För det regnar här i Stockholm idag

Eller nej det regnar inte nu, hyffsat väder idag men har ju faktiskt regnat en del dom två senaste dagarna.

Måndag och tisdag har jag jobbat mellan 6,30 och 15,15 och därefter tränat mellan 18,00-20,00. Emellan där har jag städat, fixat mat och sånt som man måste göra. Resten av veckan ser ungefär likadan ut, kanske låter tråkigt men det är så skönt att vara igång med träningen "på riktigt" igen.

I helgen väntas en helg med knappt några planer alls. Ska bli så skönt fast det börjar redan krypa i byxorna, kommer förmodligen inte alls bara vara hemma som jag längtat efter. Det har varit så mycket den senaste tiden, vardagar som helger, så jag har längtat ihjäl mig efter en lugn helg hemma.

Nu ska jag fortsätta jobba! Ha en bra dag! ☀





Grönt kort

I fredags fick jag sluta tidigare på jobbet, vi får gå hem tidigare på somrarna fast får betalt tills den tid som är sagt eftersom det inte finns lika mycket att göra. Hur som helst var Håkan nere i Stockholm så jag hann åka med han hem, var i Borlänge redan vid kvart över två. Spenderade fredagen med sol och bad uppe i Kvarnberget, och lite shopping med mamma.

Lördagen började med golfkursen, sista delen så nu har jag grönt kort. Direkt efter kursen åkte jag till Sanna och Pelle för att hjälpa syrran med makeupen och håret till bröllopet de skulle på, riktigt snygg blev hon (som alltid). Fortsatte dagen med att åka med familjen på dansen vid Kvarnbron, en teater som är i Solvarbo. Farfar är med som en liten akt, samt några andra bekanta så det var kul att kolla.

Det blev en lugn lördagkväll eftersom jag och Pappa hade bestämt oss för att åka och spela golf söndag morgon (06,00). Så nu har jag kört min första riktiga golfrunda, jag var inte bra direkt men det blev bättre. Jag frågade pappa efteråt om inte han också var hungrig men han svar var: "-Nej, men du har ju slagit dubbelt så många slag som mig så inte så konstigt att du är det". Haha, på den nivån var det.

Annars idag har jag mest var trött, jag måste ta tag i sömnen. Det börjar kännas att 5 timmars sömn eller mindre inte funkar. Var upp till Kvarnberget en stund idag också, alltid lugnt och skönt där med mamma och Håkan ❤

Efter en super god grillmiddag på Vretgatan sitter jag återigen på tåget mot Stockholm och en arbetsvecka. och som alltid har det varit toppen att umgås med min underbara familj.☀


Vädret är på topp

Efter en skön dag på jobbet med lite post, fint väder och hemgång tidigare åkte jag och mötte upp bästis i stan. Hon skulle köpa töjningar till öronen innan vi åkte hem till henne för att äta go midda' och snacka skit.

Nu är jag hemma för att kolla Sverige matchen, ser mörkt ut men det är inte över. Håller alla mina tummar och tår 🙊🙉🙈


Golfklubbor

Igår var pappa och Ulrika nere i Stockholm över dagen så efter mitt jobb passade vi på att åka till Dormy i Kungens kurva och kolla golfklubbar. Så nu är jag ägare av ett par klubbor, man blir som ett barn på julafton. Haha.

Idag är jag på jobbet, lite post och vädret är perfekt att jobba i. Ikväll ska jag iväg på träning ❤


Dreamcatcher

Idag åkte jag med Sanna till Täby eftersom hon skulle plocka sin karl som varit på svensexa i Stockholm. Jag hade en tatuering inbokat vid 11 idag så jag behövde tyvärr lämna Öregrund tidigt. Idag har jag gjort en drömfångare och jag är så himla nöjd, tack Aspen.
 
Vad tycker ni?
 
Ikväll har jag varit iväg till Cornelia och firat henne, hon fyllde 22 för någon dag sen så det skulle firas. God middag, efterrätter och bubbel. Ett perfekt avslut på en toppen helg!
 
 

Öregrund

På fredag efter jobbet åkte jag till Öregrund, Pelles föräldrar bor där så Pelle och Sanna är där och hälsar på lite. Tänkte passa på att se fina Öregrund på sommaren och sen mysa massa med syster.
 
