sms-bok

för länge sedan fick jag inspiration av en tjej som jag inte vet namnet på. hon skrev i alla fall en såkallad sms-bok. man kan ju inte spara alla sms man har på mobilen så istället skrev hon ner dem i en bok.

klart så ville jag också göra det. första smset är från mars 2006. jag är glad att jag gjord detta för det är faktiskt riktigt kul att läsa igenom gamla minnen som man inte kommer ihåg bara sådär utan bara när man läser det. saker man glömt, bråk, a lot of boys, personer som funnits i ens liv men inte längre, hur man skrev jag älskar dig till alla sina vänner.

jag slutade med detta någon gång under förra året! men jag ska börja igen, gör det ni också.

ett sms från kusin malin: hej. förlåt för att jag är så surig och för att jag sa sådär förut. vi ses och hörs imorgon. du vet att jag älskar dig, föralltid. vad som än händer. GLÖM ALDRIG DET! kram, din malin.

ett sms från en kille: bla bla nu ska jag sova men jag ska drömma om dig! godnatt älskling

30

svar till mamma: ja båda bilderna är tagna i kvarnberget :)

gårdagen började hemma hos max där det bjöds på tårta och lekar, speciellt för rickard. kvällen slutade sen på tegel! kvällen var riktigt rolig och grattis rickard!

idag vaknade jag upp segt vid halv ett, tur det eftersom jag skulle tvätta vid ett. jag har inprincip städat och tvättat sedan jag vaknade! nu ska jag lägga in musik på ipoden till helgen. pusssss

sjuttonnollnoll

ska strax dra och träna. efter det är det snabba ryck hem och göra sig klar för kvällens festligheter!!

två bilder jag tagit, en på sommaren och en på vintern. usch, vinter ser inte alls lockande ut! vad tycker ni? puss


hennes ben slutar aldrig växa



sitter och kollar på tyra banks show, det är med en kvinna vars ben aldrig sluta växa. läskigt!!!!!!

läs mer här också! (skrivet 2007 men jag har aldrig hört det förut, inte alltid snabb)


29

godmorgon! skönt med ingen träning fast jag sov väldigt dåligt i allla fall, hade konstigt och läskiga drömmar.

idag ska jag nog till centrum en stund, jag måste härifrån ett tag för jag orkar verkligen inte lyssna på från och med nu längre! senare ska jag också träna och sen fira rickard som fyller 18år imorgon! möjligen utgång har inte riktigt bestämt mig.

pusss


jag hatar dig

grannen som bor ovanför verkar inte ge sig. klockan är snart tolv och han spelar så hög musik att den lika gärna kan spelas i min lägenhet. det är faktiskt vardag och det är bara tur att jag inte ska träna imorgon bitti! jag är inte speciellt glad nu...

1. jag ska köpa människan en ipod
2. jag ska aldrig (frivilligt) mer lyssna på oskar linnros - från och med nu (den går på repeat där uppe)
3. jag ska köpa öronproppar!!!!!!!!!!!!!!!!!



(jag är bara en aning trött och irriterad så ta det med en nya salt)


te



ska strax sova, inte för att jag behöver eftersom morgonträningen är inställd, men för att jag inte har mycket bättre för mig. sitter och dricker te just nu, rätt mysigt! jag längtar bara LITE till vinter när man kan ha ljus tända, sitta med filt och dricka te "varje kväll"!

foood



gjorde precis en jätte god "baconsallad" (jag älskar pasta så var tvungen att ha det i) !!

sitter och kollar på biggest loser nu, det är ett underbart program. det framkallar alldeles för mycket tårar!


i always miss the summer when it's gone





two and a half men



eftersom jag har så mycket strö tid på dagarna kollar jag på olika serier. det började ju med paradise hotel danmark, sen oc (säsong 3&4) har knappt kollat på de säsongarna och nu kollar jag på two and a half men säsong 1. i helgen skulle sanna ta med sig säsong 6 av one tree hill också (inte sett den men alla andra). om ni har några tv-serier som jag kan få låna så hojta bara till! pussss

27

ligger hemma och kollar på oc, det är så dagen ser ut! ska träna senare också.

