Gott nytt år folket!!! Hoppas ni får en gr...

imag0288_1325352 (MMS)

Gott nytt år folket!!! Hoppas ni får en grym kväll, det ska jag ha ;-) KBK!!!


31 december 2011

men hallå! dags att börja tänka på planerna för ikväll och tagga till! kom precis ur duschen och ska väl börja packa ihop allt snart... så jag vet att jag får allting med mig!

ska åka och träffa mamma vid tre för att få mina byxor tills ikväll! de åker nämligen på nyårskryssningen så jag hinner möta upp dem!


MITT 2011 - DEL 2

dags för sista delen.

JULI



peacefuckinglove. en av de bästas sakerna på året. underbart att mina fina tjejer kom upp och gjorde denna vecka oförglömlig. dock jobbade jag hela veckan men det löste sig.



familjen andrén tog en vända till furuvik och besökte alla djuren och hade allmänt mysig familjedag! en bra vilodag på det fullspäckade arbetsschema. positivt med att jobba mycket är att man vet man ska göra idag. haha


myste med "gamla" vänner! äntligen tog jag mig tillfälle och träffade amanda som man hade mycket att ta igen med!


när jag väl hade en ledig helg tog jag och åkte tillbaka till kära stockholm. träffade finaste vännerna jenny och frida. först aw och sedan middag. en bra helg.

mycket mer än så hände inte mellan alla jobbtimmar! men det var en bra månad ändå! på jobbet är man alltid glad ändå för man är omringad av fina arbetskamrater!


AUGUSTI


välkommnade familjen andrén hem från deras semester med denna goda måltid! man måste smaka för att inse vad man missar! lchf paj!



tog min lediga dag och åkte upp till mamma och håkan. vi gick långpromenad, plockade blåbär och hallon för pajen. sedan låg vi vid poolen resten av dagen. det är det bästa när man vill njuta av livet. åka upp till mamma och håkan, ligga vid poolen och bara lyssna på ljudet av träden.


jag och linda bestämde oss för en vinkväll och utgång på det! självklart hade jag på mig min finaste virkade klännigen med ett skärp i midjan, SOMMAR!




jag och sanna tog en weekend till london och njöt! vi var helt slut så blev en lugn resa med mycket shopping, perfekt för oss!

första tävlingen var igång här i täby! bara ladda om och börja träna från sommaren som blev lite slö på den fronten!


SEPTEMBER


jobbet på posten fortsatte när jag kom tillbaka efter sommaren. lika bra var väl det eftersom senare blev inte mycket jobb alls.


gjorde mig en vitkladdkaka för första gången. den skulle invigas på "halv åtta hos mig", alltså hos mig denna gången. förrätt: brushetta med tomat, pasta carbonara och sen vitkladdkaka.



partykvällarna fortsatte...


catch up med jenny efter sommaren!

juste, stefan liv omkom även denna månad. rest in peace!


åkte och träffade irmis bebisar! och sötaste udda som även är vår nu!


mamma och jag gjorde pina colads! mumma!


Emma fick även reda på om sin hjärntumör denna månad. en jobbig månad för många nära och kära. men emma är den starkaste som finns så hon ska klara sig igenom det! ♥


kalas för mig!


födelsedagsfesten jag hade för vännerna här i täby! en grym kväll på alla sätt! älskade den!


mamma kom ner och överraskade mig på min riktigt födelsedag! hon hade med sig tårta och sedan spenderade vi förmiddagen i centrum för att inviga systemet, äta gott och mysa. kvällen avslutades med elitseriematch, som tur var spelade jag super bra. fick även blommar av täby för jag fyllde år! sedan avslutade jag och mamma med skumpa och pizza!


OKTOBER

fixade ett kontrakt med babolat, blev sponsrade av badminton grejor. behövligt.



hade ett försenat kalas uppe hos mamma med släkten där!


gjorde en tatuering som jag länge velat göra. mina älskade sytrar, vi mot världen.


vi åkte och hämtade nya valpen, sötaste udda.


middag med jenny på vapiano! ceasersallad, mumma!



gick ut och fotade att hösten var här. önskade att jag tog mig mer tid till det. älskar att fota juu.


jag och syster körde all in på halloweenen som vanligt! älskar att köra all in, allt blir dubbelt så roligt! kul kväll, men på kåren, så vad trodde jag?!


