30 september 2011

snart tar vi ett kliv in i oktober, herrgud vad dagarna bara försvinner, man hinner inte med!

håller i alla fall på att packa och ska strax göra mat. åker till göteborg idag som sagt. ska vara i hallen strax efter ett. hoppas ni får en trevlig helg!



Remember that


miss it

saknar verkligen att vara brunette. men ingen tycker jag ska färga det. men vi får väl se, jag gör oftast som jag själv vill ändå ;)




godkväll!

jag fixade det jag skulle i alla fall, eller jag har inte packat klart allt men snart! ska göra det imorgon!

har tränat ikväll och strängat ett av mixos rack.nu sitter jag och kollar på awkward, kommit ut ett nytt avsnitt jag måste ta igen. blir tokig på mig själv. har snart kollat klart alla avsnitt av pretty little liars också.

glömt att nämna men jag åker till göteborg på badminton imorgon - gotelit! hoppas det går bra!


29 september 2011

jag måste sluta fastna framför alla tv-serier, det är ju bra tidsfördriv men det gör att jag inte göra något annat när jag väl börjat kolla.

idag måste jag faktiskt packa, städa och handla mat. än så länge är inget av det gjort. dags att göra något vettigt av denna dag! pusss

U


matty b

en riktigt söt liten kille! endast 8 år! han kommer bli riktigt stor senare, en mini bieber! haha


28 september 2011

vaknade för drygt två timmar sedan, tog en lång sovmorgon, behövde det. nu mår jag mycket bättre!

som vanligt har jag fastnat framför pretty little liars! men ska strax gå och handla och försöka göra något vettigt av denna dag! pusss


true


vi vann!

med 5-2 :) super bra det!

nu ska jag mysa framför tvn.. jag mår inte riktigt hundra. känner mig illamående och huvudvärk, känt det hela dagen men blev värre nu till kvällen.



27 september 2011

goddagens! hade morgon träningen imorse vid halv åtta. sen efter det var jag sjukt seg, först sov jag en stund och sen har jag bara kollat på pretty little liars!

nu ska jag sticka iväg på elitseriematch. idag möter vid aura. hoppas på vinst! pusss


xoxo

säger godnatt med denna bild!


weheartit.com


blåbärssmoothie & kiwi!

tog detta efter träningen idag! gott och nyttigt!


26 september 2011

dagen började med träning - gym och serveträning! det behövdes! nu kan jag serva lite bättre i alla fall, jag vet hur jag ska göra.

resten av dagen har bestått av serie-tittande på pretty little liars! nu är jag fast i en ny serie helt enkelt därför är min närvaro inte speciellt bra! 

och ikväll har jag varit iväg på badminton träning som vanligt. nu sitter jag och kollar på idol men jag kan inte vänta fören jag kan slå på pretty little liars igen! hihi!  


;)


ibland får man

ska väl ta och sova nu. ska upp och träna imorgon bitti. imorgon börjar en ny vecka, ska ta tag i saker då. ska få bort detta sötsug jag har! hatar det!

tänke sen berätta en sak jag älskar. när pappa säger att han är stolt över mig. jag hör det inte lika ofta från honom som från mamma t.e.x. vilket gör det mycket speciellare när han säger det. han sa att var blev stolt när han hade läst om mig på täby's hemsida! ♥

jag känner mig så glad att jag får visa att jag äntligen kan, att man har det i sig. att allt slit på träningarna äntligen gett resultat!

nu ska jag sova! godnatt sötnosar!


lindex illusion

hahaha! typisk min humor! önskar att jag hade sett detta i verkligheten! duktig snubbe!


melissa horn

så himla bra och ännu bättre - hennes nya album! 

"jag har glömt dig en vacker dag"

 


i'm happy!