min granne som bor ovanför verkar vara besatt av oskar linnros, det är då det enda han lyssnar på! man får väl variera sig lite i alla fall. nu får det vara nog!

oc + ben&jerry's

kan nog inte bli bättre på en söndag!



lördagen/söndag

igår började dagen med serien, vi vann alla våra matcher (6-2 och 5-3)! även om mina prestationer inte var de bästa.

efter det var det bara hem och skynda sig för att vara hos frida vid 19. där blev det middag (tacos) och alkoholdrickande innan vi begav oss till staden. vi var på ett ställe som hette ego, det var helt okej men kvällen slutade tidigt och jag var nog i säng före 02.

idag har jag inga planer så vi får se vad jag hittar på! pussss

morgondagen

jag somnade en stund vid fyra och vaknade upp vid sex. jag gör inget om dagarna förutom att träna ändå är jag tröttare än tröttast!

gjorde tonfisk sallad till middag, mycket gott! sen sprang jag nyss ner och köpte lite godis, var så himla sugen. ska strax lägga mig igen för att jag ska upp tidigit imorgon och åka till serien. efter serien ska jag hem snabbt och göra mig klar för att sen bege mig mot frida där kvällen börjar innan utgång!

vi hörs säkert på söndag. pussss

24



gick till centrum efter träningen och letade ihjäl mig efter någonting. tillslut hittade jag en t-shirt som jag kan tänka mig att ha till en kjol. det är möjligen tråkigt men så får det bli på lördag!

jag är trött, funderar på att lägga mig och mysa framför en film nu. pusss


den slutade såhär...

...med träning. nu är jag hemma och ska strax lägga mig och sova! har blivit sent dessa dagar då jag kollat på ph, men nu blir det ändring igen.

imorgon blir det träning och sen ska jag gå till centrum för att kika efter något nytt till helgens utgång! sen blir det att lägga sig tidigt för att gå upp tidigt och spela serien på lördag. pusss

paradise hotel danmark season 6 - done



i'm done med paradise hotel, 64 avsnitt har jag nu kollat igenom! bästa paret vann också finalen, kan inte bli mycket bättre. men frågan är vad jag ska kolla på nu, har ni några förslag? jag har rätt mycket fritid mellan träningarna.


23

jag har tränat, besökt arbetsförmedlingen och banken. det gick bra! fixade även ett nytt visa kort när jag var där och satte in pengar.

nu ska jag kolla klart de sista avsnitten på paradise och sen får vi se hur dagen slutar! pusss

nu sätter vi punkt för den 19e födelsedagen

flickorna har varit här, även tessan kom. vi hade mysigt, snackade, åt massa tårta, idol, kungarna av tylösand.

nu ska jag sova för att avsluta denna födelsedag. nu är det 365 dagar till nästa, det är nästan lite tråkigt och jag kommer sakna det. man vill ju att alla dagar ska vara SINA! (får ofta ångest över saker, usch)

imorgon blir det två träningspass, arbetsförmedligen (förhoppningsvis) och självklart titta klart de sista avsnitten på ph!

tack alla för gratulationerna idag (facebook, sms, samtal osv..)


22

sitter och käkar lite middag nu, det blev kycklingwok! mycket gott blev det men alldeles för starkt. sitter här och svettas bara pga av det.

till idol kommer mixo och frida förbi, möjligen käka lite tårta och snacka massa. blir nog en mysig avslutning på min födelsedag!

vi får ju inte glömma att det är kungarna av tylösand ikväll också. jag sitter spikad, gör ni?

happy birthday

grattis till mig själv då, haha. jag fyller 19 år idag!



idag har jag tränat och nu har jag inga planer. känns inte som det är min födelsedag eftersom jag redan firat den hemma i borlänge. vi får se hur dagen slutar! pusss


boots

köpte ett par boots igår i borlänge.


inte så blanka som det ser ut, blir så av blixten!