NOVEMBER


blev super taggad på att köra all in på lchf dieten! jag och mamma bakade bröd, jag gjorde chokladbollar osv. men vid jul där tappade jag det. ska börja snart igen.


sanna kom ner och vi laddade upp för kvällen med stort K! vi käkade på vapiano, tog ett glas vin och bara längtade! vi kom in på globen, satt och väntade.. klockan tickade... efter 45 minute kommer det och säger - INSTÄLLT. sugit som fan.


sanna var nere hos mig ganska mycket den här tiden, mycket tävlingar och sådant. vi körde denna bild på nya trenden som var: FRYS!




åkte iväg till norge och var taggad för tävlingen! första matchen, första bollen skadade jag mig. efter det var jag skadad i 3-4 veckor och dog av längtan till badmintonen.

 hoppade för första gången på kryckor och insåg att jag verkligen hatade det. eftersom jag inte hade kryckor i oslo hoppade jag på ett ben men på oslo flygplats fick jag en rullstoll, fyfasen vad skönt. man får gå före i kön, man får skjuss och ja bara positivt!!



och jag hoppar över månaden december, känner att den är nu så alla vet vad som hänt då! puss på er!




new years eve

laddar för imorgon - går i skorna (tränar) och tog en cider! tagga för imorgon!

det blir middag och sedan pasha imorgon med folket, det blir nog hur bra som helst!


mitt 2011 - del 1

eftersom jag vill vara lika som alla andra så visar jag hur mitt år varit!

JANUARI

fest! året började med en nyårsfest som var ganska spårad ändå sedan fortsatte det med fridas födelsedags fest som var spårare än spårast, som alltid när man är med jenny och berfin.


nyåret!

spelade min första eller andra elitseriematch! idag har jag spelat ganska många mer! framgång!



tog inte alltför mycket bilder denna månad. men jag vet att det var mycket fest, jag som inte festar så ofta. men det var en riktigt bra månad trotsallt.

jag blev även anställd på Proffice, ett rektyreringsföretag. Jag började på posten som jag fortfarande göra idag. Jobbade även extra på ICA lagret och i hallen. 


FEBRUARI




sanna var på besök så vi alla tog ett tegel besök efter att ha spelat badminton hela dagen. kom till kvartsfinal i singel i senior sm! sen hände en rolig sak på tegel som vi än idag kan glädas oss åt!

skrev på bloggen denna månad: detta år har börjat fantastiskt, bästa året någonsin.

jag brände också hela handen från stekande fett. gjorde så satans ont. kunde inte ens träna den kvällen. efter denna gång har det bara gått utför, har bränt mig ett X antal gånger efter det.


det var också tre år sedan en av de finaste änglarna intog himlen. finaste finaste farmor!



ännu mera fest, fest nog fler gånger än så här men det jag har bilder från. jag brukar verkligen inte vara ute så mycket men detta år har varit fest året för mig. denna gång med fina människor från borlänge!

mycket badminton spel, träning och tävling. men det är det VARJE månad! badminton är min vardag! ♥


MARS


bokade efterläntade biljetter tills Rihannas konsert i Stockholm med syster! som jag längtade! men sedan var hon sjuk när det väl gällde.


tandställningen var ÄNTLIGEN borta. efter 1,5 år!


började göra smycken av olika slag. beställde hem delar på olika hemsidor och satt och trixade. det är kul men jag spenderar inte mycket tid på det längre.


träffade älskade jenny så ofta VI kunde. hon jobbade, jag jobbade och jag tränade mycket vilket gjorde det svårt. men vi tog vara på stunderna.



jag mixo och karolina började med "halv åtta hos mig". mixo var först ut!


APRIL

mycket tävlingar och jobb. blev även magsjuka under några dagar.


träffade jenny och fikade och tog vara på tiden.


var i borlänge och var barnvakt åt lillasyster. då åkte vi till hallen och hälsade på syster som var där med girls of badminton.


våren var här! solen och allt underbart som man saknat! träffade mikaela och myste, som jag inte träffat på ett tag utanför banan. besökte plättbacken och myste på en filt.


glasstider igen med familjen! wiho!


besökte även ida's studentskiva och festade! jag och jenny var på väg till hawaii men hamnade där ;)


utgång med nytt folk och syster!


träffade på min bästa kusin ute! som jag saknat henne! kom hem från norge!


påskmys med familjen!


köpte mina älskade rayban solisar! underbara och användes flitigt precis när solen kommit fram!


valborgsfirande för älskade vännerna mikaela och johanna som fyllde 20!


MAJ




jag och karolina åkte på en badminton resa i danmark! perfekt för mig som älskar danmark!

var på tessans studentskiva med beachtema! underbart bra tema sådär innan sommaren! bra kväll med nya människor!


favoritmaten ett bra tag där! ceasersallad ungefär!


jag och mixo var på sebbes studentskiva, med tema: vad ville du bli när du var liten. vi körde på badmintonproffs!

tog mig även an en grillsfest med grabbarna. blev en bra kväll tillslut och mixo gjorde oss även sällskap på tegel.