25 september 2011

jag har inte gjort någonting idag.. jag vaknade vid 11 sen dess har jag kollat tv och suttit vid datan. nu har jag precis duschat och gör detsamma som förut. vilodag är söndag helt enkelt.

ha en bra dag!

whatever


tillbaka i stockholm

hemma från en tripp till trollhättan på två dagar, kort tripp men laget har hunnit spelat 3 lagmatcher i alla fall och jag har varit domare! nu är jag trötter och ska hoppa i säng direkt!


jag och sebbe på elitseriematchen i torsdags!


trollhättan!

dags att röra sig snart! ha en trevlig helg!


min födelsedag!

tänkte berätta om gårdagen nu när jag är ensam igen!

igår började dagen med träning, individuell träning med mårten. sen åkte jag hem och då kom mamma precis! sen umgicks jag och mamma hela dagen, shoppade, åt tårta, käkade lunch och såklart SYSTEMBOLAGET! hade en super dag med super bra presenter! fick ett objektiv till systemkameran, drink glas, bacardii och bakformer!

efter det var det dags att åka mot hallen för elitseriematch mot kista. jag skulle spela dubbel och mixed. jag var nervös över mixeden eftersom jag inte spelar det i vanliga fall. vi börjar spela dubbel och det slutar med utklassning för våran del, ingenting stämde. laddade om för mixed och vi spelade en tresetare och var riktigt jämna! hur nöjd som helst! om jag inte hade haft katastrof servar hade vi nog tagit dem!

efter åkte jag och mamma och köpte pizza och åkt hem och skålade med champange! sen tog vi någon öl och bara njöt av en underbar födelsedag!

nu är den slut och idag vaknade jag och mamma upp ganska sent. så idag har vi bara hunnit varit till centrum och lunchat. nu sitter jag här själv igen, men ska snart iväg igen... för idag åker jag mot trollhättan med division 1 och är domare!

jag är hemma på lördag kväll/natt! pusss


EN TOPPEN DAG!

haft en grym födelsedag som avslutades på bästa sätt! vi vann elitseriematchen mot kista och sen fick jag blommar av täby som present på födelsedagen! nu avslutades den med champange och pizza med mamma!

jag älskar livet!


00.51 - 22-09-1991

föddes jag! grattis på mig 20 år senare!

 


var är ni? finn mig! NU!

Från LeLove - This is what my boyfriend said to me after having a humongous break down over Skype.

"Bub, You've fallen asleep so i'm going to go. But before I do, I just want to let you know how much I love you and wonderful and amazing you are in every way. You are so caring and loving, and i will always love you for that. Please don't let anybody who calls you stupid make you upset, they are only jealous of how smart they know you are. You go to uni, study marketing and get good grades. You drive so competently (and sometimes a little fast, not sure where you learnt that from), make smart and logical choices everyday, you juggle uni and a job, not to mention a needy boyfriend who loves you to death, still have a social life and somehow still find time to make dinner and cuddle your mummy. No stupid person can every do that. If you say something dumb once in a while, who cares! Everyone does, it doesn't define you, its just a part of life. I know i say stupid things all the time like just realising jason deroulo is black. And i know you love me for it.

I know that things seem tough at the moment, with uni work piling up, and girls being bitches at work, and it can feel overwhelming at times. But you will get through this rough patch, and i will be here to help you in anyway possible, even if its just to lend an ear. I wish that i could help you more. I have a super big cuddle waiting for you my love. I hope that things get better soon. I love you so much bub, I've never met someone as beautiful, talented, smart, funny, bubbly, energetic, sexy, cute, loving and caring as you, i and i hope you know that i truly believe it. You are everything to me.I hope everything seems better in the morning, because everything usually is. I'll see you soon my darling, and i can't wait to have you in my arms again. Seeing you sleep like this just makes me want and love you more.

I love you, Xxxx"


detta kallas kap!

var inte på jfr.se och hittade massa smycken och en bodymist från victoria secret! sen 3 ringar på rea också! jag unnade mig det, jag fyller trotsallt år imorgon, en present till mig själv!
 





och vad blev allt detta? ynka 300:- kr! 5 ringar, 1 par örhängen och en bodymist!