21

imorgon är det min dag! hihi, känns inte så men det är så!

efter träningen åkte jag hem och lagade mat för att sen åka till staden och möta upp jenny. vi gick och klippte oss, jag var osäker om jag ville först men insåg sen att det var lika bra! det är kort men mycket fräschare.

sen gick vi och kikade i några butiker och jag hittade en väska. nu är vi hemma hos mig! ikväll ska vi först käka med flickorna på sandy's för att sen röra oss till hallen och kika på elitserien.

20

det är en bra dag, ni kanske förstår varför! jag har tagit körkort, så himla skönt.




nu är jag tillbaka i stockholm eftersom jag tog körkortet i borlänge. imorgon blir det träning, träffa jenny i staden och sen elitserien på kvällen. ska strax sova för att orka med morgon dagen!


Är och fikar! Har precis tagit körkort :D

foto0187 (MMS)

Är och fikar! Har precis tagit körkort :D


marie



sitter och kollar på ph. jag saknar marie, det är inte lika roligt längre. hon skulle vunnit ju!


this is our time




the only people who can truly know your story are the ones who helped you write it


19

vi har haft många kalas nu, alltså mycket tårta och fikabröd. vi började med kalas i lördags med några från mammas sida. sedan fortsatte det på söndag med mammas sida också (alla kunde inte samtidigt). på söndag eftermiddag var det dags att fira både mig och pappa här hos pappa då. fick i alla fall massa fina presenter, mest pengar och presentkort men det var ju det jag önskade mig. ska försöka fixa bilder sen, det togs bara med ulrikas kamera så får försöka få dem av henne!

ikväll har jag också röstat för första gången. sitter just nu och kollar på valvakat! gick precis med i en underbar grupp på facebook! (se nedan) hahahaha


17

är hemma i borlänge nu. mamma hämtade mig på station och vi åkte till kupolen och käkade världens godaste sallad på kompis! sen tog vi oss ner för att kolla borlänge marknaden, inte mycket att se säger jag bara. sen besökte vi även djurmagasinet, dollar och maxi.

åkte hem till pappa sen, lekte med elsa och sånt. sen övningskörde jag till maxi och handlade igen. nu har vi käkat god middag och sen har jag även bakat till kalaset i helgen. bakade kolakakor (favoriter) och chokladmuffins.

nu ligger jag i sängen och ska sova eftersom klockan står på 05 imorgon bitti. ska jobba sen åker jag och syster till mamma och firar mig med hennes sida. pussss

kvällen

åkte och tränade, sen skulle vi tydligen käka middag med "laget" på en resturang. det var för elitserielaget, jag är nog inte riktigt där ännu men kul att man fick vara med i alla fall. det var inget jag hade planerat så jag fick sticka hem snabbt och hämta andra kläder, ville inte åka dit i huvtröja och mjukisbyxor.

imorgon ska jag träna och sen tar jag tåget mot borlänge där efter. sen möter mami upp mig i stan och vi tar en vända där, tror det var en marknad eller något.

PUSS

16

dagen började som vanligt. nu ligger jag i soffan och kollar på ph.

världens bästa papi fyller år idag, grattis! älskar dig ♥
vi får fira dig och mig i helgen!


jag, elsa och papi


15

dagen började som alla andra dagar - med träning. nu behöver jag aldrig säga det igen för ni vet vad jag gör varje dag mellan 8 & 10. efter det kom jennu förbi och nu sitter vi här med färg i håret, det tar sådan jäkla tid så det är de enda vi gjort. jag färgar bara mitt hår lite ljusare eller tar bort den fula utväxten som börjat titta fram.

ska väl iväg och träna senare ikväll också. jag vill ju kolla på ph! puss


14


peter är absolut snyggast!

dagen började med träning mellan 8 och 10. sedan for jag hem och städade, gjorde fint i både köket och badrummet. sen lagade jag mat, tortellini blev det!

sen var det dags att kolla på paradise hotel igen, har kollat fram tills nu. jag försökte kolla på idol samtidigt men jag lyckas inte så bra. jag vet inte vilket jag tycker är viktigast faktiskt. jag måste skärpa mig snart, jag är på 28e avsnittet nu och det tar 16 timmar att kolla på det. men det är "bara" 36 avsnitt kvar!

pusss


13

det har gått 21 timmar sen jag skrev sist, utav dem har jag sovit 8, tränat i 2 och resten blir det väl att ha kollat på paradise hotel danmark. är på 15e avsnittet nu!!

ska strax göra lite käk för att sen bege mig mot träning. det händer inte mycket på mina dagar, bara träningar inprincip. pusss

paradise hotel danmark



har börjat kolla från avsnitt 1 på säsong 6 på paradise hotel danmark. det var ju inte det smartaste jag gjort eftersom jag är fast nu. det finns ju över 60 avsnitt.. så nu vet vi vad jag kommer göra framöver.