JUNI



var studentfirande för kära vännerna ida och tessan! önskar man fick ta studenten igen!



tog mig ännu an en kåren kväll och vet hur dom slutar! det går inte att inte spåra dessa kvällar! galen kväll och jag kan skratta åt den än idag! solouppträdande på karoke, shots i hörnet m.m


tog och spelade beachvolley i det fina vädret!


tog en vända till grönan med karolina, mixo och johanna! åkte en bergodalbana, helt galet men jag överlevde!



firade även berfins student. kurdiskdans och grejer.


besökte även oslo under ett par dagar! hälsade på kusin och matilda! mycket trevligt och den baksmällan slog ALLT. men det ska vi göra snart, jag kommer snart!


drog till borlänge över sommaren! för att bland annat jobb på ica lagret, nöjd och glad ändå!



sådär, första delen klar! nästa kommer ikväll eller imorgon! puss




30 december 2011

näst sista dagen av 2011. känns läskligt när man tänker att det faktiskt aldrig mer komma bli denna dag - 30 december 2011.

imorse när jag vaknade och började dagen med att läsa andra bloggar insåg jag att jag var tvungen att skynda mig till systemet. insåg inte att det skulle vara mycket folk.

nu ska jag strax gå mot tåget och åka mot staden! vill verkligen hitta någon fin party topp!


the notebook of love

It sucks when you know that you need to let go, but you can't, because you're still waiting for the impossible to happen.


weheartit.com


attans - missa cupcakemyset

på våningen ÖVER igår! jag tyckte det var ett jävla liv igår - en massa skratt, dunsar, skrik m.m (mer än vanligt)! jag var SÅÅÅ nära på att gå upp och ryta i åt henne en gång för alla! men sådan tur att jag inte gjorde det, då hade jag skämt ut mig för livet...

för dessa var där...


rosanna annie daniel jackie lina och ja de andra...


JA, TACK!


29 december 2011

och redan torsdag... ni som undrar varför jag inte tränar. jag kändes verkligen inte för det och bestämde mig för att ta denna vecka ledigt också. nästa vecka kör vi igång för fullt igen! kötta fram till swedish international!

nu har jag precis duschat och ska snart göra mig klar och åka till jobbet. ikväll åker jag till stan och träffar jenny en sväng också. pusss

thaiti

kicki la precis upp dessa på facebook, troru jag dog eller? fyfan sätt på mig ett flyg direkt. jag gör vad som helst. jag behöver sol nu!! jag behöver thaiti!!



bilderna tagna av kicki då, hon är grym på att ta biler! kolla hennes hemsida: kickiroman.se


a hair bun

gjorde precis denna, lite slarvig men första gången! kul! denna frisyr ska jag bära flera gånger!


en donut! (gjorde av en vanlig strumpa och utanpå nylonstrumpa)


high heels

jag går in mina glitter pumps till nyår! jäklar vad ont det gör i fötterna... haft de på mig typ 2 timmar och jag dör! förut kunde jag ha höga klackar i skolan, men aldrig att jag skulle kunna det idag! gör ont direkt, inte alls van.. hur ska detta gå??


Never go back to an old love no matter how strong it is because its like reading a book over & over again when u already know how it ends


snart 2012


28 december 2011

var i centrum idag och skulle leta efter något fint till nyår! hittar verkligen ingenting... bara rea och urplockat. rea är det väl inget fel på men allt är rörigt bara.

som tur var kom mamma på en lösning hur jag skulle få mina byxor, hon kommer ner med buss för att åka på kryssning på lördag och då hinner jag åka dit och få dem! perfekt! nu känns allt bättre! jag har mina glitter pumps och mina favvo byxor, det är en bra början!

kom precis hem från jobbet nu... gick segt idag, jag vet att det bara var 4 timmar men man är inställd på det så kan det gå segt ändå. nu ska jag städa lite och kolla igenom gaderoben efter någon snygg topp!


albumet del 3

har glömt att visa sista delen av albumet jag gjorde åt jenny! här kommer de 10 sista sidorna!