21 eller 22?!?!

somnade av här hemma nu i BARA en halvtimme.. jag vaknar upp och reser mig upp. börjar funderar och kommer på att juste idag fyller jag år! haha! eller? nej det var ju fortfarnade den 21a...

nu ska jag laga mat och sen åka till hallen för kvällspass. pusss

det här har jag gjort idag

ser ni? åkte av cirka 12 cm av mitt hår! skönt!



sen har jag mixo och jenny tagit en lunch i kista, blev en god pasta carbonara!


snyggaste stövlarna


önskar att dessa underbara stövlar var mina!


godmorgon!

skrev ett inlägg men allt försvann. nu måste jag sticka iväg på träning också, det blir gym med tjejerna! efter det blri det antingen jobb eller träffa jenny!

pusss

världens kortaste tåg

känns bara sådär ganska onödigt.. eller?




ska i alla fall sova nu. godnatt.


körkortet

har jag haft i 1 år idag!


by me


jag är trött

tror faktiskt jag skulle kunna ta och somna nu. jag blev jätte trött nu på kvällen, fast jag inte gjort mycket denna dag eller jo städat - dammsugit, tvättatgolv, tvätta toan osv. nu är det fint och mamma kan känna sig välkommen på torsdag! (min dag)

men jag håller på att tvätta nu så det blir inge läggdags före 22 i alla fall... sen måste jag göra situps, måste träna magen lite, har varit dålig på det på sistone och det syns. haha. skärpning.

ha en fin kväll!


awkward

börjat titta på en ny serie, awkward! riktigt bra faktiskt! jag röjer igenom allt som finns när jag inte har något att göra på dagarna. måste börja få jobb igen på posten, var dåligt ett bra tag nu.


20 september 2011

gick upp och tränade vid halv åtta idag. det var en bra träning idag, det funkade bra. allt är bra förutom konditionen. men den är inte alltför svår att träna upp.

nu är jag hemma med mixo. vi väntar på att karolina ska bli klar hos kiropraktorn eller hur vare? naprapat? vi har haft världens diskussion om det imorse, men vi tycker bara olika så vi gav upp. sen ska vi till centrum och luncha! trevlig dag!


dif är kärlek

det bästa jag sett idag! kärlek på det! bäst när det gäller! ♥


jag syster & kusin

hittade en söt bild på oss på facebook från i lördags!


twitter

alla nya läsare följ min twitter @amandaandren! :)

godkväll!

tack alla, ville bara säga det!

ikväll har jag varit iväg på träning, som vanligt ska jag väl säga, men det gick väl bra. bestämde mig också för att i helgen åka till trollhättan med division 1 och vara domare! jag valde alltså tjäna pengar istället festa, det svider lite men det kommer flera gånger. låter ju jätte töntigt, men just nu är jag inne i period med mycket sånt och jag gillar det så jag tänker inte bry mig!

sitter och kollar på idol och äter yougurt! ♥

favorit film

när jag var något yngre.. jag älskade denna film. jag kunde titta på den flera gånger i rad. jag vet inte ens varför jag tyckte om.


friends with benefits!

tänkte sova en stund när jag kom hem från träningen men istället blev det att jag slog på en film och log under täcket och kollade! blev filmen friends with benefits! riktigt bra film! 


godmorgon!

gick upp vid sju och var super trött! jag gör mig i ordning och sitter klar för att strax röra mig till hallen men så skickar mixo sms att hon försovit sig. jag sitter alltså fortfarande här, ska åka om 40 minuter först. funderar starkt på att sova de där 40 minutrarna, galet trött!

efter träning idag har jag inga planer alls. vi får se vad som händer. skulle ju behöva åka hem och städa upp här i lägenheten, ligger saker lite överallt! pusss

18 september 2011

hoppas ni haft en bra dag! jag har haft en riktig bakisdag men tacos och godis ätande!

men nu ska jag sova. ska upp och träna imorgon bitti, i nya linnet! otur för mig! pusss


födelsedagsfirande!

hade en så sjukt bra kväll igår! men jag mår som jag förtjänar idag, huvudvärken ger sig aldrig!

tänkte visa bilder på presenterna jag fick igår! ännu ett stort tack!


av jenny!


av sanna och pelle! alltså den man har smycken i!


och detta av sanna och pelle


av karolina och mixo!


av familjen eriksson! tackar jätte mycket här till dig åsa eftersom jag vet du läser! jätte fin verkligen!



TUSEN TACK!

hade verkligen en super kväll igår! TACK TACK TACK! ni är så bra mina vänner!
sen fick jag finaste presenterna! visar senare!


who are you?


