, 12 timmars sömn var inte helt fel. Men snart kommer Sanna hem och då ska vi till hallen och köra ett badmintonpass. 

Åkte hem hit igår när jag kom med tåget. Ulrika har varit krasslig de senaste dagarna så vill inte riskera att bli sjuk nu, har alldeles för mycket saker för mig.

Ha en bra dag!


18 oktober 2012

En jobbig men rolig träning idag, älskar jobbiga träningar så länge de är på banan. Kroppen kändes något bättre idag men efter denna träning lär jag nog vakna upp sliten imorgon igen.

Sedan har vi varit på en indisk restaurang och käkat lunch, mycket gott.

Nu sitter jag och tar en kaffe på centralen och väntar på tåget som går om en timme. Ska bli skönt att komma hem en stund även om jag ska tävla mestadels.


johnny depp

my body is my journal and
my tattoos are my story

 

17 oktober 2012

idag när jag gick upp hade jag ont på varenda ställe på kroppen, visste inte hur jag skulle kunna träna men satte fart ändå. väl på träningen gick det segt och dåligt, blev bara 75 minuters träning innan jag gav upp, bättre än inget.
 
åkte hem och sov en stund efter träningen och resten av dagen har jag bara kollat serie och haft världens slöaste dag. hur skönt som helst men är lika trött fortfarande.
 
nu ska jag packa det sista och hoppa i säng. imorgon väntas morgonträning, lunch med badmintontjejerna och sedan åker jag mot borlänge. ska hem tidigare och träna dubbel med syrran eftersom vi ska spela tävling i borlänge i helgen.
 

gör något åt det

om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det
om det inte hjälper, ta bort det
om något tynger ditt hjärta, lätta det
om något känns jobbigt, lös det
vänta inte på saker ska hända. se till att de händer.
låt det hända
välkomna misstag och äventyr
lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl
lita på att du alltid vill väl till de du älskar
våga göra heller än att ångra
skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark
våga visa svaghet
älska högt och mycket hellre än försiktigt
håll aldrig tillbaka
stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara?
gör något åt det annars
njut när det fint och håll ut när det är fult
var tacksam
 
 

bragden i berlin

åh herregud sverige, att ni lyckades med det där! imponerad!
 
jag slog av fotbollen efter en kvart (0-2) och kollade hollywoodfruarna, men bestämde mig för att kolla sista halvleken i fotbollen ändå och det gjorde jag ju helt rätt i!
 
man kan aldrig vara för säker på vinsten, det har ni lärt er nu tyskland. sen släppte ju sverige in källström på planen så det blev ordning på junisarna, gryyyymt sverige att ni aldrig gav upp!
 
 
 

16 oktober 2012

dagen började med ett badmintonpass, singelövningar och sedan fotarbete som avslut. det var jobbigt men det gick faktiskt bra, har massor av motivation igen.
 
sedan har jag varit iväg och fixat en sak som jag dragit på länge, gillar inte att dra på saker för länge egentligen men lätt hänt. sedan ringde de från jobbet och behövde mig tidigare, så åkte direkt till lidingö och jobbade.
 
sitter hem nu och tar det lugnt, hade tänkt kolla på sveriges match mot tyskland men efter 0-2 efter en kvart gav jag upp, blir svenska hollywoodfruar istället. ♥
 
 

tränings quotes

 
 
lite träningsinspiration.
 

the vampire diaries

säsong 4, har ni sett första avsnittet? åh älskar det och hatar det. det blir ju aldrig som man vill, men det är väl det som är meningen.
 
team damon

Rita Ora

 
R.I.P. to the girl you used to see
Her days are over; baby she's over
I've decided to give you all of me
Baby come closer, baby come closer

ella henderson, i love u

du är fan världs bäst, levererar alltid! 
 
 
live show 1
 
live show 2

15 oktober 2012

Det var jätte mörkt ute när jag klev upp imorse, det har blivit mörkt snabbt, vinter närmar sig med stormsteg. Det är alltid extra jobbigt att gå upp när det fortfarande är mörkt ute, vill verkligen inte ha vinter. Tur att jag åker till Miami om två veckor!