If two people are meant for each other, it doesn't mean they have to be together right now... but they will eventually.


godnatt

hoppas ni haft en bra dag! på jobbet var jag ute och körde bil hela tiden...

nu är jag sjukt trött men ska försöka hålla ögonen öppna tills filmen är klar på 4:an, "27 dresses" heter den. har sett den förut men glömt bort massa.

imorgon ska jag gå lite på mellandagsrean, kanske hittar något fynd. brukar alltid vara där bland de första på annandagen men inte iår. man växer väl upp antar jag ;) eller är bara fattig...

saknar familjen. känns jobbigt när alla andra är bortresta eller liknande. kommer inte göra mer än jobb fyra timmar per dag och känns som jag lika gärna kunde varit hemma och myst extra med familjen. jag kommer då aldrig växa upp och sluta sakna familjen. klarar mig inte utan dem en sekund nästan. haha.

nu, godnatt!



julklappar

tänkte ta kort på alla julklappar och lägga upp. jag gjorde det lite snabbt men insåg när jag la in dem på datorn att jag missat flera. ett spel som heter 5 sekunder, en bok, tre små sudukoböcker, liten kokbok, ett foto, almenacka, pengar, godis och presentkort! hoppas jag fick med allt, allt var super bra verkligen!




love


27 december 2011

ledsen men jag finner ingen tid av att sitta vid datan och skriva. fullt upp med viktigare saker. när jag är hemma med familjen är de prio-ett.

men idag skulle jag ta tåget till stockholm men blev istället ersättningsbuss. som tur tog det inte mycket längre och jag sov och dreglade hela resan. jag är definitivt inte snygg när jag sover.

ska käka lite mat och ta en kopp kaffe innan jag pallrar mig till jobbet, fyra timmars jobb idag. jag vet att det är jätte lite men jag har ångest ändå. jag vill vara hemma med familjen i borlänge. saknar dem så mycket redan. hade världens bästa jul, tack alla inblandade! världens finaste familj! med min familj bakom mig kan jag göra vad som helst! ♥

ha en fortsatt fin dag!

julen

har haft en super jul verkligen! perfekta julklappar och bara varit med familjen!

igår blev det utgång med härligt folk. en bra kväll helt enkelt. men huvudvärken idag är obeskrivlig. sitter och äter pizza nu, bakismat!

pusss

god jul från mig!


såhär ser jag ut idag! enkelt men rosetten gör det juligare! ha en bra dag nu! ♥


merry christmas

allihopa! hoppas verkligen ALLA får en underbar jul och unnar sig tid med familjen! ♥


Julgrannen klädd, skinkan klar och sen upp...

imag0279_1324676 (MMS)

Julgrannen klädd, skinkan klar och sen uppesittarkväll! En bra dag innan dopparedagen!


silver-pumps



älskar dem! måste bara gå in dem nu!


dan före dan

fullt upp idag! vi har städat verkligen hela dagen! nu är det fint..

ska strax börja klä grannen och sådant. snart börjar mys kvällen! elsa längtar som tusan till tomten imorgon, hon får mest paket också (har hon räknat ut)!

dags att öka! ♥

Jul-lista

 

Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Knäck
Köttbullar - Prinskorv
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttor och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst




Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Med hela tjocka släkten! Haha! Såklart! Men på förmiddagen/eftermiddagen hemma hos pappa med släkten där. På eftermiddagen/kvällen uppe hos mamma med mammas släkt!

Vad önskar du dig i julklapp?
Mest pengar. Men volymtång, bok m.m. Kändes som familjen hade rätt koll på julklapparna iår redan, behövde inte ge så mycket "tips"...

Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
Hm... man ser det varje år men lika dåligt minne. Men måste nog vara Kalle Anka när han är fotograf och stöter på denna där roliga figuren!

Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Ja, jag har världens bästa familj! Går inte annat än att det blir bra! Jag älskar att bara få vara med familjen!

Har du firat jul utomlands någongång?
Nej... inte min grej alls.

Vilket jullåt är den bästa?
SVÅRT. men jag har alltid gillat "jag såg mamma kyssa tomten", får bli den!

Vilken julfilm är den bästa?
Grinchen eller tomten är far till alla barnen!

Har du varit Lucia någongång?
Nej inte ensam... men när alla var lucior när man var liten, självklart.

Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
När farmor var med oss... hon saknas. Glömmer aldrig sista julen med henne när hon ivrigt börjar öppna paketen innan det är färdigt utdelat (vi öppnar alltid efteråt) och får en liten utskällning! Haha! Typiskt världens bästa farmor! ♥

udda och alma

har varit och träffat amanda tills nu! hundarna lekte lite men alma vill inte riktigt!

dags att byta om och sedan åka mot jobbet. inte lockande idag heller men jag får som sagt ledigt sen, så det är värt.