17 september 2011

hade en grym ute kväll igår! tog på mig ett par grymt sköna klackar och det gjorde så jag orkade dansa hela kvällen! tack för kvällen sara och mixo!

nu har jag precis vaknat och ska hoppa in i duschen. sen har jag mycket som står på schemat. nu får ha en trevlig dag ifall vi inte hörs mera! idag ska det firas! staden är osäker!

pusss

tagga nype!

nu är jag klar! ska åka hem till sara och co. för att föra! sen bär det av till staden! ha en trevlig kväll!

 


ung cancer





pappas födelsedag!

grattis bästa pappa! jag älskar dig! ♥


snyggaste pappa!


16 september 2011

åkte och körde badminton + gym imorse med mixo, sen bestämde vi oss för att åka till mörby badet och ta en simtur! blev en solning i solariumet också! 

sen åkte vi till täby centrum och käka subway till lunch. sen åkte vi till arninge för att storhandla inför imorgon! ännu är inte allt köpt men all mat är handlad!

kom precis hem och nu ska jag andas en stund för att sedan börja göra mig iordning inför ikväll, för det blir nämligen utgång idag med! nype blir det ikväll! ska dock ta det lugnt men varför inte gå ut och dansa lite!

 hoppas alla får en trevlig dag! pusss

stockholm vs borlänge

ni ska veta att det bästa jag gjort är att flytta till stockholm. det bästa beslutet jag någonsin tagit. MEN det finns alltid ett men... det är jobbigt att alltid behöva vara långt ifrån sin familj. hur gammal man än blir behöver man sin familj ibland eller så behöver de en.

jag känner att jag är där nu. jag skulle mer än allt vilja vara hemma nu och krama min syster. min älskade syster. du som är min andra hälft. jag är inte där när du behöver mig och det gör fruktansvärt ont i mig att vara så långt ifrån dig. jag längtar tills lördag - tills jag kan ge dig en kram! en kram som säger att allt kommer bli bra!


NI

haha förlåt men jag sover inte ännu. tänkte bara säga att jag älskar att jag har fått så många nya läsare, tror de är det som motiverar mig till så många inlägg. har nog aldrig skrivit såhär många inlägg per dag förut. ni får gärna skriva en kommentar ALLA ni som tittar in här och säg vilka ni är! 

"I wonder if anyone thinks of me when they can’t fall asleep at night."


badmintonträning

har varit iväg och tränat nu ikväll. det kändes riktigt bra, var pigg i benen idag men var nog för att valde att hoppa över träningen imorse. jag har ont i benhinnorna så jag tar det lugnt då jag inte har en tävling i helgen!

när jag kom hem gjorde jag en tallrik gröt med äpplemos på, älskar hemmagjord äpplemos! det bästa! nu ska jag kolla lite tv och sen gå och sova, ska upp ganska tidigt imorgon och träna.

natti ♥



en lite kort film från min match i tisdags (klicka ifall ni vill se). ja ni ser rubriken men jag tänker faktiskt INTE vara besviken. hon ligger 29a i världen och jag är inte med på världsrankingen (skulle säkert ligga 400 eller något). jag är nöjd ändå! jag ligger ändå topp 10 i sverige!


Remember love doesn’t find you on its own


irmis valpar!

är de sötaste som finns. tänkte ge er lite bättre bilder. jag älskar dem, vill ha alla! tur att en blir våran i alla fall! hihi!


en av dessa söta flickor blir våran! (min favorit är hon till vänster, sen första gången jag såg henne)


pojkarna!


födelsedagsfirande med pappa

några bilder från födelsedagsfirande vi hade hos pappa i helgen!




15 september 2011

idag är det en vecka kvar tills jag kan inviga systembolaget! grymt va? haha! och jag kommer vara där!

idag tog en lång sovmorgon för att sen trycka på tvn och kolla klart one tree hill avsnitten.. nu vill jag att syster ska ta med sig säsongerna ner så jag kan försätta kolla! jag har bara 8 avsnitt av första säsongen! jag älskar början när haley och nathan blir kära, världens finaste kärlek.

sen var jag ner och fixa med lokalen som jag hyrt för lördagen! vi ska ju fira mig! har fått nyckel och betalat så det känns bra!

nu ska jag städa eller plocka ihop alla saker som ligger på golvet. behövs eftersom folk ska komma hit och sova här på lördagen. pusss

här snackar vi duktig...