Blev en tungt gym pass imorse och lite badmintonteknik på det. Nu sitter jag och har rast på jobbet, har varit en skön dag här. Nu ska jag sortera lite post tills jag slutar.

Åh hittade denna bild som är tagen för två helger sedan. Jag och mina moppar, alltid ska de vara i närheten, mys!


hello darling

du är mer än välkommen.
 
hämtade ut min iphone i eftermiddag så har suttit och pillat med den ganska mycket också. den är mer än efterlängtad.
 

Dublin trip

Är hemma från Irland, vi har haft ett par bra dagar, men det är skönt att vara hemma igen. På torsdagen var jag ledig men då spöregnade det hela dagen så vi tog en skön förmiddag på hotellet, mot eftermiddagen åkte vi mot hallen för att slå in och heja på Christian som spelde kval. På fredagen började jag spela, en singel som inte gick vidare men vi vann dubbel och var vidare till semifinal, men på lördagen förlorade vi semifinalen i en tresetare så det var surt. Men för Mathias gick det vägen och han vann alltihopa! Det har alltså varit mycket häng i hallen som det brukar vara!

Vi åkte tidigt imorse från Irland och kom till Täby runt 16! Har varit ruggigt seg sen jag kom hem men ska strax ta tag i packningen! Imorgon väntas gym och sedan jobb till 19! ♥

de två bilderna jag tog i irland. haha.


irland

nu sticker jag till irland/dublin! hoppas jag hinner se lite av landet nu när jag börjar först på fredag eftermiddag, men man är ju van att åka överallt och bara se olika hallar.
 
ha det så bra ♥
 

9 oktober 2012

igår på jobbet började jag känna av halsen och det resulterade i att det var värst i natt så sovit riktigt dåligt inatt. men bestämde mig ändå för att gå upp och träna, kanske inte världens bästa beslut men de som känner mig vet hur jag är. har proppat i mig massa c-vitamin, halstabletter och te nu, jag ska inte bli sjuk eller jag ska bli frisk! jag åker till dublin imorgon och ska spela där på fredag, jag måste vara pigg tills dess!
 
efter träningen hade jag tänkt ta en powernap men jobbet ringde och behövde mig tidigare, så gjorde mig snabbt klar och åkte till lidingö och jobbade. lyckades ta mig hem på 40 MINUTER från lidningö idag, det är fan bra gjort! allt matchade perfekt så det var jätte skönt!
 
nu håller jag på med tvätten och packar lite smått.
 
juste min älskade iphone 5 har anlänt på posten men jag har inte fått avin ännu (!!!!) och kan inte hämta ut den, så den får alltså ligga kvar där och vänta på mig tills söndag! ♥
 
 

diamonds are forever

you're my diamond ♥

8 oktober 2012

dagen började med gym, inte min grej men det måste göras. allt kan ju inte vara roligt.
 
sedan skyndade jag mig hem för att sedan åka vidare med jenny till aspen, de var en tatuering på g. jag och min finaste vän skulle göra varsin diamant, för oss. super nöjd över den så tack aspen!
 
efter det tog vi en lunch på ica stop och nu har jag varit iväg till lidingö för jobb i några timmar!
 

7 oktober 2012

Vi kom hem sent från farfar igår så bestämde mig för att bara vara hemma, men efter en del övertalan bestämde jag mig vid 21 för att dra ut. Mötte upp Amanda med folk för lite förfest för att sedan dra vidare till bolanche. Spontant är alltid bra.

Idag vaknade jag upp hyffsat pigg men det enda jag gjort idag är att gå på promenad med mopparna, har bara myst hemma annars. Och nu sitter jag på ett försenat tåg till Stockholm!




 


6 oktober 2012

Har varit en seg lördag än så länge, tror jag vaknade upp på fel sida idag.