@thenotebookoflove

Don't get my personality and my attitude twisted, because my personality is me, and my attitude depends on you.


godnatt hjärtan

min dag har varit super bra! den slutade med bak av: knäck och marsipan-kulor doppade i choklad!

jag älskar julen! imorgon väntas träff med amanda och sedan jobb! sen är jag beredd för julfirandet!


independent


21 december 2011

haft en bra dag med mamma idag! allting tog längre tid än förväntat!

har handlat sista julklappen, hittade också en jacka och en kofta! kollade på ett par byxor också, men de fanns inte i stl i borlänge men tydligen fanns det ett par kvar i falun så vi snabbade oss dit och skulle köpa dem! men de var trasiga på tre ställen och kunde inte sänka ner dem mer än 30% så ville inte ha dem! vill verkligen ha dem, men fan vad krångligt det ska vara. tar 1 vecka att få dem på posten och då är jag nere i stockholm igen och vill ha dem på nyår... antar att det inte går. suck.

ha en mysig kväll! ska försöka glömma byxorna, men svårt eftersom de var perfekta. det finns faktiskt viktigare saker här i livet än ett par byxor!


kupolen

och handlar sista julklappen och sedan hitta något fint till nyår eller så!


Everything has beauty, but not everyone sees it.


snott från weheartit.com

A good morning text does not only mean "Good morning". It has a silent, loving message that says..."I think of you when I wake up."

 


vackert


20 december 2011

nu är det inte långt kvar tills julafton!

kom hem från jobbet precis, gick lite tidigare, tjugo minuter bara men kände jag vill hem plus att bilen var helt isig så fick skrapa rutorna ett bra tag!

ska lägga mig nu för imorgon väntar en dag med: kupolen besök med mami och sen träffa amanda! ♥


gammal bild på mig och mami! ♥


jobbb

dags att åka mot ica lagret för en kväll med jobb! inte super taggad idag! vill bara ligga hemma i sängen! men inte...



Borlänge för julen! Hade en mysig dag här...

imag0273 (MMS)

Borlänge för julen! Hade en mysig dag här hemma! God mat och fika hos mormor! Letade även efter gömda paket i tidningen, var en tävling och jag lyckades hitta dem, wiho! Sen har jag och mamma julhandlat mat och sen varit på systemet! Juste, fixa två julklappar till syster, nu har jag bara något litet kvar sen är jag klar! Blev att jag är ute sent ändå! Ikväll har jag färgat håret lite mörkare blond, fräschare! Men det röda i håret från halloween vill verkligen inte försvinna helt, men bättre nu! Vi har också fixat granen, julkänsla på högnivå och druckit första glöggen för iår! Nu kollar vi mördare, tradition för mig och mamma! Godnatt! <3


christmas



You better watch out
You better not cry
You better not pout
I'm telling you why
Santa Claus is coming to town


hur söta?


http://www.tumblr.com/blog/thaisgx


världen

jag har packat klart allting nu och ska sova. blev en sen kväll men jag orkade aldrig ta tag i packningen. jag fattar inte varför man alltid tar med sig för mycket grejer, bara jobbigt att bära.

godnatt världen ♥

stockholm i mitt hjärta

hemma från malmö, vi fick med oss en vinst och en förlust. helt okej eftersom matchen vi förlorade kunde vi lika gärna vunnit, fattas bara det lilla sista. inte helt nöjd över mitt spel men hur som helst så kommer det väl. nu är det jul så orkar inte deppa ihop över det.

ska bara packa om väskan och åka till borlänge imorgon förmiddag! längtar att få umgås med familjen en längre tid! wiho!


malmö

dags att flyga till malmö! ha en trevlig helg! :)


16 december 2011

inte lika trött idag som jag var sist jag jobbade heldag på posten! behövde inte dela ut lika mycket post idag, sorterade mest!

hemma nu och håller på att packa väskan tills imorgon, flyger till malmö imorgon för elitserirespel! möter både aura och malmö i helgen! vi håller tummarna att vi vinner dem, men malmö är riktigt tuffa iår...

ska snart ner i tvättstugan och tvätta någon maskin. behöver tvätta upp vissa saker innan jag åker hem till borläneg över julen! kommer hem från malmö söndag kväll och åker måndag morgon igen mot borlänge!

hoppas ni får en mysig fredags kväll! pusss


silver

har fått hem mina vackra silverskor! wiho! nyår blir nog bra, speciellt när den ska firas med bästa!


snygg sminkning


trötttjej.se

att det är tillåtet att vara såhär trött. jag sover så mycket men så fort jag går upp tidigt en dag är jag död. ska packa ihop lite grejer sen får det bli sängen faktiskt. jag orkar inte mera idag!

äntligen fredag imorgon! PUSS!

smile

Smile. It irritates those who wish to destroy you.