... på att jonglera med bollar! dessutom är hon upp och ner! galen kvinna!


breaking dawn part 1!

EXCITED!
"as long as we both shall live"




den officiella trailern är äntligen här! underbart bra! kan bli den bästa filmen av alla!


unbroken


two and a half men season 9!

detta ser helt fel ut. komme bli jätte konstigt att kolla på. jag älskar charlie sheen, kom tillbaka!


14 september 2011

idag har jag jobbat och nu är jag trött. men jag ska iväg och träna snart. finns inget att skriva, jag känner att jag inte bryr mig för det finns så mycket viktigare saker i livet. man vet aldrig när det är försent. man måste ta vara på livet!

kan väl passa på att gratta mikaela som fyller 18 idag! stort grattis!

pusss


godnatt mina vänner!


weheartit.com


livet är orättvist!

♥ jag tänker på dig och hoppas allt blir bra, det ska det bli.


elitseriematch!

nu ska jag åka till hallen för att sen åka till uppsala och spela! önska mig lycka till (kan behövas)!


13 september 2011

gick upp tidigt imorse för att träna vid halv åtta. men var jätte seg i benen, men nu har jag sovit i drygt en timme så nu är jag fit for fight tills ikväll!

ska gå ner och slänga i två tvättmaskiner och sen gå till centrum och köpa lunch! ha en bra dag! pusss

godkväll

hittade lite saker idag på kupolen, flipflop, boots och ett fodral till kameran! sen lunchade jag också med mamma och annelie! det blev en god mexiansallad!

sen vare dags att sätta sig på tåget. resan gick fort eftersom det blev wordfued hela resan. beroendeframkallande!!

ikväll har jag tränat och nu ska jag ta mig mot sängen. måste ladda upp med bra energi tills imorgon. för jag ska nämligen spela elitserien imorgon!






godnatt!


tillbaka till stockholm

ska åka tillbaka idag men först ska jag åka till kupolen och titta på fodral till digital kameran och sen shoppa upp mitt presentkort! jippi!


godnatt

ikväll åkte jag och träffade mikaela också, var alldeles för länge sedan. önskar jag hade mera tid när jag var hemma men svårt att få ihop allt. men en stund är bättre än inget!

vi såg det roligaste programmet, partaj, alla borde kolla på det! nya söndagsprogrammet!

nu ska jag packa ihop lite och lägga mig och sova. men jag kan inte sluta spela WORDFUED! man blir besatt! ladda ner den appen så möts vi, amandaandren heter jag! hihi!


9/11 anniversary


digital kamera

fick en grym digital kamera (jämfört med min andra i alla fall)! en sony! (visar senare)

tog denna kolla bild, man kan ta bild av ett helt rum typ, coolt va?! haha


dåligt bild i rummet, men skulle visa ungefär hur!


underbar dag!

haft en jätte bra dag verkligen. fick jätte fina presenter och god fika! fick en digital kamera från pappa, ulrika och elsa, en hårddisk av farfar och ingalill och presentkort från gun och johonny! tack tusen gånger om!

min present till pappa var detta, fyndigt eller inte? något annorlunda i alla fall.


syster <3



11 september 2011

hemma i borlänge efter super mys uppe i kvarnberget! nu ska jag göra mig i ordning för sedan kommer folk hit för att fira mig och pappa! jag fyller ju inte år fören om två veckor men jag kommer inte hem fören mitten av oktober så vi får ta det nu, gör inget för mig! hihi!

sen idag är det ju dagen med stort D, world trade center grejen, lägger en tanke åt det hemska också! ♥


mamma-mys är det bästa!



random pic. av mig


hallå! jag har ju jobbat hela dagen och di...