12



pizzan, före och efter i ugnen!


jag & älskade jennu!

kvällen igår var riktigt lyckad! tack tjejer!

jag och jenny började kvällen med att göra hemmagjord pizza, det blev hur gott som helst. sen strax efter det dök resten av tjejerna upp och vi var här en tag för att sedan röra oss mot staden. vi hade lite problem med att välja ställe men tillslut blev det bra ändå!

var hemma sent inatt så jag har sovit bort nästan hela dagen. men söndag är vilodag så spelar väl ingen större roll! hoppas det är något bra på tv ikväll, vill ha en ensam och mysig tv kväll.


done




jag är klar. väntar på jennu!

rakt eller lockigt?

det lutar åt rakt men fan, måste tvätta om håret då...



11

hoffmaestro & chraa var riktigt bra igår!!

idag sov jag ut till kvart över elva, sen har jag städat lite och varit till centrum och köpt en skjorta. ska strax hoppa in i ducshen! ikväll blir det utgång med flickorna och det blir förkrök här hos mig innan. pusss


10

dagen började med träning. usch vad jobbig den var, tack för helg säger jag bara så jag kan vila upp mig.

gick även förbi centrum precis och köpte ett par skor, blev ett par på din sko. bestämde mig för att jag ska köpa två par lite billigare, istället för ett par dyrare. eftersom jag inte kunde bestämma mig vilken modell jag ville ha mest. min ekonomi håller inte för mera eftersom jag är arbetslös just nu!


499:-, Din Sko

ska strax göra mig klar för att åka hem till frankuy (jenny). för att vi sedan ska ta oss till grönan och kolla hoffmaestro & chraa! det blir nog en bra helg. pusss


smärta ni...

hemma från dagens andra träning. sista matchen vi körde orkade jag knappt röra mig, kändes som mitt vänstra ben vägde ton! jag börjar känna lite smärta här och var men det var länge sedan jag körde såhär mycket badminton som jag gjort denna vecka, sex gånger denna vecka än så länge. badminton är faktiskt en extremt jobbig sport för er som inte tror det..

ska strax sova. imorgon blir det först träning och sen mot kvällen hoffmaestro & chraa på grönan med frankuy! puss

skorpor skorpor skorpor



hemma från träningen nu och sitter och knaprar på skorpor. hoppas de inte är alltför onyttiga så som jag äter. ska väl göra mig i ordning och försöka göra något vettig av denna dag. pusss

ps. jag gick in och läste någonstans och de jämnförde skorpor med bullar, enda skillnaden var att de var torkade!


träning

har tränat nu och det gick bra. jag är på bra humör idag, fick ju träffa jenny och sen är det bara en bra dag. nu sitter jag och kollar på skånefruar. det finns mycket konstigt folk, det är ju bara att erkänna!

ska strax hoppa in i duschen och sen sova. pusss


8

mötte upp jenny idag vid tolv i stan. vi började med att leta runt i massa skor affärer för att hitta ett par åt mig. men jag vet varken vad jag letar efter eller vad jag vill ha, så det är svårt. efter ett tag satt vi oss ner på ett fik för att käka lunch, det blev paj för min del. vi satt där ett bra tag och bara pratade, vi har en del att ta igen. sen gick vi förbi mcdonalds och köpte glas, mcflurry magnum brownie, och satte oss i kungsträdgården och myste i det fina vädret. sen försökte vi ta och leta efter ännu mer skor men hittade inget, men vi såg snygga ph-stefan i alla fall.

nu är jag hemma och ska strax börja röra mig mot hallen för andra träningen idag. pusss



vad tycker ni om dessa? jag gillar dem men jag velar på allt.


time to sleep

sängen lockar väldigt mycket fast jag sovit alldeles för mycket idag. jag är som sagt alltid trött nu förtiden så då kan jag lika gärna sova så att jag blir pigg någon gång. har suttit och knapprat i mig kardemumma skorpar under sverige matchen, har förälskat mig i dessa under sommaren på ica.

imorgon dagens ser ut såhär:
träning mellan 8-10
därefter träffa jennu
sen vid 18.15-20.00 är det träning igen.