Men nu är vi på väg till Gustafs för att hälsa på farmors grav och sedan hälsa på farfar!


sluta med mobbning

jennifer livingston får ett mail om hennes övervikt, här är hennes respond! hon är en underbar, stark och inspirerande människa! alla borde ta sig tid att se detta! ♥
 
 
in

5 oktober 2012

Jag och Karolina bad om mördarträning imorse och det blev det!! Länge sedan jag var så trött efter en träning, blodsmak i munnen, men det behövde jag verkligen.

Efter träningen satt jag mig på ett tåg till Borlänge, blev bestämt sent men kändes bäst att åka hem. Här hemma har vi städat ur forden som ska säljas och sedan tacomys!

Nu sitter jag och håller mina tummar på Isak i X factor Sverige, första live showen!


make someone's day


rylan clark

åh världens härligaste kille gick vidare till live show i x factor uk! underbar reaktion när han får reda på det, haha! roligaste är att han tar kudden och torkar tårarna med och att han inte kan prata!
 
HEJA ELLA AND RYLAN I LIVE SHOW! ♥
 
 
 

the screaming sheep

haha, så roligt!
 
 

4 oktober 2012

farmors födelsedag idag, grattis där uppe ♥ saknar dig!
 
dagen började med träning vid 8. sedan tryckte vi in min cykel i mixos bil och körde till cykelverkstaden, behöver byta kedja för min alldeles rostig, så tack fina mixo för hjälpen!
 
nu myser jag i sängen framför x factor, oväntat va? haha.
 
 
 
 

grow a mustache

love mustache accessories!
 
måste ha en sån där mustach på pinne! haha!

Grey's Anatomy

Denna vecka har det varit dåligt med jobb, lite post och lite sjuka. Jag hoppar ju bara in om det är någon sjuk eller om det är mycket att göra. Men har fått 3 timmar gjorda nu i alla fall, bättre än inget.
 
Sitter och njuter av säsongspremiären av Grey's! Underbart att alla serier drar igång igen (inte så att jag följer tillräckligt med serier)!
 
glasögonen fick åka på idag.  

nails


3 oktober 2012

träning imorse, men mina benhinnor börjar strejka så lite tråkigt.. massera och voltaren så blir det nog bra snart! efter träning tryckte jag och mixo tröjor, behöver ha namn på alla tröjor när vi åker utomlands och tävlar, åker ju till irland nästa vecka och spelar.
 
nu ska jag laga mat och sedan ladda upp för 3 timmar jobb (haha). ♣
 

british accent

haha, true!

elitseriematch

har varit hemma från matchen ett tag nu... duschat, käkat och så. vi vann matchen mot skogås med 4-3, så det var väl bra! vann inte min singel men jag får väl försöka vara nöjd att jag gjort framsteg, aldrig fått sådär höga poäng mot henne förut.
 
nu ska jag lägga mig, träning imorgon kl8 som vanligt! godnatt fina ni!
 
 

2 oktober 2012

Dagen började med träning som sagt. En lugn träning för att spara energi till elitseriematchen ikväll mot Skogås.
 
Håller på och tvättar förtillfället och ska snart laga mat sedan åker vi mot Skogås och försöker vinna!
 
 
 

weheartit ♥

 
I wish everytime I reblogged an outfit,
it automatically was in my closet
 

x factor obsessed

det var singelträning idag, som vi har varann måndag, det gick helt okej. det är mycket skönare att träna klockan fem så man är hemma tidigt och får en kväll. efter träning har jag bara kollat x factor, både svenska och amerikanska. jag är besatt av det programmet!!!
 
ska nog sova strax, ska upp och träna vid 9!
 
 
selena är underbar person. fler som henne behövs.

the x factor usa

avsnitt 4, min favorit julia bullock! härlig röst!
 
 

1 oktober 2012

välkommen oktober!
 
mamma ringde och väckte mig kvart över elva idag, har sovit som en gud inatt och hade gärnat kunna sova mer. hoppade över morgonträning för jag behövde sova. resten av dagen har jag inpricip legat i sängen och kollat x factor!
 
blev lite besviken nyss, men det blir inte alltid som man tänkt sig... nu ska jag snart ladda om för träning ♥
 
 
 

october, be good to me

lördagens party outfit

RSS 2.0