3a1a4d9472a0fb52 (MMS)

hallå! jag har ju jobbat hela dagen och direkt efter jobbet åkte jag hem till pappa och bytte kläder för att sedan åka till kvarnberget! tar det lugnt och njuter av livet här uppe! hoppas allt är bra! en bild kommer på min och mammas "pina colada" som jag duktigt fixade, ska kanske satsa på det? bartenderutbildning någon? :d


irmis valpar <3

blev en trevlig dag! först kom de ner och vi gick en vända till centrum för att käka lunch, kinabuffé!

efter det styrde vi bilen mot maria och co! där vi äntligen fick träffa irma och hennes bebisar! jätte söta och jätte små! där spenderade vi hela eftermiddagen för att sen röra oss hemåt.

nu sitter jag i soffan med datorn och funderar på om jag ska gå och lägga mig. jag ska jobba imorgon på ica, 6-15! sen åker jag direkt upp till kvarnberget för att spendera lite tid med mami och håkan! saknat!

puss


Ett nytt hål i örat! Vad tycks? Snart hemm...

08f57f052af16d69 (MMS)

Ett nytt hål i örat! Vad tycks? Snart hemma i alla fall!


make it happen!

gör ett tidsinställt inlägg ifall jag kommer hem sent idag och har inte möjlighet till uppdatering! jag är förmodligen och kollar på de ursöta valparna och det tackar man inte nej till!


ha en trevlig dag!

nu är jag klar och ska invänta de andra bara! vi hörs!


jag idag!


9 september 2011

har precis kommit hem från träningen. blev ännu ett hårt pass, men man älskar det lika mycket varje gång... efteråt! haha!

nu håller jag på att koka ägg som blir dagens mellanmål. sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar! för vet ni vad?

JO, älskade pappa, ulrika och elsa kommer! gud vad jag saknat dem (såklart alla andra i familjen med, men just de för att jag får träffa dem idag)! vi ska åka och kolla på irmas bebisar, små irmisar! hoppas ni får en fin dag!


såhär söta fast svarta! jaaaa!


godnatt - newkid


godkväll!



håller på att kolla på sol,fest och oroliga föräldrar! riktigt kul program! men jag skulle nog inte vilja att mina föräldrar skulle kolla på mig, men de är ganska lugna av sig så hade väl inte gjort alltför mycket egentligen! 

har tränat ikväll igen, var segt men det gick. har ont lite överallt, blir väl så om man är otränad och kör helt plöstligt järnet i en vecka. 

har precis fått i mig ett äpple och två ägg! nu ska jag ta mig till duschen! trevlig kväll! 


 


rädsla

detta är jag rädd för just nu. saker är så bra just nu. jag kan verkligen inte klaga på någonting. jag är lycklig. men det varar inte föralltid. man kan ju bara vänta på det dåliga. det måste väl drabba mig också!


8 september 2011

tränade imorse som bl.a. tog all min ork, var en ganska jobbig träning men välbehövlig! nu ligger jag i sängen och kollar på ellen!

jag tycker det händer allt för mycket i världen just nu. kan inte allt bara stanna upp så vi alla kan få vara lyckliga. vi förtjänar det. ♥



stefan liv

det som är extra tragiskt med sånt här är att han nu lämnar bakom sig två små söner som måste växa upp utan deras pappa. skickar så många tankar jag kan till familjen. detta ska inte få hända någon.

tycker sånt här är jätte jobbigt...



han och hans små och otroligt söta pojkar



deras "bröllopsvideo" - från i somras - http://smallpigart.se/show/annastefan/


long time


hittar ni mig? eller kan inte var svårt?!


R.I.P

stefan liv.
och resten av ryska hockeylaget.




newkid - jag gråter bara i regnet

en vacker låt... helt enkelt!