PUSS

långklänning från london

köpte denna underbara klänningen i london i början av sommaren. den är fortfarande oanvänd, har inte hittat tillfälle för den. men det kommer väl något snart.. jag älskar den i alla fall! 

 


pasta alla carbonara

jag har diskat, städat lägenheten från kläder och smuts och tvättat alla kläder och sängkläder. det finns nog inte bättre än att lägga sig i en säng med nytvättade sängkläder, eller?!

nu sitter jag och kollar på fotbollsmatchen. ska strax diska efter middagen! till middag blev det pasta alla carbonara. jag "följde" ett recept från min bok pasta - över 100 läckra recept.




receptet: pasta alla carbonara
4 port


425 gram pasta
1 msk olivolja
175 gram bacon
4 ägg
5 msk kaffegrädde (tog vanlig grädde)
salt & peppar
4 msk parmesanost (tog vanlig ost

1. Koka upp pastan
2. Stek baconen
3. Vispa ägg & grädde i en skål med peppar & salt. Häll av vattnet från pastan. Häll över baconen i kastrullen, tillsätt äggsmeten och osten. Rör ihop och servera!


7

har precis tränat ett badmintonpass mellan 8-10. min kropp hängde inte riktigt med, det värke liksom överallt. efteråt gick jag till centrum och handlade hem frukost och lunch.

nu är jag hemma och ska strax duscha för att sen lägga mig och sova en stund. sen efter det ska jag städa och tvätta här hemma. pusss

6

jag mami och sanna lunchade idag på coco thai i borlänge, sen tog vi en sväng till kupolen också. hittade ingeting som jag fick med mig hem. sen var det dags att röra sig på tåget och vinka av mami!

väl nere i stockholm var det bara att åka hem och slänga in sakerna i hallen för att åka till hallen på träning. efter träningen kom jenny förbi en snabbis för att hämta en sak. gud vad jag saknat henne!! men vi ska ses på onsdag igen då hon är ledig från jobbet.

nu sitter jag i soffan och kikar på two and a half men, nya avsnitten när jake är äldre och har inte sett alla så har mycket att skratta åt. det känns bra att skratta! ska snart hoppa in i duschen för att sen sova. pusss

5

det är dags att sova. ska upp tidigt imorgon! imorgon åke jag även tillbaka till stockholm och när jag är tillbaka vet jag inte, eller jo, det låter bara spännande att säga sådär.

idag har jag också jobbat. sen har jag ulrika och elsa myst framför "filmerna" teletubbies och dumpad. pusss

4


tog en "neutral" bild, eller när jag var helt avslappnad. haha, kul bara.


hela eftermiddagen och kvällen igår spenderades hemma hos mamma och håkan i kvarnberget. jag övningskörde till lager 157 och fick med mig ett par gröna chinos hem. sen myste vi framför matchen under kvällen med god mat och äppelkaka till efterrätt!

denna dag har bestått av jobb från 6-15! och nu är jag precis hemma från att övningkört med pappa!


en bra dag

farfar mår bra. falskt alarm. vad glad jag blir!


ta vara på dagarna innan det är försent



dagen började super bra men slutade dåligt. jag hatar denna dag!


2

igår åkte jag hem till borlänge efter morgon träningen. väl hemma lekte jag med elsa ett bra tag för att sedan åka på träning. jag var helt säker på att den började 7, men så var det inte utan halv 7. en aning försenad men det gjode inget.

idag ska jag bara ta det lugnt tills pappa kommer hem från jobbet. för då ska vi åka och hälsa på farfar, han ligger på sjukhuset. sen blir det träning! pussss

RSS 2.0