fem städer, fyra länder, fem dagar.

stockholm
skottland
england
köpenhamn
stockholm

nu är jag hemma. det kommer bli ett långt inlägg om resan. ska försöka få med allt!

på torsdag morgon tog vi bussen från centralen till skavsta för att flyga därifrån till skottland, edinburgh, där vi snabbt bytte vidare till tåg för att åka till england, new castle, vi var sena och fick springa till tåget. vi hann precis med som tur var. när vi väl var i new castle så fick vi skjuss till hotellet och gjorde oss hemstada, käkade och sov för att vi sedan skulle spela lagtävling på fredag.

på fredagen var det dags att spela lagtävlingen (badminton), vi kämpade på bra men vi lyckades tyvärr komma sist. men lagen som var med var grymt bra! vi gjorde vårt bästa och det räcker.

lördagen bestod av ind. tävling, det gick inget vidare för mig men de var duktiga så var gör man. jag har alltid otur med lottningen. även om fallet inte var så i dubbel, den borde vi vunnit men ibland blir det inte som man vill. en sak vi lärt oss är att de i england bara fuskservar, så måste lära mig det. de är extrema och det hjälper inte ens med domare för dom är lika knäppa dom med.

på söndag drog alla kollade på semi- och finalerna. sedan flög vi till london för att senare ta flyget till stockholm. men eftersom flyget till london var försenat blev vi sena till nästa flyg som skulle ta oss till sverige så vi missade planet till sverige och fick boka om. men det fanns inga flyg fören klockan tolv nästa dag som skulle ta oss till köpenhamn och sen vidare. vi fick en natt på ett jätte fint hotell i närheten, middag och frukost också. nästa dag när vi skulle med flyget var det försenat nästan två timmar, eller närmare en och en halv så vi fick gå i tax freen ett bra tag. men stort och bra! när vi väl kom till köpenhamn trodde vi såklart vi missat andra flyget eftersom det skulle gå om fem minuter men de ropade i högtalarna på oss så vi hann och fick springa. och som tack fick vi åka första klass och fick mat osv. det var ju i alla fall något för alla förseningar.

men nu är jag hemma, en dag försenat men lika glad för det. bilder kommer sen! puss

säg vad du vill

Let me know:

Vad heter du? :
Kom ihåg dig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

URL/Kan jag få din blogg adress?

Let me know:

Trackback
RSS 2.0