För jag, kommer aldrig låta dig få se mig svag
Jag gråter ba i regnet
Super stolt, hon vill veta vad jag tänker
Men baby om det ändå var så enkelt
Men vaför vill du stå med mig i regnet, i regnet, i regnet
Varför vill du riva ner mitt stängsel
Baby jag vet ändå vad som händer
Så jag gråter ba i regnet




7 september 2011

jag skulle upp och gymma imorse. men jag vaknade av klockan och var så galet trött, har sovit dåligt inatt. jag skickade ett sms och sa jag behövde sova vidare. ibland blir det så!

har fortfarande inte tagit tag i mycket. ska inte göra något speciellt alls idag förutom träning ikväll. pusss

hon får mig alltid att le!

möte upp jenny vid jobbet och vi tog oss mot gamla stan till ett mysigt café! har saknat henne mycket! äntligen är hon tillbaka och jag med! tack för idag hjärtat! tack för fikat! love u!

nu ska jag kolla klart sveriges match, sedan packa och sova! puss




Note


6 september 2011

dagen började med träning med RIG! drömde om "mördarträningen" inatt, men det gick bra faktiskt! ska nog gå dit några flera tisdagar, riktigt bra träningar egentligen!

efter träningen åkte jag till kista och lunchade med mixo och kotte! sedan skulle de göra hemligheter så jag gick själv ett tag!

nu är jag hemma och ska vila ett tag innan jag ska iväg igen, ska nämligen träffa efterlängtade JENNY idag!




godkväll!

hoppas ni haft en fin dag!

jag var super glad att jag tog mig ut och sprang idag (jag hatar ju det). men på badminton ikväll visade det sig att jag var hur seg som helst i benen och inget ville sig, skit träning! men snart när jag kommit igång med all träning igen går det nog bättre... sommaren var ju ingen höjdare på träningsfronten precis.

imorgon ska jag tränar halv åtta redan. ska träna med RIG igen som inte hänt drygt ett år. kan bli kul även om tisdagar är hemskt jobbiga.

nu måste jag sova och samla energi tills imorgon! godnatt!


fixade sannas design idag också! kolla här!


love is complicated


photoshop!

håller på att trixa och fixa på photoshop! älskar det! jag håller bara på att lära mig så allt kanske inte är perfekt, men jag blir bättre!

ny header på det, :)

godmorgon måndag

en ny vecka! ska försöka äta bra mat denna vecka och inge onyttigheter, vi får se hur det går!

vaknade upp sent idag men då knöt jag på mig löparskorna och gick ut och tog en vända, 6km blev det. känns bra!


different friends


ABTRONIC HURTS!

kände mig så onyttig idag.. tänkte vara ännu latare och ta fram abtronic! jag inbillar mig att den ska ge resultat men aldrig märkt förut. nu kör vi.

att man alltid åker dit på tvshop.


tattoo

skulle vilja göra den tatuering. jag har länge velat göra någoting för oss systrar. jag vill skriva våra födelsedatum men det skulle bli ganska mycket, eftersom det inte gick att ha det som jag hade tänkt när jag pratade med aspen. men sen såg jag lite inspiration och kom på denna fina, tror denna är skulle vara perfekt, enkel men som betyder MYCKET! vi.. tillsammans, är allt.




eller denna?



min dag - 4 september 2011

kotte som sov hos mig kom senare förbi hallen och gjorde mig sällskap ett bra tag, gick och köpte pizza till lunch och fördrev tiden. dagen gick alltså fort.

ikväll kom kotte och mixo förbi och vi körde halv åtta hos mig! blev till förrätt - bruschetta, varmrätt - pasta carbonara och efterrätt - vitkladdkaka! mums! hoppas jag vinner! haha

nu sitter jag framför tv och kollar på idol. blev nyss massa tårar då det var en tjej med som hade en sådan hemsk story bakom sig. jag önskar verkligen att man var mera tacksam över det man har, jag måste verkligen bli bättre på att uppskatta det jag har!

tack vänner för en bra dag ♥ ni är så bra!


i'm blessed!


lördags

lördagen kvällen var jätte trevlig! men dock blev det bara 4 timmars sömn för att sen gå upp och jobba, men jag mådde i alla fall bra! 

lite bilder från igår




facelook and outfit

party ikväll!





dålig bild men har i alla fall på mig skinnshortsen och en topp från london!


vitkladdkaka

gjort en vitkladdkaka nu. fick ju lov att provsmaka den. och ärligt? nej inte jätte god. vanliga är så mycket godare. den smakar mera som en kladdig sockerkaka, inte alls vitchoklad. men alltid kul att testa!



Receptet är i alla fall!