15 december 2011

idag började dagen med träning! ingen singel idag heller, men blir antagligen dubbel i helgen så lika bra att träna inför det!

efter träningen var det snabba ryck hem och duscha och göra sig klar! skulle nämligen till sollentuna och fixa naglar hos min kära kusin som är här på praktik! sjukt snygg blev det!

nu är jag hemma och bara tar det lugnt! lika bra, ska ju upp vid 06 imorgon och jobba, inte lockande men pengar är bra!


albumet del 2

del 2 av 3!






go' kväll, lite tankar!

precis varit iväg på träningen. gick sådär. dubbel och mixed funkar bra men singel är inte någon höjdpunkt just nu. det är ju det jag vill vara bäst i, men nu funkar inget alls... ingen säkerhet i huvudtaget och inget fotarbete.

blir ledsen varje träning när jag inser att inget verkligen funkar. det är jobbigt att vara skadad, även om det bara var 3 veckor för mig, man hinner ändå tappa saker som fotararbete osv. skulle aldrig kunna vara långtidsskadad, jag blev tokig efter en vecka.

man har väl svackor såklart men det är fruktansvärt jobbigt. jag vill inte ha det längre!!! måste träna massa singel nu!!

sen har jag blivit dålig att laga mat. jag har alltid varit ganska duktig med att laga mat, riktig mat. men senaste veckorna, sedan jag blev skadad, tyckte jag att jag inte behövde lika mycket mat och hoppade över några måltider här och var, men nu har det liksom fortsatt. måste ta tag i det igen, bara för det ska jag ställa mig och laga korvstroganoff nu, det blir det första jag äter idag! förutom lussebullen på dagen! jag lovar här och nu att jag ska bli bättre, jag vet att det inte är ok!

trevlig kväll!

ps. jag förstår att dessa saker säkert ha en koppling, dåligt med mat blir dålig träning!

SEN jag äter ju mat, självklart, äter super mycket mat när jag är hemma med familjen och om jag äter ute, det handlar just om att jag inte ORKAR stå och laga maten själv hemma och hellre hoppar över det! jag menar jag älskar ju mat, jag är bara lat!

14 december 2011

tog en lååång sovmorgon! pappa ringde och väckte mig kvart över elva! men jag orkade inte gå upp efter det så låg nog i sängen till närmare ett!

har städat och varit och handlat! ska väl strax laga mat och sedan åka och träna! ♥

albumet del 1

här kommer bilder på albumet!








tomorrowland

skulle göra mycket för att åka på den festivalen! vore så jävla grymt att det inte får att beskriva!


the notbook of love

If people judge you for your mistakes, just feel sorry for them, for simple minds are usually amused by simple things!


mongolian

hade en jätte mysig kväll med jenny! alltid lika kul att träffas! vi käkade på mongolian, sjukt gott och ont i magen nu, men värt!

hon fick min present, en ring på från kenzas kollektionen och ett album med bilder på oss och citat om vänskap! ska visa en del bilder ur den sen men nu får ni se ringen!

 



13 december 2011

dags att göra sig i ordning för jobbet. ska jobba fyra timmar och sedan möta upp jenny i stan. får se vad vi hittar på.

har inte gjort många knop efter träningen. helt slut. sovit dåligt i helgen och sen jobbig träning imorse.


mange makers - mange bjuder


ja, vad tycks? haha! ganska sköna ändå!


LMFAO

juste!!! bokade biljett till LMFAO i februari!!!

GASH! längtar!


lucia

lucia idag! sitter och kollar på lucia på kanal två! man får julkänsla nu, längtar verkligen!

synd bara att man blir gammal och inte får uppleva lucia tåget själv. jag vill också!!!


amanda fondell - all this way

gillar verkligen idol-vinnarlåten! hur nu det kan komma sig! fast det är nog bara amanda som är grym!


true love stories

It's always hard to understand these three things: WHEN is the time to let things go, WHICH things to let go & HOW to let them go


inspiration


kära stockholm

tillbaka i stockholm igen. jobbade hela kvällen igår. hoppas allt är bra!

kom hem från träningen för en stund sedan. jag ska duscha och sedan hoppa i säng. sjukt trött eftersom jag inte kom i säng fören vid 03 inatt.

ska upp och träna imorgon vid 08, fixa lite saker, sedan jobba och sen möta upp min fina vän jenny! hon fyllde 20 i helgen och jag missade det!


natttänkande

känner mig lite nere just nu... men jag borde inte vara det. jag blir bara så förvånad hur elaka människor är idag. hur man kan dömma en annan människa så hårt fast man aldrig ens byt ord med varandra. trött på sånt. vad kan inte alla vara snälla?!



Dagens natt fråga: varför gick jag med kla...