Fredagen började med lite vin hos Ullis och Roger, sen grillbuffé och ett glas vin på verandan. En bättre sommarkväll.
 
 
Lördagen gick jag och Sanna ner på staden och kollade i mysiga inredningsbutiker. Man skulle kunna köpa allt men det är tur man bor litet. Sen myste vi hemma (kollade gamla bilder och videosar), tog en vända ner till klipporna, tog en tupplur för att ladda för kvällen. Till kvällen hade vi bokat bord på en mysigt ställe vid vattnet, god mat och efterrätt blev det. Kvällen fortsatte sen med en utgång på Öregrunds nattklubb, Hummel, lite dans blev det innan vi begav hos hemåt och sängen.
 
Jag har haft en super mysig helg med min fina syster och mostergull. Nu är man hemma och fylld med energi för en jobbvecka ♥
 
 
 
 

Tillbaka till verkligheten

Jobbet har rullat på i rasande fart, i måndags jobbade jag över 2,5 timme och igår 1,15. Det känns alltid bra att jobba över även om jag känner mig sliten i kroppen nu. Jag har ett nytt distrikt och det är springlägenheter - 3 trappor upp, 3 trappor ner. Att springa så i 4 timmar tar på krafterna. Oftast tar man hissen upp och springer ner men inte på detta distrikt, får se det som betald träning. Haha.

Annars har jag hunnit med lite städning, träning och så. Som vanligt helt enkelt. Det alltid skönt att komma tillbaka till sina rutiner även om jag gärna skulle ha semester året om.


☀🎶❤


Sista dagarna av semestern

I onsdags var jag och Elsa uppe i Kvarnberget och myste med Sanna, Pelle och Zigge. Vi badade trots det dåliga vädret, bastade, bakade och lite sånt.

Torsdagen spenderades i Eskilstuna på Parken Zoo. En trevlig dag med Ulrika och Elsa, coolaste djuret under dagen var helt klart uttern. När jag väl var tillbaka i Borlänge svängde jag förbi Malin för att kolla in hennes nya lägenhet.

Fredagen började med att Elsa väckte mig vid 07, min enda dag jag hade möjlighet att sova ut. På förmiddagen åkte jag till Torsång för att möta upp Selma och Linda på en fika. Eftersom vädret var underbart åkte jag vidare till Dammsjön där Sanna, Pelle och Kia var. Så nu har jag tagit årets första dop i sjön. Senare på kvällen mötte jag upp Amanda och Madde för en utgång på Liljan. Jag tog det lugnt med alkoholen men hade en rolig kväll.

Idag steg jag upp efter 3,5 timmes sömn för att åka till Scandic och käka frukost med Sanna och Pelle. Hotellfrukosten på Scandic är ju alltid en 10a så ibland får man lyxa till det. Fortsatte sedan dagen med att åka till Säter på golfkurs, ska fixa det där gröna kortet nu. Riktigt roligt var det att lära sig grunderna. Efter kursen åkte jag till Milsbo för att träffa Rebecca, lite skitsnack och solning. Kvällen har varit lugn, familjen har grillat och sen har vi kollat på när Sverige krossade Finland på Dam-EM.

Nu ska jag sova eftersom imorgon ska jag på golfkursen och sen vidare till mamma och Håkan innan tåget väntar ❤❤


En tisdag i Borlänge

Jag har haft en mysig dag i Borlänge, bara hängt runt med familjen. Varit och handlat, lämnat Elsa hos mormor & morfar, fikat, käkat godmiddag med släkten Rydberg.

Nu ska jag snart hoppa i säng. Imorgon ska jag tvinga mig ut på en löprunda (behövs efter Nice!!) och sedan åka till Kvarnberget för bad och mys.


nice i NICE

Jag är hemma från veckan i Nice, allt har varit toppen trots lite dålig start.

Fint väder, sol, bad, hyffsat hotell, festande, High club, Waynes, Far East Movement, retard, poker och bara jävligt mycket skratt.

Kort och gott så, nu sitter jag på tåget mot Borlänge. Ska bli skönt att komma hem och mysa lite ❤


RSS 2.0