2 ägg
2 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
2½ dl vetemjöl
3 msk apelsinjucie
100 g smält margarin
100 g smält vitchoklad

Rör ihop ägg och socker. Sikta ned vaniljsocker och mjöl. Tillsätt sedan apelsinjucie, smält choklad och smält margarin.
Rör smeten slät med hjälp av en slickepott.
Häll smeten i en smörad och brödad form.
Grädda mitt i ugnen i 150 grader i ca30 minuter!

(ps. ska helst stå i kylen en natt för att bli som godast! vi hppas alltså den är super god imorgon!)


godmorgon lördag!

vaknade upp till en bra lördag. bara lite seg att ta tag i saker, måste plocka undan kläder och baka en vitkladdkaka! har aldrig gjort det förut men blir säkert gott!

var nyss ner till centrum med mixo och fixade groggvirke tills ikväll, det blir tydligen party ikväll? jag som skulle ta det lugnt denna helg, man som tur är lever man bara en gång!

vet ni vad jag gjorde mer? KÖPTE SKINNSHORTSEN! jag som inte fick... men jag var tvungen, blev kär, man kan faktiskt inte rå för sina känslor! haha!

pusss


no arms. no legs. NO WORRIES!

shit vilken underbar kille! han uppskattar verkligen vad han har istället för vad han inte har! jag önskar att jag vore mer som honom! skulle göra vad som helst för att få träffa honom, honom ser jag verkligen upp till!


bieber time!

jag tycker ärligt att jb är grym på det han gör. han är duktig på nästan allt. han gör så mycket för världen också. han har fötterna på jorden helt klart. jag är inte storm förtjust i hans musik men sjunga kan han helt klart. men han blir äldre och sen när han får den riktiga mans rösten kommer nog musiken bli grym!

över till det jag skulle säga om honom istället, såg precis en bild på honom därför jag fick lov att skriva. DRA NER STRUMPORNA, snälla! det hemskaste jag vet! man får ha långa strumpor tills shorts (helst inte), men man behöver faktiskt inte dra upp dom till halva vaderna...


jag fyllde 16!

saker har förändrats sen dess.. eller vad tycker ni?



2 september 2011

jag tänkte ta en lång sovmorgon idag men vaknade redan vid 10, så jag gick upp och käkade frukost eftersom magen kurrade! blev havregrynsgröt med äpplemos på (hemgjord från mamma, mums)!

har fixat en bra present till pappa när han fyller år (16 september, det gäller att vara ute i god tid)! men hade tänkt fira honom nästa helg då jag kommer hem!

sen duschat och varit nere och handlat! hittade ett par skinnshorts (fejk) som jag så gärna vill ha! men jag försöker spara eftersom jag shoppade så mycket i london!

nu sitter jag och äter en omelett med bacon. ska strax göra mig iordning för jobbet och sen åka iväg till hallen! pusss


i was broken - marcus foster

en väldigt fin låt!
gissa vem som är med i denna musikvideo? KRISTEN STEWART! oväntat, hennes första musikvideo (fast hon gör inte mycket)



Said I used to think the past was dead and gone
But I was wrong, so wrong
Elements of blindness make you strong, make you strong
In my time, I melted into many forms
From the day that I was born
But I know there's no place to hide
Stuck between the burning shade and the fading light


1 september 2011

varit och tränat nu, gick helt okej förutom att jag har jätte ont i rumpan (ena skinkan)... trodde jag sträckt mig men vet inte alls nu, mysko! hoppas det försvinner snart!

och angående cypern så ska vi nog åka dit på en badminton tävling i oktober! hoppas det blir av!

sen tänkte jag att alla som läser min blogg måste kommentera vad jag kan göra till förrätt på lördagens "halv åtta hos mig" som jag ska fixa? hihi! behöver massa förslag!

pusss

första dagen av min månad

hihi, bara för jag fyller år denna månad! längtar så för att bli 20!

varit en regning dag på jobbet idag med, men idag fick jag ett bra område och jag blev klar mycket tidigare än vanligt! kom hem lite tidigare idag alltså.

ska strax göra mig en omelett och åka till hallen för träning. ha en fin kväll!


på väg till jobbet


RSS 2.0