Dagens natt fråga: varför gick jag med klackar?


9 december 2011

jag måste haft bästa fredagsmyset idag - hundvakt åt tre vovvar!

har hunnit med och träffat mamma också. sen även varit och träffat amanda och jessica. det slutade dock med att jag låste in nyklarna i bilen med udda i, KLANTIGT! men som tur har jag världens bästa pappa som tog cykeln och gav mig extra nykeln!! tack!!

imorgon står det jobb på schemat mellan 07-15, på ica lagret. har inte jobbat där på sjukt länge, hoppas jag kommer ihåg allt. kommer garanterat inte ihåg lösenordet, som vanligt, men det löser vi imorgon!

imorgon får vi se hur kvällen blir! antingen utgång eller hemma! har inte "hunnit" till systemet så det är en negativ sak, men men, allt löser sig!

puss och godnatt


inspiration


weheartit.com


sleep well

dags sova. ska upp vid 7 imorgon och åka till tåget. gillar att komma hem tid så jag inte reser bort hela dagen. kan inte sluta säga det man ska bli så skönt att komma hem!

precis suttit och stört bölat till "teen mom 2"! herregud vad bölig jag blivit! men man kan faktiskt hitta rätt även om man är ung....

godnatt ♥


vovvar!

imorgon ska jag vara hundvakt åt bästa vovvarna! har saknat alla min vovvar där hemma! zigge, lovis, irma och udda!


dessa tre ska jag vara hundvakt åt!


#TLS

Be careful who you open up to. Only a few people actually care, the rest just want to have something to gossip about.


games


8 december 2011

ulrika: ja kanske, men tror det är fabriksfel bara. inte hänt någon annan med liknande racket.

dagen började med morgon träning. skönt att köra fullt igen, tror det var första 100% individuella träningen sedan skadan.  

nu ska jag laga mat och packa innan jobbet. åker ju äntligen hemma till borlänge imorgon. ♥


liten sport

men med mycket snack. senaste skrivet av aura (malmö) om våran elitseriematch i tisdags. inte ett enda bra argument i texten, fel fel fel. man önskar att folk kunde ta reda på lite fakta... åtminstonde.


for a while


weheartit.com


efter dagens träning



såhär ser mitt rack ut efter dagens träning, haha. tuff sport!
nej men slog en clear och helt plötsligt stod jag kvar med handtaget i handen bara och rsten flög iväg!


en bra kväll

det känns bra nu! jag ska visa dem! jag ska aldrig ge upp! tack för jag har världens finaste familj och vänner!

kom hem precis hem från träningen, ska ta och duscha och sen kolla lite tv innan det är dags för sängen. ska ju upp och träna imorgon! jag ska bli bäst, haha!

och blogg.se är knas just nu, så ursäkta stavfel och konstigheter ♥

7 december 2011

en lång sovmorgon idag med. sen har jag bara tvättat och kollat på teen mom! haha, mitt nya favorit program! jag vet då att jag inte vill ha barn nu!

imorgon får man reda på om man kommit in det man sökt till högskolan! hoppas jag kommer in! jag vill börja men samtidigt vill jag inte bli låst att plugga i 3 år!

ska strax laga lunch/middag och sen åka till träningen! ♥

the vow trailer



vill verkligen se denna! kan inte vänta!


örhänge

som pricken över i:et på denna dag... mitt örhänge har växt ut. åh jag som älskade det.

men det var gjort snett, gick in rätt men gick ut helt snett. så idag bestämde det sig för att lossna. kul....


passande

do you wanna know a rule on how to be happy? stop comparing yourself to others...


elitseriematch

varit iväg och spelat elitserie ikväll! vi vann med 4-3! skönt det!

dock är jag inte nöjd över mitt spel, helt okej men inte tillräckligt. frågan är: är det värt det? kan inte förklara mera just nu men jag måste börja fundera. och nej, inte på att sluta.


SMS-inlägg

imag0264_1323173 (MMS)


6 december 2011

nu har jag sovit i 12 timmar och det känns hur skönt som helst! behövde det!

ska strax laga frukost och sedan ta en promenad, behöver röra kroppen efter ha legat ner alldeles för länge, haha.


godnatt världen


dåligt avslut...

på denna dag, helt enkelt. jag var totalt värdelös på träningen.

och jag vet, det är ingenting... men just nu tänker jag ändå lägga mig i sängen och tycka synd om mig själv. jag behöver sömn. ska vakna upp till en bättre dag imorgon! ♥

jonah lies or not?

kolla på videon (om ni sett första förstås) och säg vad ni tror. jag tror att den förra videon är helt äkta. jag tror att han känner sig "dum" för att ha blottat hela sig själv för HELA världen. hur skulle han kunna veta för 4 månader sedan att denna video skulle ses av ALLA.

sen har han även sagt att han fått många vänner och väldigt mycket uppmärksamhet efter denna video. nästan 100% att den är äkta. fast som sagt, det är BUDSKAPET i videon som räknas!!!






jobbat

hemma från jobbet. blev övertid, oväntat, egentligen inte...

ont i huvudet och hungrig är jag. kaffe behöver jag verkligen NU!

jag vet att det går runt att filmen inte alls är äkta som jag la upp. men vet ni vad? det spelar ingen roll. för även om killen ljuger (vilket jag inte tror) så finns det människor som har det precis så där! därför är DEN viktig!


FINASTE DU

innan ni börjar eran dag vill jag att alla kollar på denna. jag behöver inte säga mycket tror filmen säger mycket mera än vad jag någonsin kan skriva. jag vill bara krama om denna kille och säga att allt kommer bli bra ♥


är på jobbet just nu. men jag tidsinställde detta för att denna video är så viktig och ville att ni skulle se något och tänka på något medans jag är borta. ha en fin dag! because you've a million reasons to be here!

godmorgon!

gash så tidigt det är! förstår inte hur människor kan gå upp denna tid varje dag! det är galet!

nu är jag uppe i alla fall och hoppas jag orkar igenom en dag på posten, jarå det ska nog gå bra. gjorde ett tidsinställt inlägg igår som kommer upp senare! ta en titt på det om du inte redan gjort det! ♥

drew is out

att min favorit i x factor har åkt ur suger verkligen... drew som var såå duktig. otroligt orättvist. men tyvärr är livet det. nu hejar jag definitivt på chris!

har tänkt gå och sova nu faktiskt. ska ju upp tidigt och gör inget vettigt just nu.


chai te

kicki tipsade mig om ett te idag! chai te! något nytt det testa på, så köpte det idag på hemköp bara.



4 december 2011

blev tre matcher spelade på lördagen i dubbel, spelade ju bara det pga av foten. lika bra att börja lugnt.

dagen har spenderat i enskede hall och varit domare/linjedomare, tråkigt men måste ställa upp för klubben. men nu är jag hemma och har precis käkat. ska bara kolla tv och ta det lugnt. jag är sjukt trött och imorgon blir det ännu en tidig morgon, ska nämligen upp vid halv sex, ska jobba hela dagen imorgon!!


ha en mysig andra advent!


skogås

dags att åka till hallen och spendera en dag där! ha en bra dag och håll tummarna  för mig! :)

glitter pumps

mamma hittade dom! dom ska bli mina! tack tack tack


fredagsmys

hade en super mysig stund med jenny i stan! hon måste vara den bästa! alltid på så bra humör och uppskattar livet när jag är med henne!

nu sitter jag och väntar på att sanna och pelle ska komma hit. är ju tävling imorgon i skogås. foten mår bra så jag ska spela, men bara dubbel, bäst så. att ta det i lugn takt.

ha en bra kväll!

2 december 2011

var iväg och tränade en sväng imorse, det gick bra, på riktigt! kände ingenting, har börjat äta voltarent, verkar funka bra! wiho!

håller på att göra mig i ordning nu, ska åka till stan och möta upp jenny för lunch - fredagsmys! ha en bra dag!


a cinderella story

sitter och kollar på den filmen nu, men hilary duff! ganska töntig men kul film ändå!

jag inväntar i försig bara på fråge-olle dokumentären! det sjukaste programmet! synd syster inte är här och ser det med mig som vanligt!
 


spotify apps

nya grejer! verkar ganska grymt dock!

coming soon!


älskade hundar





saknar mina söta hundar där hemma! vill ha sällskap här nere (sanna, ta med en ner, tack)! haha, de bästa som finns!


skadad

torsdag och snart kväll och vet ni vad jag vill göra? TRÄNA som vanligt. det är sjukt vad irriterande det är att vara skadad. jag klarar verkligen inte av det. jag vill bara kunna köra 100% igen.

åååh blir tokig.


1 december 2011

bara att välkomna december.. jag kan säga det hur många gånger som helst, men fan vad tiden går fort. snart sitter vi framför tvn och julgranen på julafton med hela släkten. jag kan inte annat än längta när man säger det så.

idag tränade jag gym och sedan åkte jag och mixo till babolat och byte kläder och fick kläder, wiho! en kjol, en polo och fyra träningströjor rikare! nöjd tjej!

ska lägga mig framför tvn och lösa korsord nu! man börjar bli gammal helt enkelt! ♥

RSS 2.0